Αυγουστίνος Καντιώτης



Βεβηλωνοντας με…λαμπροτητα τους Οικους του Θεου…(Νεκταριος Δαπεργουλας) 2) Ανευλαβης ευλαβεια (Γεωργιος Κ. Τζανακης). 3) Kαλοπληρωμενο οργανο της Πανθρησκειας – Aισχρος βλασφημος ο αρχιεπισκ. Αμερικης Ελπιδοφ(θ)ορος! 4) O XΡΙΣΤΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ Νεα Ταξη ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝ – ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΟΚΥΨΟΥΜΕ ΣΤΑ ΘΕΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ

date Ιαν 26th, 2022 | filed Filed under: ΑΘΕΟΦΟΒΟΙ
 ΒΛΑΣΦΗΜΟΙ ΡΑΣΟΦΟΡΟΙ

Νεκταριος Δαπεργολας:

Βεβηλωνοντας με…λαμπροτητα τους Οικους του Θεου…

Μέ ἰδιαίτερη λαμπρότητα, μᾶς λέει τό ἀστεῖο ρεπορτάζ, ἑορτάστηκε προχτές ἡ μνήμη τοῦ Μεγάλου Ἀθανασίου στόν πανηγυρίζοντα Μητροπολιτικό Ναό Ἰωαννίνων. Τή «λαμπρότητα» βεβαίως τή βλέπουμε ξεκάθαρα στίς ἀνατριχιαστικά ἀποκαλυπτικές φωτογραφίες. …

https://agonasax.blogspot.com/2022/01/blog-post_363.html#more

9a150f5deb69Ανευλαβης ευλαβεια.

Γράφει ὁ Γεώργιος Κ. Τζανάκης

Βλέπουμε  ἀρχιερεῖς καὶ ἱερεῖς, ἐνώπιον τῆς Ἁγίας Τραπέζης, νὰ ἱερουργοῦν μασκοφορεμένοι. Νὰ βγάζουν τὰ ἅγια μασκαρεμένοι. Νὰ κοινωνοῦν τὸν λαό μὲ τὰ μουρόπανα μέχρι τὰ μάτια. Καὶ τὸν λαὸ νὰ «προσκυνᾶ» τὶς ἅγιες εἰκόνες χωρὶς τὰ χείλη του τὰ ἄλαλα νὰ κουμποῦν, γιατί μεσολαβοῦν μιὰ ἥ δυό «μασκοῦλες». Γιὰ νὰ μπῇς στὸν ναὸ ἐλέγχεσαι ἀπὸ σεκουριτάδες, οἱ παπάδες οἱ ψάλτες καὶ καντηλανάφτες πρέπει νὰ ἐμβολιαστοῦν ὑποχρεωτικά. Τὸν λαὸ τὸν ἔχει ἀναλάβει…

http://www.orthodoxia-ellhnismos.gr/2022/01/blog-post_39.html

     

9a150f5deb69Παπαγαλακι της παγκοσμιοποίησης. Βλασφημος, καλοπληρωμένο  οργανο της Πανθρησκειας

Η ελεύθερη συγκατάθεση της Παναγίας να συλλάβει τον Σωτήρα είναι το ίδιο με την απόφαση μιας γυναίκας να κάνει έκτρωση, σύμφωνα με τον Ελπιδοφ(θ)όρο Αμερικής!!

Που φτάσαμε! Να χρησιμοποιείται από ρασοφόρο ο Ευαγγελισμός της Θεοτόκου για τα σχέδια των ευγονιστών…

https://agonasax.blogspot.com/2022/01/blog-post_24.html

9a150f5deb69

O XΡΙΣΤΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ Νεα Ταξη ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝ.

ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΟΚΥΨΟΥΜΕ ΣΤΑ ΘΕΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ

Στο πρόσωπο του Θεανθρώπου ευελπιστούμε την έλευσητου στρατηγού  που θαπροστατεύσει τον ανθό του Έθνους μας και θα εξευτελίσει το σκηνικό του τρόμου που καταρρακώνει την ζωή μας και κλέβει το πνεύμα των Χριστουγέννων!!

Κάποτε θα ‘ρθουν

Κάποτε θα ‘ρθουν να σου πουν
πως σε πιστεύουν, σ’ αγαπούν
και πως σε θένε.

Έχε το νου σου στο παιδί,
κλείσε την πόρτα με κλειδί
ψέματα λένε.

Κάποτε θα ‘ρθουν γνωστικοί,
λογάδες και γραμματικοί
για να σε πείσουν.

Έχε το νου σου στο παιδί
κλείσε την πόρτα με κλειδί,
θα σε πουλήσουν.

