Αυγουστίνος Καντιώτης



ΔΕΙΤΕ ΤΟ binteo ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΕΙΣΤΕ ΜΑΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΩΤΗΡΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ 2) Παραιτηθηκε ο ανεμβολιαστος διοικητης του ΝΙΜΙΤΣ 3) ”Βομβα” στο ΑΧΕΠΑ: Βρεθηκαν 7 πληρως εμβολιασμενοι υγειονομικοι θετικοι 4) ΟΙ ΞΑΦΝΙΚΟΙ ΘΑΝΑΤΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΜΟ! 5) «Κεραυνοι» απο τον πατερα Στυλιανo Καρπαθiου: «Με το εμβoλιο εξαπaτησαν ολoκληρο τον ελληνικo λαo» 5) ”Βομβα” στο ΑΧΕΠΑ: Βρεθηκαν 7 πληρως εμβολιασμενοι υγειονομικοι θετικοι

date Σεπ 8th, 2021 | filed Filed under: MASONIA - satanismos

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΕΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΕΙΣΤΕ ΜΑΣ ΟΤΙ

ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΩΤΗΡΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ .. αυτά αλλού!!! ΒΙΝΤΕΟ

Οδοιπορικό στους δρόμους των Τεχνητών Παραδείσων των ΗΠΑ και πιο συγκεκριμένα στη Φιλαδέλφεια. Εξαθλίωση, περιθωριοποίηση, εγκληματικότητα,, αρρώστια, γενοκτονία, πογκρόμ, εξουδετέρωση πληθυσμού δια της μεθόδου των ουσιών. Αυτό ήταν το πολιτισμικό θαύμα του καπιταλισμού…. .Αυτό που πάντα είχε να προτείνει η Αμερική ήταν Βελόνι……..Kι όμως οι λαοί δεν διδάχθηκαν από την ιστορία και τις γενιές που πήγαν στ΄αζήτητα και περιμένουν πάλι από τις ΗΠΑ να σκάσει το πράγμα το καλό κι ένα βελόνι μαγικό…….American dream..

  1. https://youtu.be/HRqQ6-ANjL4

9a150f5deb69

Παραιτηθηκε ο ανεμβολιαστος διοικητης του ΝΙΜΙΤΣ

Ο διοικητής του νοσοκομείου ΝΙΜΤΣ υπέβαλλε την παραίτησή του ύστερα από τις καταγγελίες του προέδρου της ΠΟΕΔΗΝ ότι «στο ΝΙΜΤΣ ο διοικητής είναι ανεμβολίαστος και κυκλοφορεί στους διαδρόμους ανενόχλητος», ονοματίζοντας ακολούθως τα νοσοκομεία στα οποία εξακολουθούν να απασχολούνται ανεμβολίαστοι εργαζόμενοι, όπως είναι τα δύο νοσοκομεία της Πάτρας (ο Άγιος Ανδρέας και του Ρίο), το Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Δαφνίου και το ΝΙΜΙΤΣ…

https://www.pentapostagma.gr/koinonia/7034983_paraitithike-o-anemboliastos-dioikitis-toy-nimits

9a150f5deb69

”Βομβα” στο ΑΧΕΠΑ: Βρεθηκαν 7 πληρως εμβολιασμενοι

υγειονομικοι θετικοι

https://www.triklopodia.gr/%ce%b2%cf%8c%ce%bc%ce%b2%ce%b1-%cf%83%cf%84bc%ce%b2/

ΟΙ ΞΑΦΝΙΚΟΙ ΘΑΝΑΤΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΜΟ!

Οδηγός ταξί υπέστη ανακοπή την ώρα που οδηγούσε χθες το απόγευμα και έπεσε πάνω σε κολώνα επί της οδού Αγίας Κυριακής, πριν την οδό Τρικάλων στα Σπάτα.

Όπως αναφέρει το rpn.gr το πλήρωμα του ασθενοφόρου που έφτασε στο σημείο του έκανε καρδιοαναπνευστική ανάνηψη (CPR) χωρίς επιτυχία και ο άνδρας μεταφέρθηκε σε κρίσιμη κατάσταση στο Κέντρο Υγείας Σπάτων, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Ο οδηγός ταξί ήταν περίπου 60 ετών.

press-gr.com

9a150f5deb69

«Κεραυνοι» απο τον πατερα Στυλιανo Καρπαθiου: «Με το εμβoλιο εξαπaτησαν ολoκληρο τον ελληνικo λαo»

https://www.triklopodia.gr/%ce%ba%ce%b5%cf%81%ce%b1%cf%85%ce%bd%ce%bf%cc-%ce%ba%ce%b1/

     Add A Comment

You must be logged in to post a comment.