Αυγουστίνος Καντιώτης



Το ενα θαυμα μετα το αλλο!!! Θαυματα γινονται και σημερα, αρκει να υπαρχει αληθινη πιστι στο ΧΡΙΣΤΟ, που ειπε: «Κατα την πιστιν υμων γενηθητω υμιν» (Ματθ. θ΄29). Και αλλου λεει: «παντα οσα εαν αιτησητε εν τη προσευχη πιστευοντες, ληψεσθε» (Ματθ. 21,22).Το εκκλησακι της Αγιας Τριαδος στην λιμνη Μαραθωνα εμεινε αθικτο απο την μεγαλη πυρκαγια! (βιντεο)

date Αυγ 11th, 2021 | filed Filed under: ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ

Νεο Θαυμα! Το εκκλησακι της Αγιας Τριαδος

στην λιμνη Μαραθωνα εμεινε αθικτο απο την μεγαλη πυρκαγια!
____________

______________

Το ενα θαυμα μετα το αλλο!!!

Μετά το θαύμα στην μονή του Οσίου Δαυίδ στην Εύβοια…
…μετά και την θαυματουργό βροχή κ μονο πανω στο χωριό Προκόπη της Εύβοιας, που έσβησε τις φωτιές, έπειτα απο την λιτανεία.
Τώρα, ένα νέο μεγάλο θαύμα, και στο Εκκλησάκι της Αγίας Τριάδος, στην λίμνης Μαραθώνα.
Χωρίς Πυροσβεστικά/υδροφόρα/εναέρια μέσα. Ολη η περιοχή αφημένη στην τύχη της… Παντού ταυτόχρονες σχεδόν φωτιές, ποιος να πρωτοπαει που…Ολα κάηκαν… ΟΛΑ!… παντού κρανίου τόπος… παντού… ΕΚΤΟΣ απο το ξωκλήσι της Τριαδικής Θεότητος!!!

Και πόσα αλλα θαύματα θα αποκαλυφθούν ακόμα… Και πόσα αλλα θα παραμείνουν μυστικά, γτ έτσι θέλει το σχεδιο του Παναγαθου κ Φιλαθρωπου Θεου, θαύματα μυστικά που θα ζεσταίνουν τις καρδιές κ τον νου των ανθρώπων που τα βίωσαν…
Είμαστε ανάξιοι να βλέπουμε θαύματα.
Χασαμε την πιστη μας, ξεπουληθηκαμε, φοβηθήκαμε για το σαρκίο μας. Μας απαγόρευσαν τις λιτανείες, εκλεισαν τις εκκλησίες του Θεου, σταμάτησαν τις λειτουργίες, επέβαλαν μασκοφορια μεσα στον καθυγιασμενο χωρο της εκκλησίας που ΣΩΖΕΙ… και εμεις τα δεχτήκαμε ΟΛΑ… Εμείς φταίμε για ολα, γθα αυτά που συμβαίνουν κ για τα αλλα τα πιο δυσκολα που έρχονται πολυ σύντομα…
Αγία τριάδα ελέησον μας τους αμαρτωλούς!!!!
Ζει, Κύριος ο Θεός των Δυνάμεων!!!
Καλή μετάνοια να έχουμε.

     Add A Comment

You must be logged in to post a comment.