Αυγουστίνος Καντιώτης



OI ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΟΥ ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ, ΕΞΑΠΑΤΟΥΝ & ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΝΕΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ: Έφυγε απο τη ζωη νεος 36 ετων πληρως εμβολιασμενος απο κορονοϊο. 2) Κοριτσακι 7 ετων επαθε εγκεφαλικο μετα απο το εμβολιο της Pfizer 3) «Βομβα» Κ.Αρβανιτη για υπερβαλλουσα θνητοτητα: «Δεκαπλασιοι μη Covid-19 θανατοι σε εμβολιασμενους»!

date Δεκ 8th, 2021 | filed Filed under: OI EΠIΣTHMONEΣ OMIΛOYN, ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Έφυγε απο τη ζωη νεος 36 ετων

πληρως εμβολιασμενος απο κορονοϊο.

Ασφαλές και αποτελεσματικό ασφαλές και αποτελεσματικό όλη η οικογένεια το εκανε οι δυο πεθάνανε και ο ενας χαροπαλεύει διασωληνωμένος μιλάμε για μεγάλη αποτελεσματικότητα…

___________

____________

Κοριτσακι 7 ετων επαθε εγκεφαλικο
μετα απο το εμβολιο της Pfizer

https://katohika.gr/diethni/7chrono-koritsi-epathe-egkefaliko-meta-apo-kserete-poio/

9a150f5deb69

15:35 – 07/12/2021

«Βόμβα» Κ.Αρβανίτη για υπερβάλλουσα θνητότητα: «Δεκαπλάσιοι μη Covid-19 θάνατοι σε εμβολιασμένους»!

«Ρουκέτες» εξαπέλυσε ο διδάκτωρ Καρδιολογίας στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, Κωνσταντίνος Αρβανίτης, ο οποίος ανέλυσε τα στοιχεία που δημοσίευσε προ λίγων ημερών η βρετανική κυβέρνηση. 

Ο Κ.Αρβανίτης αναφέρθηκε στους θανάτους σε εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους που δεν έχουν σχέση με τον κορωνοϊό. Όπως τόνισε οι μηνιαίοι μη Covid-19 θάνατοι ανά εκατομμύριο από κάθε αίτιο είναι 1.165 σε εμβολιασμένους και 255 σε ανεμβολίαστους.

Και συνέχισε τονίζοντας ότι «σχεδόν δεκαπλάσιοι είναι οι θάνατοι από κάθε αίτιο στους διπλοεμβολιασμένους απ’ ότι στους ανεμβολίαστους. Δηλαδή αυτή η υπερβάλλουσα θνητότητα που είχαμε μιλήσει για τον ελληνικό πληθυσμό, αλλά και για ξένους, δεν αφορά ομοιόμορφα όλο τον πληθυσμό κάθε χώρας αλλά μαστίζει κυρίως τους διπλοεμβολιασμένους. Αυτοί παρά την όποια μικρή προστασία έχουν από το εμβόλιο απέναντι στον Covid-19 απ’ ότι φαίνεται έχουν μια τεράστια θνητότητα απ’ όλα τα άλλα αίτια».

Επίσημα στοιχεία βρετανικής κυβέρνησης: Τριπλάσια θνητότητα σε εμβολιασμένους!

https://youtu.be/VDqVfDuYYw0 

Την συνέχεια: pronews.gr

     Add A Comment

You must be logged in to post a comment.