Αυγουστίνος Καντιώτης



ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΑΓΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΦΙΑΛΩΝ ΑΙΜΑΤΟΣ. 1. «Πληρως εμβολιασμενη η δασκαλα που μετέφερε τον κορωνοϊο στην κατασκηνωση» 2) Πρωην αντιπροεδρος Pfizer δρ.Michael Yeadon: «To 29% των νεκρων απο Covid-19 στην Βρετανια ειναι πλεον εμβολιασμενοι»! 3) ΕΠΕΙΓΟΝ! Οι Ιερεις και οι πιστοι προειδοποιουν την Συνοδο «Μην τολμησετε τρομοκρατικω τω τροπω να επιβαλετε τον υποχρεωτικο βεβηλο εμβολιασμο στην Εκκλησια.

ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΑΓΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΦΙΑΛΩΝ ΑΙΜΑΤΟΣ

  • Αγαπητά Μέλη και Φίλοι του ΣΕΕΘΑ
  • Σας γνωρίζουμε ότι υφίσταται επείγουσα ανάγκη διάθεσης φιαλών αίματος για χειρουργική επέμβαση υιού συναδέλφου.
    Στοιχεία νοσηλευομένου: Τσούπας Γεώργιος του Κωνσταντίνου, Αγγειολογική Κλινική του 401 Γενικού Στρατιωτικού Νοσοκομείου Αθηνών (Νοσηλεύεται στον 4ο όροφο του Νοσοκομείου).
    Σε περίπτωση που απαιτηθούν περαιτέρω πληροφορίες, παρακαλούμε για την επικοινωνία με τα γραφεία μας στο τηλέφωνο 210 8811853.
  • Εκ της Γραμματείας ΣΕΕΘΑ

9a150f5deb69«Πλήρως εμβολιασμένη η δασκάλα που μετάφερε τον κορωνοϊό στην κατασκήνωση»(Λέει η μητέρα παιδιού που κόλλησε το παιδί της Κορωνοιο στην κατασκήνωση)

https://www.pronews.gr/koinonia/1001498_mitera-paidioy-katastrefei-afigima-pliros-emvoliasmeni-i-daskala-poy-metafere-ton

9a150f5deb69

Πρωην αντιπροεδρος Pfizer δρ.Michael Yeadon: «To 29% των νεκρων απο Covid-19 στην Βρετανια ειναι πλεον εμβολιασμενοι»!

Επανέρχεται ο πρώην αντιπρόεδρος της Pfizer δρ. Michael Yeadon, καταγγέλλει το παιχνίδι που παίζει η Pfizer/BioNTech με τον εμβολιασμό των παιδιών και την τρίτη δόση που επιχειρεί να περάσει στις κυβερνήσεις (για την ελληνική κυβέρνηση δεν χρειάζεται ιδιαίτερη προσπάθεια)…

Απαντώντας στο άρθρο της βρετανικής εφημερίδας Τhe Guardian «Γιατί οι περισσότεροι άνθρωποι που τώρα πεθαίνουν με τον Covid στην Αγγλία είχαν εμβολιαστεί» στις 27 Ιουνίου αναφέρει:

https://www.pronews.gr/ygeia/994196_proin-antiproedros-pfizer-gia-emvoliasmoys-paidion-pio-poly-pithano-na-pethanoyn-apo

9a150f5deb69ΕΠΕΙΓΟΝ!

Αναστατος ο πιστος κληρος και Λαος, φοβος για ρηγματα στην Εκκλησια. «Μην τολμησετε! οι Εκκλησιες θα κλεισουν για τους προδοτες»

Επισκ. εσχατων

Οι Ιερείς και οι πιστοί προειδοποιούν την Σύνοδο «Μην τολμήσετε τρομοκρατικώ τω τρόπω να επιβάλετε τον ὑποχρεωτικό βέβηλο εμβολιασμό στην Εκκλησία.

Θα παύσουμε την μνημόνευση και θα αποδοκιμάσουμε τους προσκυνημένους δεσποτάδες με το ΑΝΑΞΙΟΣ !!!
Δεν θα δεχθούμε τετελεσμένα της Νέας Τάξεως Πραγμάτων και των οργάνων της.»
Οι δεσποτάδες από αντιπρόσωποι του Χριστου, κατήντησαν οργανα της παγκοσμοποιημένης κυβέρνησης και ουρες του Μητσοτάκη

Εκπρόσωπος Ιεράς Συνόδου:
«Την Τρίτη αποφασίζουμε για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό των κληρικών»
Ακολουθεί τις εντολές του Κ.Μητσοτάκη η Εκκλησία

Την Τρίτη αναμένεται να αποφασίσει η Ιερά Σύνοδος για τους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς των κληρικών, σύμφωνα με όσα είπε ο Εκπρόσωπος Τύπου της Ιεράς Συνόδου, Σεβ. Μητροπολίτης Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως κ. Αθηναγόρας.

