Αυγουστίνος Καντιώτης



Μητροπολιτης Φλωρινης Αυγουστινος: «…Διαμαρτυρομενος ο λαος κατα των αναξιων αρχιερεων δεν ασεβη, διοτι· Ο ευσεβης λαος κατα το κανονικο δικαιο ειναι ο ΦΡΟΥΡΟΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ -Ὁ αγιος Ιππολυτος: «Οι ποιμενες ως λυκοι γενησονται. Οι ιερεις το ψευδος ασπασονται. Οι μοναχοι τα του κοσμου ποθησουσιν…». 2) “Βομβες” Πατερα Στυλιανου Καρπαθιου για ιεραρχια Eκκλησιας 2) Η Joice 17χρονη μαθητρια Λυκειου στη Νικαια της Γαλλιας υπεστη ανακοπη καρδιας μεσα στο Λυκειο την επομενη του εμβολιασμου της και νοσηλευεται! BINTEO 3. 13χρονη μαθητρια Arianna πεθανε στην Ιταλια σε λιγοτερο απο 24 ωρες μετa τη 2η δoση της Pfizer.

date Οκτ 7th, 2021 | filed Filed under: ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

«Οι ποιμένες…, άνδρες αδόκιμοι αρετής, άπιστοι, ως λύκοι γενήσονται…»

ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΥΤΑ ΖΟΥΜΕ ή ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ & ΑΛΛΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ;

κακοι ποιμ«Ο Θεός γνωρίζει. Εμεις θα διαμαρτυρόμαστε γιατι οι εκκλησίες δεν ειναι δικές τους και θα φεύγουμε μακριά τους, για να σωθουμε. Ας μείνουν αυτοι με τις μιτρες τους, τις πατερίτσες τους και τις πανακριβες στολές τους, χωρίς τον πιστό λαό. Ας κάνουν όσα εμβόλια θέλουν στο σωμα τους, που εξουσιάζουν όχι να χρησιμοποιουν τους ναούς ως δόλωμα.
Μητροπολίτης Φλωρίνης Αυγουστίνος:
Διαμαρτυρόμενος ὁ λαὸς δὲν ἀσεβῇ

«…Διαμαρτυρόμενος ὁ λαὸς κατὰ τῶν ἀναξίων ἀρχιερέων δὲν ἀσεβῇ, διότι·Ὁ εὐσεβὴς λαὸς κατὰ τὸ κανονικὸ δίκαιο εἶνε ὁ ΦΡΟΥΡΟΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ καὶ ἔχει ὑποχρέωσι, ὅσες φορὲς κάποιος ἀρχιερεὺς παρεκκλίνει ἐκ τῶν γραμμῶν τῆς Ὀρθοδοξίας καὶ γυμνῇ τῇ κεφαλῇ κηρύττει κάτι ποὺ εἶνε ἀσυμβίβαστο μὲ τὴν Ὀρθόδοξη πίστι, ὁ λαὸς ὄχι μόνο πρέπει νὰ διαμαρτύρεται, γιὰ τὴν παρεκτροπή, ἀλλὰ καὶ νὰ διακόπτῃ κάθε πνευματικὴ σχέση μὲ τὸν παρεκτρεπόμενο ἀρχιερέα».

090634b9b49e9b3e4c9bc943

“Βομβες” Πατερα Στυλιανου Καρπαθιου για ιεραρχια Eκκλησιας

Για τα λεγόμενα του Μητροπολίτη Λάρισας ο οποίος είπε «να έρθουν όλοι να εμβολιαστούν πριν πεθάνουν» μίλησε σήμερα στον Focus FM και στον δημοσιογράφο Στέφανο Δαμιανίδη ο Πατέρας Στυλιανός Καρπαθίου.
«Αγνοούν», ανέφερε, «ότι γράφουν μια ιστορία στο πλαίσιο της εκκλησίας με μαύρα γράμματα».
«Η εκκλησία λέει εξομολόγηση, μετάνοια, εξομολόγηση, Θεία Κοινωνία πριν φύγουμε… εκείνος λέει εμβολιασμό. Αν αυτό δεν είναι βλασφημία, οι λέξεις πράγματι έχουν χάσει το νόημά τους, είναι τραγικό αυτό το οποίο γίνεται», είπε χαρακτηριστικά.
Ακούστε εδώ ολόκληρη τη συνέντευξη:

https://www.triklopodia.gr/%ce%b2%cf%8c%ce%bc%ce%b2%ce%b5%cf%82-%cf%80%ce%b8%ce%af%ce%bf/

090634b9b49e9b3e4c9bc943

Η Joice 17χρονη μαθητρια Λυκειου στη Νικαια της Γαλλιας υπεστη ανακοπη καρδιας μεσα στο Λυκειο την επομενη του εμβολιασμου της και νοσηλευεται! BINTEO

https://dimpenews.com/2021/09/30/%ce%b7-joice-17%c1%ce%b9%ce%b1-%cf%84/

090634b9b49e9b3e4c9bc943

13χρονη μαθητρια Arianna πεθανε στην Ιταλια

σε λιγοτερο απο 24 ωρες μετa τη 2η δoση της Pfizer.

Ένα 13χρονο κορίτσι πέθανε λιγότερο από 24 ώρες μετά τη λήψη της δεύτερης δόσης εμβολίου της Pfizer κατά του covid-19. Η Arianna έκανε το εμβόλιο στις 30 Σεπτεμβρίου. Αρρώστησε λίγο μετά. Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο και πέθανε εκεί λίγες ώρες αργότερα. Η εισαγγελία του Λέτσε θα πρέπει να ξεκινήσει έρευνα για τον αιφνίδιο θάνατό του.

Η 13χρονη Arianna, η οποία ήταν μαθήτρια του πρώτου έτους στο Banzi Science High School, έλαβε τη δεύτερη ένεση το πρωί της Πέμπτης. Γύρισε σπίτι αλλά αρρώστησε εκείνο το βράδυ γύρω στις 4 το πρωί. Στη συνέχεια μεταφέρθηκε εσπευσμένα στα επείγοντα στο νοσοκομείο Vito Fazzi όπου, παρά τις προσπάθειες των γιατρών να τη σώσουν, πέθανε.

Τα νέα άρχισαν να κυκλοφορούν στο Trepuzzi το πρωί της Παρασκευής, βυθίζοντας όλη την κοινότητα σε απόγνωση. Ο δήμαρχος Guiseppe Taurino δήλωσε: «Όλοι αισθάνονται πόνο όταν μια κοινότητα χάνει μια νέα ζωή. Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψουν τον πόνο των γονιών που πρέπει να θάψουν το παιδί τους. Η χώρα πρέπει να συσπειρωθεί γύρω από την οικογένεια του θύματος και να κάνει αισθητή την αλληλεγγύη και τη στοργή της, καθώς και προς τους συμμαθητές και τους φίλους του κοριτσιού, μεταξύ των οποίων υπάρχει μεγάλος πόνος εξαιτίας αυτού του ξαφνικού θανάτου. “

Ο δήμαρχος Guiseppe Taurino ανακοινώνει την πόλη σε πένθος:….

Tην συνεχεια: https://dimpenews.com/2021/10/06/%ce%b9ce%b1%ce%bd%ce%b1%ce%ba/

     Add A Comment

You must be logged in to post a comment.