Και όταν θα ‘ρθουν οι καιροί
που θα ‘χει σβήσει το κερί
στην καταιγίδα,

Υπερασπίσου το παιδί
γιατί αν γλιτώσει το παιδί
υπάρχει ελπίδα.

https://youtu.be/xy1BlhKLL-w?t=211

 

Το τραγούδι, από το album «Ο ασυμβίβαστος» «Κάποτε θα ‘ρθουν»

τραγουδάει ο Παύλος  Σιδηρόπουλος  το έτος 1979 σε στίχους 

Λευτέρη  Παπαδόπουλου και σύνθεση  Μίκη Θεοδωράκη.

*************

Η Νέα Τάξη Πραγμάτων είναι εδώ και σε λίγο θα μετατραπεί σε μία τεράστια φυλακή. Η αμετροεπής εξουσία μισεί τον άνθρωπο και ρομποτοποιημένη, από το παρατηρητήριο της επιτήρησης και της τιμωρίας, με όργανά της τα Μέσα Μαζικού Εγκλωβισμού, έχει εξοβελίζει την καλοσύνη, την τρυφερότητα και τον εξανθρωπισμό των ανθρώπινων σχέσεων. Η κοινωνική απομόνωση, εντός των οικογενειών, ενθαρρύνεται, υπό την ποινή του εκβιασμού της ενοχής, η τρυφερότητα κατηγορείται και το παιδί, αν αγκαλιάσει αυθόρμητα τους παππούδες του, εξομοιώνεται με έναν δολοφόνο! Τα παιδιά είναι η γιορτή και η χαρά καί όπως αναφέρει ο Ντοστογιέφσκι: «Τρία πράγματα μᾶς θυμίζουν τόν χαμένο παράδεισο: Τό ἄρωμα τῶν λουλουδιῶν, τό κελάιδημα τῶν πουλιῶν καί τό γέλιο τῶν παιδιῶν».

Ο καρκίνος της ανθρωπότητας εξαπλώνεται ραγδαία σε όλον τον πλανήτη και ονομάζεται  ΦΟΒΟΣ, επιβάλλοντας μία παγκόσμια δικτατορία.

Οι περιστάσεις του εγκλεισμού και της μοναξιάς, της οικονομικής δυσπραγίας και της κατάθλιψης που επιφέρουν οι ανυπόφορες και εξουθενωτικές δοκιμασίες που περνάμε από το 2010, μας παραλύουν και πρέπει ξανά να αντισταθούμε γιά να ζήσουμε στην κοινότητα που ονειρευόμασταν, την κοινότητα ανθρώπων με αξίες και ιδανικά..

Δεν μπορούν να αλώσουν την ψυχή μας, το μυαλό και την καρδιά μας. Το πάθος μας για την ελευθερία είναι δυνατότερο από το σιδερένιο κλουβί που ετοιμάζουν για όσους δυσπιστούν, όσους αμφιβάλλουν, όσους αντιστέκονται σε όλα τα μέτρα που στοχεύουν στην κυριαρχία της αγοράς και του κέρδους.

Η Ελλάς πάσχει πλέον από την πανδημία των ΔΗΘΕΝ και των τοξικών καθηγητάδων και ερανιζόμενοι την, πριν 130 χρόνια ρήση του καγκελάριου της Γερμανικής Αυτοκρατορίας Ότο Φον Μπίσμαρκ, με στεντόρεια φωνή ανακράζουμε: «Drei Professoren, Vaterland verloren, Καθηγητές τρείς και εχάθη η πατρίς».

Ακολουθώντας την εσωτερική φωνή του ιερού και αξιακού μας κέντρου, λέμε ΟΧΙ στην υποταγή και χειραγώγηση της ελεύθερης βουλήσεώς μας. Ας ενεργοποιήσουμε την εσωτερική μας παρόρμηση και ας ετοιμαστούμε…Η στιγμή αυτή υπάρχει και είναι εδώ… Δεν έχουμε τίποτε να φοβηθούμε από την αλήθεια που μας αναγκάζει να πάρουμε κάποιες αποφάσειςδια πυρός και σιδήρου, υπό την προσταγή της πατρίδας: ΠΡΟΣΟΧΗ..ΠΡΟΣΟΧΗ.. στον ανθό του Έθνους μας!!!!

Για την ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ-ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΙΣ «Ε.ΛΑ.Σ»

ΕΚ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ

Οδυσσέας Τηλιγάδας      Στέργιος Σμυρλής

210 3250220                    6944325056

     Add A Comment

You must be logged in to post a comment.