Αυγουστίνος Καντιώτης



«ΥΠΕΡΒΟΜΒΑ» με τους εμβολιασμενους στις ΜΕΘ του Βενιζελειου Κρητης! «ΣΕΙΣΜΟΣ» και απο το Βελγιο, pic/vid 2) δεσποτισμος και ναζισμος (του παπαΗλια)

date Νοέ 12th, 2021 | filed Filed under: ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

«ΥΠΕΡΒΟΜΒΑ» με τους εμβολιασμενους στις ΜΕΘ του Βενιζελειου Κρητης! «ΣΕΙΣΜΟΣ» και απο το Βελγιο, pic/vid

ΠΙΟ ΕΠΙΣΗΜΑ στοιχεία δεν γίνεται… Απαντήσεις θα δοθούν;;

Όπως είχατε διαβάσει στο el.gr, τα επίσημα στατιστικά στοιχεία λαμβάνουν ανησυχητικές τάσεις και αφορούν τον αριθμό νοσηλευομένων για COVID-19 στο Γενικό Nοσοκομείο «Βενιζέλειο» του Ηρακλείου Κρήτης.
Διαβαστε περισσότερα, δειτε και τα ποσοστα:

https://www.triklopodia.gr/%cf%85%cf%80%ce%cf%82-%cf%83/

9a150f5deb69

δεσποτισμος και ναζισμος

του παπαΗλια

αθεϊα μη διαμ.Ο λαός σε ομαλές κοινωνικές συνθήκες δεν παίρνει είδηση για τη συμπεριφορά των δεσποτάδων. Δεδομένου ότι φορούν το προσωπείο της ανύπαρκτης καλοσύνης και αντιμετωπίζουν το λαό με υποκριτικά μειδιάματα

Παρότι από το άλλο μέρος εξαντλούν την απανθρωπιά τους σε βάρος των ιερέων, που βρίσκονται στο έλεος της αυθαιρεσίας τους. Και αυτό δεν το ισχυρίζεται ένας κάποιος παπάς. Το βροντοφωνάζει ο μακαριστός άγιος Μητροπολίτης Φλωρίνης Αυγουστίνος: «Το κράτος, λέει, παρέδωσε επί αποδείξει τον ιερέα στον Δεσπότη και του είπε: «Πάρε αυτό το κτήνος, που λέγεται ιερέας και κάμε το ο, τι θέλεις»»!

Έχουμε δε δείγματα δεσποτικής αυθαιρεσίας εναντίον ιερέων και μοναζουσών πρόσφατα: Ο Μυτιλήνης έδωσε προθεσμία μιας βδομάδας στους ιερείς της Μητρόπολής του να εμβολιαστούν. Ειδάλλως θα τους τιμωρήσει με αργία άνευ αποδοχών. Δηλαδή, στραγγαλισμός συνειδησεων και ληστρικός εκβιασμός! Ο Σιδηροκάστρου, εξάλλου έστειλε την αστυνομία σε μονάζουσες και διεμήνυσε πως, όταν υπάρχει κεφαλή, που καθοδηγεί, έστω και κακώς ή αδίκως τα πράγματα, όλοι πρέπει να υποτάσσονται !!!

Όταν όμως προκύψουν ανώμαλες συνθήκες -όπως στη διάρκεια της Χούντας ή της τωρινής φασιστοκρατίας-δείχνουν το αληθινό τους πρόσωπο και στο λαό. Και δεν χρειάζεται να πάμε μακριά. Υπάρχουν και πάλι πρόσφατα παραδείγματα: Δεσπότης υποστηρίζει ότι «η αμφισβήτηση της επιστήμης-δηλ. των «ειδικών» ιατρών-είναι ύβρις κατά του Θεού και ενέργεια σχισματική»! Αλλά ποιας επιστήμης; Των αργυρώνητων Μέγκελε! Των, σύμφωνα με το νομπελίστα Μοντανιέ, «μαθητευόμενων μάγων». Όταν ο διάσημος ιολόγος S.Bhakdi φωνάζει: «Οι Έλληνες ηγέτες κάνουν αυτά που έκαναν οι Ναζί. Πολιτικοί και γιατροί πρέπει να πάνε φυλακή»!!!

Άλλος δεσπότης, πέρα από κάθε λογική και συνείδηση, συμπέρανε σε κήρυγμά του πως οι ανεμβολίαστοι είναι ναζιστές! Οπαδοί του Νίτσε και του Χίτλερ. Όταν και οι πέτρες φωνάζουν ότι αυτοί, που μεταδίδουν και νοσούν και παρενέργειες έχουν και πεθαίνουν είναι μάλλον οι εμβολιασμένοι. Με πιθανές άγνωστες, προς το παρόν, οδυνηρές στο μέλλον συνέπειες. Και δεν είναι άνευ σημασίας το γεγονός ότι επιμένουν στον εμβολιασμό των παιδιών. Προκειμένου να υπονομεύσουν και δυναμιτίσουν, όχι μόνο το παρόν αλλά και το μέλλον πατρίδας μας.

