Αυγουστίνος ΚαντιώτηςΕΝΟΧΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗ & ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ: ΟΙ ΞΕΦΤΕΛΙΣΜΕΝΟΙ, ΑΝΙΚΑΝΟΙ, ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ & ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ & TA ΞΥΛΟΠΟΔΑΡΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΑΘΕΟΦΟΒΟΙ ΔΕΣΠΟΤΑΔΕΣ!!! 1) Ένας σιχαμερος προδοτης ανελαβε προεδρος ομαδας εργασιας για την (Λαθρο)μεταναστευση. Μηπως περιμενατε κατι διαφορετικο απο τον Μητσοτακη; 2) Η Σαρια στο κεντρο της Αθηνα – Ισλαμικες περιπολιες μερα μεσημερι στο «κατεχομενο» κεντρο 3) Η Αλβανιδα «ιστορικος» Ελενα Κοτσακι: Κληρονομοι της αρχαιας Ελλαδας ειναι οι Αλβανοι

date Οκτ 27th, 2021 | filed Filed under: ΕΧΘΡΟΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ

Ένας σιχαμερός προδότης ανέλαβε πρόεδρος ομάδας εργασίας για την (Λάθρο)μετανάστευση. Μήπως περιμένατε κάτι διαφορετικό από τον Μητσοτάκη;

Συνέχεια

9a150f5deb69

Η Σαρία στο κέντρο της Αθήνα – Ισλαμικές περιπολίες

μέρα μεσημέρι στο «κατεχόμενο» κέντρο

Η Αθήνα μετατρέπεται σε ισλαμικό γκέτο αλλά εσείς μην φοβόσαστε θα ενσωματωθούν και θα μας λύσουν και το δημογραφικό.

Ο Ισλαμικός νόμος έφτασε και στην χώρα μας, εξέλιξη αναπόφευκτη,  για την οποία κάποιοι προειδοποιούσαμε εδώ και χρόνια αφού τα βλέπαμε να γίνονται σε ολόκληρη την Ευρώπη, όπου υπάρχουν ισχυρές Ισλαμικές κοινότητες.  Τα κανάλια τώρα παριστάνουν τους ευαισθητοποιημένους αλλά εδώ και χρόνια δεν κάνουν τίποτε άλλο από το να σιγοντάρουν τον εποικισμό της χώρας.

9a150f5deb69

«Τα ίδια Παντελάκι μου τα ίδια Παντελή μου»!!!

Οι νομαδικές φυλές χωρίς ιστορικό υπόβαθρο, χωρίς Ιστορία, γλώσσα και με ανάμεικτα ήθη και έθιμα προσπαθούν αγωνιωδως να «βουτήξουν» ότι μπορούν από τις γειτονικές χώρες για να σταθούν ιστορικά στα πόδια τους. Ζωντανό παράδειγμα οι σκοπιανοί, που λυσσαλέα και απεγνωσμένα, για χρόνια τώρα, προσπάθησαν να κάνουν τον Μ. Αλέξανδρο…παππού τους!!! Χωρίς την Ελληνική γλώσσα, χωρίς ιστορικές αλήθειες, χωρίς γραφή, επέμεναν σώνει και καλά να γίνουν Μακεδόνες!

Τώρα έχουμε τους τελείως άσχετους Αλβανούς να μας λένε ότι εμείς δεν είμαστε Έλληνες! Άντε να βγάλεις άκρη! Καταλαβαίνω την απελπιστική τους προσπάθεια να αποκτήσουν ταυτότητα. Αλλά με παγαποντιές δεν γίνεται τίποτα. Καλά θα κάνουν να παραδεχτούν την πραγματικότητα και άν θέλουν αυτοί να είναι οι αυτόχθονες «Έλληνες» τότε καλά θα κάνουν να αρχίσουν επιτέλους να μιλάνε…Ελληνικά και όχι Αλβανικά!
Αρκετά πια, με τον κάθε «ορφανό λαό» που θέλει να αποκτήσει οντότητα και εθνική ταυτότητα κλέβοντας, και αρπάζοντας! Είσαστε ότι είστε και πάρτε το απόφαση! Μην προσπαθείτε ν’ αλλάξετε «προβιά» για να ξεγελάσετε τα «πρόβατα». Και μην περιμένετε την κατάλληλη ευκαιρία με καμιά καινούργια προδοτική κυβέρνηση να μας τουμπάρετε και να ξανα υπογράψουμε τίποτα καινούργιες «Πρέσπες»!!
Και μην ξεχνάτε πως η Βόρειος Ήπειρος ήταν, είναι και θα είναι Ελληνική!

