Αυγουστίνος ΚαντιώτηςΑκουστε τον π. Αθανασιο Μυτιληναιο: Μιλα για τα μαρτυρια των εσχατων καιρων. Θα σου βαζουν χημικα πραγματα μεσα σου & θα σου παραλυουν το νου & τη βουληση. Θα σου παραμορφωνουν το συναισθημα & θα σου αποπροσανατολιζουν το νου… (Τα εμβολια του κορονοϊου, που τα διαφημιζουν & οι δεσποταδες, τι ειναι;) 2) Μονον τα του Καισαρος τω Καισαρι – όχι & τα του Θεου! Σχολιασμος της αποφασης της Ι.Σ. της 13/7/2021 (οι Χριστιανοι μας ρωτουν για το εμβολιο & οι γιατροι μας απαντουν)

Ακουστε τον π. Αθανασιο Μυτιληναιο:

Μιλα για τα μαρτυρια των εσχατων καιρων

____

_____

(Τὴν περίοδο) τῶν διωγμῶν ἀγαπητοί μου, ἦταν βέβαια ἕνα βασανισμὸς τοῦ σώματος φρικώδης ὅμως δὲν ὑπῆρχε ἐπηρεασμὸς τοῦ νοῦ καὶ τῆς ψυχῆς. Ἐνῶ στὰ μαρτύρια τῶν ἐσχάτων θὰ ἔχουμε ἐπηρεασμὸ καὶ τῆς ψυχῆς καὶ αἱ μέθοδοι θὰ εἶναι σατανικότερες. Γιατί;
Διότι θὰ σοῦ βάζει χημικὰ πράγματα μέσα σου καὶ θὰ σοῦ παραλύει τὸ νοῦ, τὴ βούληση, θὰ σοῦ παραμορφώνει τὸ συναίσθημα καὶ θὰ σοῦ ἀποπροσανατολίζει τὸ νοῦ. Αὐτὰ ἐδοκιμάστηκαν στὴν ἐποχή μας, εἶναι πασίγνωστα αὐτά.
Συνεπῶς πὼς θὰ μπορέσεις νὰ ὁμολογήσεις Χριστὸν καὶ νὰ μὴν προσκυνήσεις τὸν ἀντίχριστον; Φοβερὸν τὸ μαρτύριον! Γι’ αὐτὸ εἶναι ἀνάγκη ἡ φυγή! Θὰ τὸ πῶ ἄλλη μία φορά. Εἶναι ἀνάγκη ἡ φυγή! Διότι σὲ αὐτὸ τὸ μαρτύριο δὲν ξέρουμε ἂν μπορέσουμε, ὄχι νὰ αντέξουμε, ἀλλὰ πὼς θὰ τεθοῦμε ποιὰ θὰ εἶναι ἡ διάθεσή μας ὅταν μᾶς βάλουν χημικὰ πράγματα μέσα μας. Ἕνα τέταρτο στοιχεῖο εἶναι ἡ πλάνη…
Την συνεχεια απομαφνητωφωνημενη

: https://agonasax.blogspot.com/2021/07/blog-post_76.html#more

 4219881

Άρθρο για ανακοίνωση της Ι.Σ. Κωστής Δεμερτζής

Μόνον τα του Καίσαρος τω Καίσαρι – όχι και τα του Θεού!
Σχολιασμός της απόφασης της Ι.Σ. της 13/7/2021
(οι Χριστιανοί μας ρωτούν για το εμβόλιο και οι γιατροί μας απαντούν)


Κωστής Δεμερτζής Δικηγόρος, Δρ. Νομικής

Αποδότε ούν τα του Καίσαρος Καίσαρι και τα του Θεού τω Θεώ
(Ματθ. κβ΄, 21, Μαρκ. Ιβ΄, 17, Λουκ. κ΄, 25(
Άραγε ελεύθεροι εισίν οι υιοί (Ματθ. ιζ΄, 26)
Θεωρούμε ότι αδικεί την Εκκλησία της Ελλάδας η πρόσφατη ανακοίνωση της Ι.Σ. «προς τον Λαό», «οι Χριστιανοί μας ρωτούν για το εμβόλιο και οι γιατροί μας απαντούν», που εγκρίθηκε στην Ι.Σ. της Τρίτης, 13/7/2021, και κυκλοφόρησε σε φυλλάδιο.

