Αυγουστίνος Καντιώτης



ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ!

date Φεβ 4th, 2010 | filed Filed under: ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ

ΑΝΑΝΔΡΗ  ΣΥΝΟΔΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ

ΕΛΛΑΣ ΣΚΛ.mkka«Με τήν χθεσινή Απόφαση της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου, της οποίας το κείμενον παραθέτουμε κατωτέρω, όλοι έχουν δικαιωθή! Καί ή Εκκλησία δέν ανακατεύεται, διότι δέν έχει αρμοδιότητα! Καί η Κυβέρνησις καλά ενεργεί, διότι αυτή έχει αρμοδιότητα! Αλλά καί οι κατά τόπους διαμαρτυρόμενοι Μητροπολίτες καλά κάνουν καί αντιδρούν, διότι αυτοί γνωρίζουν και τις επί μέρους εθνικές και κοινωνικές ευαισθησίες! Η Φαναριώτικη διπλωματία έκανε το θαύμα της! Τώρα η Κυβέρνησις μπορεί να προχωρήσει ελεύθερη πιά το εθνοκτόνο Νομοσχέδιο περί παραχωρήσεως της ελληνικής Ιθαγένειας σε μή Έλληνες! Ένα ακόμη οχυρό πέφτει!…»

Αποφάσισαν οι πολιτικοί και θρησκευτικοί άρχοντες του τόπου μας, να παραδώσουν την Ελλάδα στους ξένους!!! Ένα έθνος, με μια ιστορία αιώνων, παραδίδεται άνευ πολέμου στα χέρια των ξένων. Δυστυχώς δεν έχουμε ηγέτες, δεν έχουμε ηρωϊκά αναστήματα για να πούνε το ΟΧΙ.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΣΥΝΟΔΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΤΩΝ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ… ΚΑΙ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΚΑΠΗΛΕΥΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΔΙΔΕΙ Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ

Διαβάστε στο μπλόκ του Μητροπολίτου http://mkka.blogspot.com.

NEA ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ

ΤΟΥ ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΥ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ κ. ΑΜΒΡΟΣΙΟΥ

Πέμπτη, 11 Φεβρουαρίου 2010

ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΘΑΡΡΑΛΕΟΙ ΜΑΧΗΤΕΣ!

ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

ΑΦΙΕΡΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΛΗΡΙΚΟΥΣ

ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΒΑΘΜΩΝ

ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ

ΕΛΛΑΣ ιστ______Στη σημερινή Κοινωνία, όσο και στην Εκκλησία, περισσεύουν οι «συνετοί» και «οι φρόνιμοι», «οι λογικοί», οι οποίοι αντιπαραβάλλονται με τους «τολμηρούς», «τούς ακραίους», «τους τρελλούς», «τούς ακροδεξιούς», «τους φανατικούς», «τους φονταμενταλιστές» καί βάλε….

_____Τελευταία μάλιστα, εξ αφορμής του ζητήματος των μεταναστών, προσετέθηκαν καί άλλοι χαρακτηρισμοί, νεώτερα κοσμητικά επίθετα. Είναι «οι ρατσιστικές νοοτροπίες», » οι εθνοφυλετικές τάσεις μερικών» και » οι κομπλεξικές φοβίες»!

_____Έτσι μέ απλά και σταράτα λόγια αδελφοί μας εν Χριστώ προσπάθησαν να αποδυναμώσουν τη φωνή μας. Ακολουθώντας τη ρατσιστική νοοτροπία κάποιων κοσμικών παραγόντων, κάποιων δημοσιογράφων, των οποίων εύκολα η συνείδησή τους εξαγοράζεται, δεν πολεμούν τις θέσεις και τις ιδέες μας, όπως θάπρεπε, αλλά κτυπούν τό πρόσωπο. Μας επέταξαν λοιπόν την ρετσινά του «ρατσιστή», του προσώπου μέ τίς «εθνοφυλετικές τάσεις¨ καί μάλιστα «μέ τις κομπλεξικές φοβίες» και με τον τρόπο αυτό ….ετελείωσαν! Επείγαν να κοιμηθούν ήσυχοι! «Τον εξοντώσαμε» θα σκέφθηκαν.

_____Δηλώνω πρός κάθε καλής πίστεως άνθρωπο, ότι η αγωνία μου είναι για την Ορθόδοξη πίστη μας. Αλλά, αν επιμείνω στο σημείο αυτό, λίγοι, πολύ λίγοι, θα συγκινηθούν. Ωμίλησα λοιπόν με έμφαση για την Ελλάδα, την ελληνικότητα, τό ελληνικό πνεύμα, την ελληνική κουλτούρα, που σήμερα πια κινδυνεύουν, επειδή έτσι μερικοί θα ξυπνούσαν! Για την Ορθόδοξη πίστη μας ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΙΑ τόσοι πολλοί άνθρωποι, που θα μπορούσαν να θυσιάσουν τη ζωή τους. Οι βολεμένοι, σε οποιαδήποτε κοινωνική ομάδα κι’ αν ανήκουν, δεν είναι πρόθυμοι να προβούν σε θυσίες, δυστυχώς ούτε κι εμείς οι της Εκκλησίας ποιμένες και της Ορθοδοξίας Πρόμαχοι! Χρησιμοποιούμε ως άλλοθι τον ισχυρισμό, ότι το ζήτημα της Ιθαγένειας ανήκει στην αρμοδιότητα της Κυβερνήσεως. Και δεν μπορώ να μη συμφωνήσω με την θέση αυτή. Αλλά το ζήτημα της Ιθαγένειας συνάπτεται άμεσα και με το μέλλον της Ορθοδοξίας. Ένα εκατομμύριο Μουσουλμάνοι σήμερα και πολλοί περισσότεροι αύριο θα «κτυπήσουν» την Ορθοδοξία! Το έχουν στο αίμα τους. Είναι το «ξίφος» του Μωάμεθ, για το οποίο θα ομιλήσουμε σε προσεχές σημείωμα. Οι «συνετοί», «οι φρόνιμοι¨, «οι συγκαταβατικοί», «τα ανοικτά μυαλά» κλπ. έλυσαν το πρόβλημα με την μέθοδο του Πιλάτου! Έπλυναν τα χέρια τους και ετελείωσαν! «Δεν ανακατεύομαι» είπαν! Νάτη η λύσις Πιλάτου:

……………………………………….

Διαβάστε περισσότερα στο μπλόκ του Σεβασμιωτάτου κ. Αμβροσίου http://mkka.blogspot.com.

     Add A Comment

You must be logged in to post a comment.