Αυγουστίνος Καντιώτης



Ο πρωην Καθηγητης Ποινικου Δικαιου της Νομικης Σχολης Δημοκριτειου Πανεπιστημιου Θρακης Κωνσταντινος Βαθιωτης, μιλωντας στον ρ/σ Focus 103.6 & στον δημοσιογραφο Στεφανο Δαμιανiδη εξηγει τον τροπο & τις νεες μεθοδους αντιστασεως του Ελληνικου λαου, σε περιοδο σκληρων δικτατορικων καθεστωτων, που καταπατειται το Συνταγμα & εχει αλωθει η δικαιοσυνη

date Δεκ 14th, 2021 | filed Filed under: ΑΓΩΝΕΣ

Νομικός, πρώην Αναπληρωτής Καθηγητής Ποινικού Δικαίου της Νομικής Σχολής Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης, Κωνσταντίνος Βαθιώτης.

ολιγαρχια φ«Το κάθε συλλαλητήριο είναι μία βαλβίδα εκτόνωσης. Είμαι πάρα πολύ σκεπτικός ως προς το αν θα πρέπει να συνεχίσουμε να ακολουθούμε αυτό τον τρόπο αντίστασης ενάντια στην υγειονομική δικτατορία» σχολίασε ο κος Βαθιώτης αναφορικά με τη μεγάλη συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη.

«Πολύ φοβάμαι ότι θέλει το τυραννικό καθεστώς υπό το οποίο ζούμε, να γίνονται τέτοιες διαδηλώσεις, προκειμένου να εκτονώνεται η οργή του κόσμου. Σε μία εποχή που το κράτος χρησιμοποιεί πολύ μοντέρνα όπλα εναντίον του πολίτη, το να ακολουθείς παραδοσιακές μεθόδους που έπιαναν σε παλιές εποχές είναι λάθος. Πρέπει να προσαρμόσει ο πολίτης τους τρόπους αντίστασης του στα νέα δεδομένα και να αναζητήσει έξυπνες λύσεις. Πρέπει να γίνει μία ειρηνική διαδήλωση έξω από το σπίτι του δικτάτορα και όλων των δικτατόρων που μας κυβερνούν. Όπως αυτοί έκαναν εφιάλτη τις ζωές μας, πρέπει να κάνουμε εφιάλτη τις δικές τους ζωές», είπε.

Ο κύριος Βαθιώτης χαρακτήρισε το σύστημα «καλά προετοιμασμένο γι΄ αυτή την αντίδραση, με άρτια υπολογισμένες τις πιθανές “απώλειες”».

«Το σύστημα δούλευε πάρα πολλά χρόνια πριν, έπρεπε να συντονίσει περίπου 200 κράτη. Φανταστείτε για να μπορούν συντονισμένα αυτά τα κράτη να εφαρμόσουν την υγειονομική δικτατορία, πόσο πολύ το πάλευαν” ανέφερε ο καθηγητής.

“Έβαλαν κάτω τα πιόνια της σκακιέρας, γνωρίζοντας ότι κάποιοι βρίσκονται σε εγρήγορση έχουν γνώση, έχουν ιστορική μνήμη και θα αντιληφθούν γρήγορα ότι αυτό που συμβαίνει είναι μία επάνοδος του ναζισμού όπως τότε συνεργάστηκαν οι γιατροί με τους χιτλερικούς το ίδιο γίνεται και τώρα οι γιατροί συνεργάστηκαν με την κρατική εξουσία και αυτό το μείγμα είναι κόλαση», σημείωσε.

“Το επιτελείο των παλιάτσων με το χιτλερικό μουστάκι, το επιτελείο της Ελληνικής κυβέρνησης δηλαδή, σίγουρα έχει προσχεδιάσει στην αρχή της πανδημίας τι θα κάνει με αυτούς οι οποίοι θα πάνε κόντρα στο αφήγημά τους” συμπλήρωσε.

