Αυγουστίνος Καντιώτης



Δημοσια συζητηση FDA: «Τα εμβολια ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ περισσοτερους ανθρωπους απο οσους σωζουν», vid 2) 100 γιατροι απειλουν να προσφυγουν στη Δικαιοσυνη …Πανω απο 3 εκατ. Ισραηλινοι που εκαναν τη 3η δοση αγωνιουν μετα την αποφαση της Αμερικανικης FDA (Η Υπηρεσια Τροφιμων και Φαρμακων των ΗΠΑ)

date Σεπ 21st, 2021 | filed Filed under: ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

Δημοσια συζητηση FDA: «Τα εμβολια ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ περισσοτερους ανθρωπους απο οσους σωζουν», vid

Καταρρέει το αφήγημα!!! Γι΄αυτό ο FDA απέρριψε την πρόταση για γενικό εμβολιασμό του πληθυσμού με την τρίτη δόση!!!! Θυμηθείτε τι είπε ο Βασιλακόπουλος!!!

Στην ανοιχτή συζήτηση της Επιτροπής διαβούλευσης του FDA (Οργανισμός Τροφίμων και Φαρμάκων της Αμερικής)  για τα εμβόλια υποστηρίχθηκε σε μία μαρτυρία που κάνει ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΡΟΤΟ ότι το εμβόλιο COVID-19 σκοτώνει περισσότερους ανθρώπους από ό, τι σώζει και δίνει ώθηση στις μεταλλάξεις του κορωνοϊού όπως η λεγόμενη παραλλαγή “Delta”.

Η Συμβουλευτική Επιτροπή Εμβολίων και Σχετικών Βιολογικών Προϊόντων του FDA μετά από 8 ώρες ζυμώσεων ψήφισε 16-2 κατά του προτεινόμενου προγράμματος ενίσχυσης εμβολιασμών για τον COVID-19 του Αμερικανού Προέδρου, Joe Biden.

Κατά την διάρκεια αυτής της συζήτησης, μεταξύ των άλλων συμμετεχόντων, ο Steve Kirsch, διευθυντής του Ταμείου Πρόωρης Θεραπείας COVID-19 (τον έχουν κατηγορήσει για ψευδείς ισχυρισμούς), υποστήριξε ότι τα εμβόλια σκοτώνουν περισσότερους ανθρώπους από ό, τι βοηθούν.

«Θα επικεντρώσω τις παρατηρήσεις μου σήμερα στον ελέφαντα του δωματίου για τον οποίο δεν αρέσει σε κανέναν να μιλά: ότι τα εμβόλια σκοτώνουν περισσότερους ανθρώπους από ό, τι σώζουν», δήλωσε ο Κίρς ΚΑΘΑΡΟΤΑΤΑ μέσω τηλεδιάσκεψης και συνέχισε:

https://www.triklopodia.gr/%ce%b4%ce%b7%ce%4%cf%89%ce%bd/

9a150f5deb69

100 γιατροι απειλουν να προσφυγουν στη Δικαιοσυνη …Πανω απο 3 εκατ. Ισραηλινοι που εκαναν τη 3η δοση αγωνιουν μετα την αποφαση της Αμερικανικής FDA….

 

https://www.triklopodia.gr/100-%ce%b3%ce%b9%ce%ce%b7-%ce%b4/

     Add A Comment

You must be logged in to post a comment.