Συγκεκριμένα σε ερώτηση για το αν θα συζητηθεί ο υποχρεωτικός εμβολιασμός των Ιερέων στην Ιερά Σύνοδο της Τρίτης ο Σεβασμιώτατος απάντησε:

«Νομίζω πως την Τρίτη θα γνωρίζουμε, την Τρίτη θα πρέπει να το συζητήσουμε αυτό, αφού θα έρθει και ο υπουργός Υγείας και αφού θα έχουμε ενημερωθεί από τον Μακαριώτατο θα πρέπει να συζητηθεί την Τρίτη για να έχουμε μία απόφαση. Εμείς θα συμβάλλουμε στο μέτρο που μπορούμε».

Ουσιαστικά η Εκκλησία ετοιμάζεται να ακολουθήσει τις εντολές του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος σε πρόσφατη συνάντηση του με τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο, του ζήτησε οι ιερείς να κάνουν μέχρι και κήρυγμα υπέρ του εμβολίου.

Ο Σεβασμιώτατος είπε επίσης πως η Διοίκηση της Εκκλησίας συμπαραστάθηκε στην Πολιτεία από την αρχή της πανδημίας και τώρα με τους εμβολιασμούς.

Ενώ πρόσθεσε πως «χρειάζεται μία σωστή ενημέρωση ώστε να αντιληφθούμε ότι όταν έχουμε μία δύσκολη κατάσταση αφενός την περνάμε όλοι ενωμένοι, αφετέρου δε υπάρχει μία συνεργασία ανάμεσα στους ιατρούς, στην Πολιτεία που αποφασίζει και εφόσον μας ζητηθεί, και της Εκκλησίας»

Σε άλλο σημείο ο κ. Αθηναγόρας συμπλήρωσε: «Η επιδίωξη της Ιεράς Συνόδου από την αρχή ήταν η ενημέρωση των Μητροπολιτών και με αυτούς των Ιερέων, έστω και αυτών που αντιδρούν για κάποιους υπερβολικά θα έλεγα θρησκευτικούς λόγους, δεν ανταποκρίνονται όλα αυτά που λένε στην πραγματικότητα και στην θρησκευτική πραγματικότητα. Έτσι λοιπόν να ενημερωθούν και να πεισθούν, δεν έχουμε άλλο τρόπο στον χώρο της Εκκλησίας, παρά μόνο την πειθώ».

Ερωτηθείς για το αν εμβολιάζονται οι Ιερείς και σε τι ποσοστό ο Σεβασμιώτατος απάντησε πως: «Στην δική μου περιφέρεια εμβολιάζονται. Δεν έχω κάποιο ποσοστό και δεν θα ήθελα να το ανακοινώσω, είναι αρκετά μεγάλο. Θα μπορούσε να είναι και καλύτερα. Κι εγώ έχω εμβολιαστεί όπως και οι περισσότεροι από τους Μητροπολίτες να ξέρετε».

Για τις φοβίες όσων δεν έχουν πάει να εμβολιαστούν ο κ. Αθηναγόρας σημείωσε πως: «Αυτό που ζητούν είναι ότι ο εμβολιασμός τους δεν θα έχει παρενέργειες στην ζωή τους. Εκείνο που εξηγείται είναι ότι θα πρέπει να ρωτήσουν τον ιατρό τους, ο οποίος γνωρίζει τα της υγείας τους και πως θα πρέπει να συμπεριφερθούν. Και μετά, ότι κάθε εμβόλιο έχει και τις παρενέργειες του. Εδώ κάποιος μπορεί να πάρει ένα χάπι και να πάθει μία αναφυλαξία ή κάτι που μπορεί να του δημιουργήσει προβλήματα. Πολύ δε περισσότερο ένα εμβόλιο που έχει φτιαχτεί σε σύντομο χρονικό διάστημα και έχει σκοπό την ανοσία.»

 πηγή https://www.pronews.gr/ 

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ  π. ΗΛΙΑΣ

     Add A Comment

You must be logged in to post a comment.