New post on Greek National Pride

Η Αλβανίδα «ιστορικός» Έλενα Κοτσάκι: Κληρονόμοι της αρχαίας Ελλάδας είναι οι Αλβανοί

by Δ.-Ι.

«Έλενα Κοτσάκι!: Η Ιστορία δεν αναγνωρίζει την ελληνική μειονότητα στην Αλβανία! Η ιστορία σας λέει ψέματα! Δεν υπάρχετε καν ως Ελληνικός Λαός!», γράφει το δημοσίευμα (Fakti.al)Αύγουστος 16, 2021. Ελλάδα.
Τίρανα.
Η Αλβανίδα ιστορικός Έλενα Κοτσάκι με αφορμή το βιβλίο του Έλληνα παιδαγωγού στο Πανεπιστήμιο «Eqrem Çabej» του Αργυρόκαστρου, Παναγιώτη Μπάρκα, το οποίο εγείρει αμφιβολίες για τους Αλβανούς, την καταγωγή του Σκεντέρμπεη και την εθνική σημαία της Αλβανίας, έκανε δηλώσεις χαρακτηρίζοντας το βιβλίο ως πολιτικό και μεροληπτικό.«Ο ίδιος είναι Αλβανός, αλλά δεν γνωρίζει σωστά τις ιστορικές πηγές, για να μιλάς για αυτά τα πράγματα πρέπει να είσαι επαγγελματίας ιστορικός. Αυτό είναι ένα πολιτικό, προκατειλημμένο βιβλίο», είπε.Η Κοτσάκι ανέφερε ότι οι Αλβανοί είναι πιο αυθεντικοί άνθρωποι στην Ευρώπη, πριν από τους Έλληνες και τους Ρωμαίους και όλους τους άλλους.«Οι Αλβανοί είναι απόγονοι των Ιλλυριών και των Πελασγών. Οι Αλβανοί ήταν χριστιανικός ορθόδοξος λαός πριν από την άφιξη των Οθωμανών. Οι ιστορικές πηγές είναι πλήρεις που δείχνουν ότι οι Αλβανοί είναι αυτόχθονος λαός.  Άκουσα επίσης αμφιβολίες για τον Σκεντέρμπεη, αλλά δεν καταλαβαίνω αυτήν την άγνοια. Όλα αυτά γίνονται πολιτικά για να χειραγωγήσουν την ιστορία», είπε.«Δεν υπάρχει ελληνικός λαός»Στη συνέχεια, η Έλενα Κοτσάκι επικεντρώθηκε στην ιστορία της γειτονικής χώρας (Ελλάδα) δηλώνοντας ότι δεν υπάρχει ελληνικός λαός, αλλά πελασγική-ιλλυρική ταυτότητα και στις δύο πλευρές των συνόρων.«Δεν μπορείτε να είστε απόγονοι των αρχαίων Ελλήνων. Οι Έλληνες έχουν συγγένεια με τους Αλβανούς. Στην εποχή της Τροίας, μας λένε ότι οι Τρώες προσεύχονται με τους Έλληνες. Βλέπουμε ιστορικές πηγές και ο ελληνικός όρος δεν αναφέρεται ποτέ, αλλά οι συγγραφείς αναφέρουν ιλλυρικές φυλές και από τους Αχαιούς και τους Πελασγούς, δεν αναφέρονται οι Έλληνες. Τι γίνεται με τον Δούρειο Ίππο και την Ελένη; «Είναι Πελασγοί», είπε.Σύμφωνα με την Κοτσάκι, η Ελλάδα έκλεψε την ιστορία από άλλους χειραγωγώντας την, ενώ πρόσθεσε ότι είναι έτοιμη να συζητήσει με τους Έλληνες ιστορικούς.«Η ιστορία της Ελλάδας είναι λάθος. Είναι ιστορία των Αρβανιτών. Η χειραγώγηση έγινε τον 19ο και τον 20ο αιώνα. Η Ελλάδα και η Βόρεια Μακεδονία αρνούνται ότι είναι Αλβανοί. Οι μόνοι κληρονόμοι της αρχαίας Ελλάδας  είναι οι Αλβανοί. Επικεφαλής της Ελληνικής Εκκλησίας είναι, επίσης, αρβανίτης», κατέληξε η Κοτσάκι.

     Add A Comment

You must be logged in to post a comment.