Για ποιο λόγο, καταρχάς, προσφέρθηκε η Ιεραρχία για τον ρόλο του «γραμματοκομιστή» των «γιατρών»; Και ποιων «γιατρών»;

Φοβούμαστε, μάλιστα, ότι οι «απαντήσεις των γιατρών» ήταν παγίδες, γεμάτες ψεύδη (και το ψεύδος είναι του διαβόλου, σύμφωνα με το δόγμα), και η Εκκλησία, με το να τις προσυπογράψει, ανέλαβε ευθύνη γι’ αυτές, ευθύνη η οποία δεν της ανήκει. Δεν είναι του Θεού. Είναι του Καίσαρα. Για ποιο λόγο ανέλαβε η Εκκλησία τα του Καίσαρος;

Ειδικότερα, κατάφωρα ψευδείς είναι οι παρακάτω ερωταποκρίσεις από την σχετική ανακοίνωση και το σχετικό φυλλάδιο.

*********************

Ερώτηση αρ. 3: Αν αρρωστήσω από κορωνοϊό, παρότι έχω κάνει το εμβόλιο, υπάρχει κίνδυνος να χρειαστώ διασωλήνωση;

Απάντηση της Ι.Σ.: Μέχρι σήμερα σχεδόν όλοι όσοι νοσηλεύονται σε ΜΕΘ είναι ανεμβολίαστοι. Ο εμβολιασμός μειώνει σημαντικά τον κίνδυνο εκδήλωσης σοβαρής νόσησης από τον ιό, διασωλήνωσης και εισαγωγής σε ΜΕΘ. Η περίπτωση να νοσήσει βαριά κάποιος πλήρως εμβολιασμένος και να νοσηλευτεί είναι σπάνια και, όταν συμβαίνει αυτό, συνήθως συνυπάρχει υποκείμενο νόσημα.

Η αλήθεια: Στην Αγγλία και στο Ισραήλ, που έχουν υψηλά ποσοστά εμβολιασμού, το μεγαλύτερο ποσοστό των νοσηλευομένων στις ΜΕΘ και των διασωληνωμένων, αλλά και των ΝΕΚΡΩΝ, είναι εμβολιασμένοι. Αυτό θα έπρεπε να αναφέρεται στην ανακοίνωση, αλλιώς η ανακοίνωση είναι ψευδής.

*********************

Ερώτηση αρ. 7: Στον εμβολιασμένο θα υπάρξουν θανατηφόρες παρενέργειες τα επόμενα χρόνια;

Απάντηση της Ι.Σ. Τα σύγχρονα δεδομένα δείχνουν ότι τα εμβόλια που χρησιμοποιούνται κατά του κορωνοϊού SARS-CoV-2 είναι ασφαλή. Από όλα τα γνωστά εμβόλια που χορηγούνται στην παιδική ηλικία, δεν καταγράφονται θανατηφόρες παρενέργειες εδώ και δεκαετίες. Άλλωστε το συστατικό (αντιγόνο) των εμβολίων καταστρέφεται από τον ίδιο τον οργανισμό μόλις προκαλέσει την παραγωγή αντισωμάτων που συμβάλλουν στην προστασία μας. Οι περισσότερες ανεπιθύμητες ενέργειες των εμβολίων παρουσιάζονται τις πρώτες εβδομάδες μετά τη χορήγησή τους, είναι ήπιες και βραχυπρόθεσμες και δεν εμφανίζονται σε όλους.