Και ύστερα απ’ όλα αυτά δικαιούμαστε να ρωτήσουμε: Οι δεσποτάδες έχουν αναγνώσει έστω και για μια φορά το Ευαγγέλιο; Ή έχουν αποστηθίσει τον «Ηγεμόνα» του Μακιαβέλι και τον «Υπεράνθρωπο» του Νίτσε; Αν γνώριζαν τι λέει το Ευαγγέλιο κι αν πραγματικά ενδιαφέρονταν για την υγεία του λαού, θα ’λεγαν στον Αρχιεπίσκοπο:

«Μακαριότατε, εσύ, όταν αρρώστησες, έγινες μέσα σε λίγες μέρες περδίκι. Που σημαίνει ότι χρησιμοποίησαν για χάρη σου κάποια αποτελεσματικά φάρμακα. Αν σοβαρά ενδιαφερόμαστε για την υγεία του λαού, γιατί δεν απαιτούμε απ’ αυτούς, που έκαμαν καλά εσένα, να χρησιμοποιήσουν και για το λαό τα ίδια φάρμακα; Ή μήπως η μακαριότητά σου σνήκει στην αρία φυλή ή τον περιούσιο λαό!

Ιδιαίτερα, όταν υπάρχουν πληροφορίες ότι κάποια κράτη (π.χ. Ινδία), που χρησιμοποίησαν το πάμφθηνο φάρμακο της ιβερμεκτίνης είχαν κατακόρυφη πτώση του ποσοστού των θανάτων. Φάρμακο, που, όπως φαίνεται, κατόπιν άνωθεν εντολής, έχει εξαφανιστεί απ’ τα ελληνικά φαρμακεία. Αντί όμως γι’ αυτό, Μακαριώτατε, εμείς. όχι μόνο αδιαφορούμε και σιωπούμε, αλλά και σαν τον παπικό Τέτζελο διαφημίζουμε και επιβάλλομε δια της βίας τα άκρως ύποπτα εμβόλια.

Και ύστερα τολμούμε να ισχυριζόμαστε ότι κοπτόμαστε για την υγεία του λαού! Όταν βαφτίζουμε «ναζιστές» (Ναυπάκτου Ιερόθεος) ή «υβριστές του Θεού και σχισματικούς» (Πειραιώς Σεραφείμ) αυτούς, που διαισθάνονται ότι κάτι βρώμικο κρύβεται κάτω απ’ την καταιγιστική προπαγάνδα και την ναζιστική επιβολή των εμβολίων. Με τις αναστολές εργασίας, την απαγόρευση ασκήσεως επαγγέλματος, τα τσουχτερά πρόστιμα ή τις αργίες άνευ αποδοχών στους ιερείς.

Εμείς οι δεσποτάδες, που έχουμε συνηθίσει στην ασυδοσία, πιστεύουμε πως ο, τι κι αν δώσουμε στο κοπάδι, θα το «μασήσουν». Πρέπει όμως να αναρωτηθούμε μήπως πέρασε ο καιρός, που τα πρόβατα έτρωγαν το χορταράκι τους ανύποπτα. Γιατί μπορεί να έχουν ξυπνήσει. Και ν’ αρπάξουν τις πατερίτσες με τις οποίες τύπτουμε τη συνείδησή τους και να μας σπάσουν τα κεφάλια»!

Ο λαός γνωρίζει ότι οι ναζιστές ήταν ένα δεσποτικό καθεστώς, που σαν τους δεσποτάδες έκαναν ο, τι ήθελαν: Άλλους δολοφονούσαν, άλλους (τους Εβραίους) τους έκαναν σαπούνι και άλλους τους χρησιμοποιούσαν, για να κάνουν οι Μέγκελε διάφορα πειράματα. Όπως τώρα οι νεοταξίτες Μέγκελε, πολιτικοί και γιατροί πειραματίζονται με την υγεία του λαού»: Και ότι οι δεσποτάδες κλείνουν γόνυ στη Νέα Τάξη, που είναι αντίγραφο του ναζιστικού ολοκληρωτισμού.

Αποκορύφωμα του παραλογισμού των δεσποτάδων αποτελεί η «έκκληση» της Συνόδου να υποβάλλονται προκειμένου να εκκλησιαστούν σε ράπιντ τεστ οι ανεμβολίαστοι, κληρικοί και λαϊκοί. Αλλά ο ψυχίατρος π. Στυλιανός Καρπαθίου ρωτάει: Πού θα βρει 200 (10Χ20) ευρώ το μήνα μία πενταμελής οικογένεια, μόνο για τον κυριακάτικο εκκλησιασμό;

Όταν μιλούσε ο Μητροπολίτης Ναυπάκτου, ένας συνάδελφός του πίσω του, φαινόταν ν’ απορεί με τους παραλογισμούς, που ξεφούρνιζε. Αλλά, όπως φαίνεται, έχει κι ο παραλογισμός τη «λογική» του: Ο π. Αρσένιος Βλιγκόφτης, για την προκειμένη περίπτωση, έχει κάνει μια πολύ εύστοχη, κατά τη γνώμη μου, διάγνωση: Με τα κορονοεμβόλια, η συμπεριφορά κάποιων εμβολιασμένων μπορεί να μεταλλάσσεται. Έτσι ώστε με την σκυταλοδρομία των αλλεπαλλξλων εμβολιασμών απ’ τον μετανθρωπισμό και υπερανθρωπισμό να μεταπίπτουν στον υπανθρωπισμό και απανθρωπισμό. Το σταυροδρόμι, όπου αποκαλύπτεται η συγγένεια δεσποτισμου, ναζισμό, σιωνισμού, παπισμού, και των ομοίων. Όπου η εωσφορική ύβρις, σπρώχνει τον άνθρωπο να λέει τα βλκωδέστερα και να πράττει τα χειρότερα! Και μολαταύτα να πιστεύει ότι ίπταται σε ύψη απροσπέλαστης αγιότητας!…

     Add A Comment

You must be logged in to post a comment.