Για τα όσα μεταδίδονται από ΜΜΕ σχετικά με συγκεντρώσεις που γίνονται ενάντια στους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς ο κ. Βαθιώτης σημείωσε: «Κυκλοφόρησε χθες σε μία ιστοσελίδα ένα κατάπτυστο ρεπορτάζ που λέει ότι οι καθηγητές Πανεπιστημίου ακολουθούν συνωμοσιολογικές θεωρίες. Η ρετσινιά του συνωμοσιολόγου είναι στην ουσία η άμυνα του συνωμότη. Έχουν βρει εδώ και χρόνια την την αρνητική, απαξιωτική ετικέτα “συνωμοσιολόγος”, οι συνωμότες. Γιατί στο πλαίσιο της προπαγάνδας σου ρίχνουν στα μούτρα αυτό που πρόκειται εσύ να τους αποδώσεις ως μομφή και με αυτό τον τρόπο αμύνονται προληπτικά στην κτηνωδία που έχουν οργανώσει εναντίον των πολιτών. Θα πρέπει κανείς να χαίρεται όταν βλέπει να τον αποκαλούν συνωμοσιολόγο διότι ξέρει ότι απλά δεν το έχει προπαγανδιστές του χειρίστου είδους, λακέδες της υγειονομικής δικτατορίας και επομένως ξέρει ότι είναι στο σωστό δρόμο».

Σε ερώτηση για το ποια είναι η έξυπνη μορφή αντίδρασης, ο καθηγητής Ποινικού Δικαίου υποστήριξε:

«Ανοίγουμε το στόμα μας, μετατρέπουμε τα χείλη μας σε πολυβόλα αλήθειας και βγάζουμε όλη τη βρωμιά επάνω, παίζουμε βρώμικα και εμείς όπως παίζουν βρώμικα και εκείνοι. Χρειαζόμαστε πληροφορίες, αυτό που δεν έγινε μέχρι σήμερα. Οι υγειονομικοί σιώπησαν, έβλεπαν τα εγκλήματα που γίνονται μέσα στα νοσοκομεία και δεν μιλούσε κανένας. Οι γιατροί ξέρουν πάρα πολύ καλά τι έχει συμβεί. Έχω μάθει τι γίνεται μέσα στα νοσοκομεία γιατί λοιπόν δεν βγήκαν να πουν την αλήθεια; Με όποιο κόστος. Έχουν χρέος απέναντι στα παιδιά τους απέναντι στο μέλλον αυτής της χώρας και αυτό πρέπει να συμβεί σε όλο τον πλανήτη. Σε μια παγκόσμια δικτατορία, χρειάζεται παγκόσμιος συντονισμός, στην άμυνα των πολιτών».

Ο καθηγητής Ποινικού Δικαίου υποστήριξε ότι «δεν υπάρχει κανένα περιθώριο για νομική αντίδραση», τονίζοντας ότι “στη δικτατορία δεν υπάρχει δικαιοσύνη”.

“Οι μηνύσεις είναι χάσιμο χρόνου. Δοκιμάσαμε τη λύση της δικαιοσύνης, είδαμε τι σημαίνει ελληνική δικαιοσύνη, επομένως δεν μπορούμε να ποντάρουμε πλέον στη νομική οδό. Αυτή τη στιγμή χρειαζόμαστε πολιτική ανυπακοή, παθητική αντίσταση και ο Θεός να βάλει το χέρι του”, τόνισε.

Ο κύριος Βαθιώτης αναφέρθηκε και στην καταγγελία φοιτητή που στάθηκε η αφορμή να υποβάλει την παραίτησή του. Διευκρίνισε ότι έκανε «όλες τις απαραίτητες κινήσεις προκειμένου να του γνωστοποιήσουν τα στοιχεία του φοιτητή».

«Πριν από λίγες ημέρες έμαθα ότι ο Εισαγγελέας αρχειοθέτησε τη μήνυση που έκανα για να μου αποκαλυφθούν τα στοιχεία του φοιτητή. Αυτή είναι η ελληνική δικαιοσύνη. Ζητάμε προστασία από τα λυκόπουλα της δικαιοσύνης, προκειμένου να μας προστατεύσουν από τους λύκους της κυβέρνησης; Αφού είναι όλοι μαζί, ένα τείχος», ανέφερε.

Ολοκληρώνοντας ο κος Βαθιώτης προέτρεψε τους πολίτες «να κρατήσουν υγιές το μυαλό τους, να μην επιτρέπουν να εισέρχεται το δηλητήριο της υγειονομικής προπαγάνδας»: «Έχει οργανωθεί ένας απίστευτος μηχανισμός αλλοίωσης του μυαλού μας, αλλαγής της συμπεριφοράς μας. Είμαστε πειραματόζωα», είπε.

Ακούστε εδώ:

focusfm.gr

 

     Add A Comment

You must be logged in to post a comment.