Η αλήθεια: Εδώ, η Εκκλησία παγιδεύεται σε μια καθαρόαιμη παραπληροφόρηση και fake news. Στα εμβόλια κατά του κορωνοϊού έχουν αποδοθεί ΕΠΙΣΗΜΑ οι εξής θανατηφόρες ή πολύ σοβαρές παρενέργειες:

– οι νεκροί των εμβολιασμών καταμετρούνται στην Ευρώπη σε 18.928 στις 17/7, από τους οποίους, 8.939 από Pfitzer/Biontech. Μέχρι τις 25/6/2021 καταμετρούνται σε 6.985 στις ΗΠΑ, σε επίσημη καταγραφή από το VAERS.

– οι σακατεμένοι των εμβολιασμών, με σοβαρές βλάβες στην υγεία τους (αιματολογικές, καρδιακές, νευρολογικές, ακουστικές, και οφθαλμολογικές βλάβες, μέχρι αποβολές, ψυχολογικές διαταραχές, σοβαρά δερματικά προβλήματα και πολλά άλλα) καταμετρώνται σε 753.657 στην Ευρωπαϊκή Ένωση ως τις 19/6/2021 και σε 23.065 στις ΗΠΑ ως τις 25/6/2021.

Η απόκρυψη των στοιχείων αυτών και τα «άλλα λόγια ν’ αγαπιόμαστε» στην ανακοίνωση της Ι.Σ. με τα «γνωστά εμβόλια που χορηγούνται στην παιδική ηλικία» δείχνει ΠΡΟΘΕΣΗ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ, ο οποίος μετατρέπει ένα δημόσιο πρόβλημα υγειονομικής πολιτικής σε έγκλημα κατά της ανθρωπότητας.

Για ποιο λόγο η Ι.Σ. εκτίθεται έτσι στο παραπάνω ζήτημα;

εικόνα.png

Η μεγαλύτερη ομολογία φαρμακευτικής απάτης στην ιστορία: Πφίτσερ, 2009! Το ότι τον CEO της Πφίτσερ τον παρασημοφόρησε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας – δείχνει ποιο στρατόπεδο διάλεξε ο Καίσαρ. Των απατεώνων. Αν, όμως, ο Καίσαρ είναι απατεώνας, για ποιο λόγο να τρέξει η Ελλαδική Ιεραρχία να «πάρει λιγάκι ευχούλα», αγγίζοντας το κράσπεδο του ιματίου του;

*********************

Ερώτηση αρ. 9: Τα εμβόλια είναι σε πειραματικό στάδιο;

Απάντηση της Ι.Σ. Τα εμβόλια δοκιμάζονται πριν πάρουν την άδεια κυκλοφορίας σε χιλιάδες εθελοντές και, εφόσον κριθούν αποτελεσματικά και ασφαλή, χορηγούνται στο ευρύ κοινό. Μέχρι σήμερα έχουν γίνει 3.510.000.000 δόσεις εμβολίων σε όλον τον κόσμο.

Η αλήθεια: Τα εμβόλια κατά του κορωνοϊού, και ιδίως τα γενετικής τεχνολογίας, έχουν εγκριθεί με ΠΡΟΣΩΡΙΝΕΣ ΑΔΕΙΕΣ, ακριβώς επειδή δεν έχουν ολοκληρωθεί οι προβλεπόμενες δοκιμές. Αυτό και μόνον τα καθιστά πειραματικά. Παρενέργειες (μεταξύ των οποίων και θάνατοι, και σοβαρές βλάβες της υγείας σε απολύτως υγιή άτομα) παρατηρήθηκαν ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΟΣΕΙΣ, ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Η Ι.Σ., θεωρώντας τα εμβόλια αυτά ασφαλή. Δηλαδή συνέβη άτομα τα οποία πήγαν και εμβολιάστηκαν καλή τη πίστη, να μην έχουν πλήρη πληροφόρηση ότι ανάμεσα στις παρενέργειες του εμβολιασμού τους ήταν και ο θάνατος, ή η βαριά σωματική βλάβη. Πεθάνανε, ακρωτηριαστήκανε, και τότε η επίσημη απάντηση στις απορίες των ιδίων, ή των συγγενών τους, ήταν: «το ψάχνουμε, δεν ξέρουμε ακόμη».

Για ποιο λόγο η Ι.Σ. να αναλάβει «γραμματοκομιστής» ενός τέτοιου ψεύδους;

*********************

Οι ερωταπαντήσεις της Ι.Σ., για προφανείς συμβολικούς λόγους, είναι δώδεκα (όσες οι φυλές του Ισραήλ και οι Απόστολοι). Από αυτές:

– Παρόμοια, μερικές, παραπλανητικές και διαστρεβλωτικές, πέραν των κατάφωρα ψευδών 3, 7 και 9, είναι οι ερωταπαντήσεις αρ. 1 (προστασία από την «μετάλλαξη Δέλτα»), 8 (εμβόλιο για εγκύους), 10 (διαφορά εμβολίων γενετικής μηχανικής και παραδοσιακών) και 11 (συνέπειες του σύντομου χρονικού διαστήματος παραγωγής του εμβολίου και της αποτελεσματικότητας και ασφάλειας του τελευταίου).

– Η πληροφοριακή αξία των αρ. 2 (για τρίτη και τέταρτη δόση εμβολίων) και 12 (ύπαρξη ή μη θεραπείας για ασθενείς) είναι μηδενική.

– Οι απαντήσεις στις αρ. 4, 5 και 6 [εμβρυϊκά κύτταρα, έλεγχος προσωπικότητας, νανοσωματίδια] παρακάμπτουν αντίστοιχες πολύ σοβαρές συζητήσεις.

Αλλά ακριβώς αυτή η ανάμιξη αλήθειας, ψεύδους και «δεν ξέρω, δεν απαντώ», συνιστά ένα συνολικό ψεύδος, αφού το ζήτημα των παρενεργειών και του πειραματικού σταδίου των εμβολίων είναι τα κρισιμότερα, τα δε λοιπά, και αληθή υποτιθέμενα, δεν αναπληρώνουν τα κατάφωρα ψεύδη που η Εκκλησία της Ελλάδος προσυπογράφει, ειδικά σχετικά με τα σημεία 2, 7 και 9.

*********************

Προφανώς, το ζήτημα είναι ΚΑΙ δογματικό (υποκείμενο ΚΑΙ σε λαϊκό έλεγχο, εάν τα δογματικά ζητήματα δεν έχουν πλήρως απαλλοτριωθεί υπέρ της Ιεραρχίας), και αφορά το εάν, τα ψεύδη τα οποία αναλάβει να μεταφέρει η Εκκλησία, είναι «του Καίσαρος» ή «του Θεού». Ο ιδρυτής της Εκκλησίας, με την φράση τα του Καίσαρος Καίσαρι και τα του Θεού τω Θεώ ίδρυσε το δόγμα του χωρισμού (μια φράση αναμφίβολα σημαντική και ιστορική, απαντώμενη και στους τρεις συνοπτικούς) – θεωρώντας, όμως, τους «υιούς» ελεύθερους (μια φράση ξεχασμένη στην ροή ενός άγνωστου επεισοδίου θαυματουργής πληρωμής του φόρου, που διασώζει μόνο ο Ματθαίος).

Ωστόσο, πράγματα τα οποία «οι γιατροί (ποιοι ακριβώς;) απαντούν» στην ανακοίνωση της Ιεραρχίας, αν προσέξει κανείς, η υγεία, η ζωή, και Η ΑΛΗΘΕΙΑ, από δογματική άποψη, δεν είναι «του Καίσαρος».

Είναι του Θεού.

Έχει εξουσία η Ελλαδική Ιεραρχία να τα απαλλοτριώσει υπέρ του Καίσαρος;

Για ποιο λόγο – επαναλαμβάνουμε – η Ιεραρχία αναλαμβάνει «γραμματοκομιστής» του τελευταίου;

*********************

Το ζήτημα, βεβαίως, δεν είναι μόνο δογματικό. Είναι και νομικό. Αισθάνεται η Εκκλησία διασφαλισμένη από την κατηγορία της διασποράς ψευδών ειδήσεων, όπως «τα σύγχρονα δεδομένα δείχνουν ότι τα εμβόλια που χρησιμοποιούνται κατά του κορωνοϊού SARS-CoV-2 είναι ασφαλή»; Και τι θα απαντήσει εάν ένας πιστός, ο οποίος θα λάβει πληροφόρηση ΜΟΝΟ από την ανακοίνωση της Ι.Σ., λάβει την απόφαση να εμβολιαστεί, και πάθει θρόμβωση, του κόψουν το πόδι, ή μυοκαρδίτιδα που θα οδηγήσει σε χρόνιο πρόβλημα υγείας, ή πάθει ανακοπή, ή μείνει φυτό ή πεθάνει; (στις τελευταίες περιπτώσεις, τι θα απαντήσει στους συγγενείς του;). «Αυτά μας είπαν οι γιατροί, εμείς απλοί διαβιβαστές ήμασταν;». Και ποιος σας ανέθεσε αυτόν τον ρόλο; Και ποιος θα σας απαλλάξει, μετά, αν ο ανάπηρος, ή οι συγγενείς του πιστού-φυτού, ή του τεθνεώτος, σας εναγάγει ότι, με βάση την δική σας παραπληροφόρηση, πήρε την απόφαση εμβολιασμού και πέθανε;

Τι θα πείτε; «Έτσι κι αλλιώς θα πέθαινε από κορωνοϊό»; «Έτσι μας είπανε οι γιατροί, έτσι σας λέμε»; Ή «κακώς μας πιστέψατε, εμείς βγάλαμε την ανακοίνωση για λόγους δημοσίων σχέσεων, ας ενημερωνόσασταν από αλλού»; Ή «αυτή ήταν η επίσημη προπαγάνδα, εμείς την προσυπογράψαμε, θα βρούμε και τον μπελά μας τώρα;»; (!!!)

Υπάρχει ΣΟΒΑΡΟΣ δικαστής που θα πειθόταν από τέτοια επιχειρηματολογία;
εικόνα.png

Υπάρχουν δικαστές και στην … Ισπανία. Ανακοίνωση Τύπου της Προεδρίας του Συνταγματικού Δικαστηρίου της Μαδρίτης. Ενημερωτικό Δελτίο αρ. 76/2021 της 22/7/2021. Μεταφράζουμε, για όσους δεν έχουν φρεσκάρει τα … Ισπανικούλια τους: «Η Ολομέλεια του Συνταγματικού Δικαστηρίου Ομόφωνα αναστέλλει το διάταγμα του Υπουργού Υγείας της Γαλικίας που επιβάλλει υποχρεωτικό εμβολιασμό. Η Ολομέλεια του Συνταγματικού Δικαστηρίου ομόφωνα αναστέλλει την διάταξη της παρ. 5 του άρθρου 38.2β) του Νόμου 8/2008 της 10/8 του Υπουργείου Υγείας της Γαλικίας, η οποία εξουσιοδοτεί τις υγειονομικές αρχές να επιβάλουν τον υποχρεωτικό εμβολιασμό στους πολίτες της Γαλικίας, προκειμένου να ελέγξουν μεταδοτικές νόσους (οποιεσδήποτε, όχι μόνον τον Covid-19) υπό συνθήκες σοβαρού κινδύνου της δημόσιας υγείας …. Για όποιον διαβάσει παρακάτω, το Συνταγματικό Δικαστήριο της Ισπανίας ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ ότι ο εμβολιασμός μπορεί να προκαλέσει «βλάβες που μπορεί να είναι ανεπανόρθωτες ή δύσκολες σε επανόρθωση, στο βαθμό που ο εμβολιασμός μπορεί να επιβληθεί παρά τη βούληση του πολίτη». Ακόμα και δικαστικά αναγνωρισμένα γεγονότα, κι εσείς κάνετε – στην ανακοίνωσή σας – ότι δεν τα βλέπετε; Μια απόφαση του Ισπανικού Συνταγματικού Δικαστηρίου που κυκλοφορεί ήδη και σε Χριστιανικές ιστοσελίδες. Και σας εκθέτει, με αυτά που υιοθετείτε και διαδίδετε, στο ίδιο το ποίμνιό σας. Ή σας έδωσε εγγύηση ο … Μητσοτάκης ότι … έχει «πιάσει» τους Συμβούλους της Επικρατείας και θα του «περάσουν» τις τελευταίες του νομοθετικές χαριτωμενιές;

*********************************

Εξάλλου, ούτε οι «γιατροί» είναι σύμφωνοι μεταξύ τους στα παραπάνω «12 σημεία». Ήδη ορισμένοι απ’ αυτούς (λ.χ. ο ιατρός και ερευνητής του Πανεπιστημίου Πατρών κ. Κωνσταντίνος Φαρσαλινός, πάνω στα σημεία 4 και 12), κατηγορούν την Ιεραρχία για fake news. Αλήθεια, παρουσιάζοντας τα παραπάνω «12 σημεία» η Εκκλησία «ψηφίζει» «ιατρική»; Ή «Καίσαρα»;

Αλλά ούτε και οι πιο σκληροπυρηνικοί «καισαρικοί» «γιατροί» δεν λένε αυτό που λέει η ανακοίνωση της Ιεραρχίας.

Οι γιατροί αυτοί λένε: «υπάρχουν, βέβαια, παρενέργειες, σοβαρές, θανάτου ή σοβαρής βλάβης της υγείας, ακρωτηριασμού ή αναπηρίας, αλλά αυτές είναι σε μικρό ποσοστό, και ΣΥΜΦΕΡΕΙ, από την άποψη της πολιτικής μας, να πεθάνουν, ή να μείνουν ανάπηροι, ή να αρρωστήσουν σοβαρά κάποιοι απ’ αυτούς που θα κάνουν το εμβόλιο, οπότε … εμείς το προωθούμε».

Όπερ εστί μεθερμηνευόμενον, δηλαδή: συμφέρει ΑΠΩΛΕΣΑΙ (= ίνα αποθάνουν) τούτους, δηλαδή όσους θα πεθάνουν από εμβόλιο, «υπέρ του λαού», δηλαδή υπέρ εκείνων που θα πέθαιναν από τον κορωνοϊό, με βάση το («πειραγμένο») θανατόμετρό μας και τα (αυθαίρετα) μοντέλα μας».

*********************************

Αυτό το «συμφέρει ημίν ίνα είς άνθρωπος αποθάνη υπέρ του λαού» (Ιω ια΄,50, ιη΄,14), κύριοι της Ιεραρχίας, προφανώς το γνωρίζετε, καθώς και ποιος το πρωτοείπε (ο Καϊάφας). ΑΥΤΗ είναι η στάση της «καισαρικής ιατρικής» σήμερα! Ποιος ο λόγος να υιοθετήσετε ΑΥΤΕΣ τις θέσεις, να τις διαδώσετε, και να προτρέψετε τους πιστούς να τις «πιστέψουν και να μην ερευνούν»;

Και μήτε ας μου ειπή τινάς: εμείς δεν εζηλώσαμε δόξαν Καϊάφα, αλλά Πιλάτου (για τις ανακοινώσεις της ιατρικής, εμείς νίπτουμε τας χείρας μας, Ματθ. κζ΄,24, είναι δικές της, αυτοί όψονται, …).

Αν ανατρέξει κανείς στην αγιολογική παράδοση, δεν θα ζήλευε τα στερνά, ούτε του Καϊάφα, ούτε του Πιλάτου.

Κωστής Δεμερτζής

Δικηγόρος, Δρ. Νομικής

     Add A Comment

You must be logged in to post a comment.