Αυγουστίνος Καντιώτης



Συγκεντρωση κατα του υποχρεωτικου εμβολιασμου την Κυριακη 13.2.2022, στο παρκο Ελευθεριας στην Αθηνα 2) ΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΣΥΧΑΘΗΚΕ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ. ENAΣ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΟΣ ΤΟΥΣ ΣΤΕΛΝΕΙ ΜΗΝΥΜΑ

date Φεβ 11th, 2022 | filed Filed under: ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ

Συγκεντρωση κατα του υποχρεωτικου εμβολιασμου θα πραγματοποιηθει

την Κυριακή 13 Φεβρουαρίου του 2022 στο πάρκο Ελευθερίας στην Αθήνα.

Στην συγκέντρωση θα μιλήσουν οι:  Μπαϊραμίδης Ευγένιος
Δημήτρης Θανάσουλας

9a150f5deb69Οι κατέχοντες τα αξιώματα λεηλατούν την πατρίδα μας,
ηθικά, οικονομικά, σωματικά και ψυχικά.
Τί πρέπει να γίνει; Ενας αγανακτισμένος αναγνώστης απαντά

σωτηρες παγκοσμ.ιντΩς αναγνώστης της Ιστοσελίδας που αντιπροσωπεύει τον γενναίο, ηρωικό και άγιο τής στρατευμένης ορθόδοξης Εκκλησίας μας μακαριστό Αυγουστίνο Καντιώτη, έχω να πω λίγα λόγια στους αναγνώστες, και ιδιαίτερα στους στρατευμένους ορθοδόξους Έλληνες χριστιανούς και αξιωματικούς τής Ελληνικής αστυνομίας και τού ελληνικού στρατεύματος. Είναι καθήκον σας να συλλάβετε, και να φυλακίσετε τούς σημερινούς πολιτικούς και δικαστικούς (πολιτική και δικαστική εξουσία) που λεηλατούν την πατρίδα μας, ηθικά, οικονομικά, σωματικά και ψυχικά. Διότι, δεν υπάρχει πολιτικό κόμμα να αναδείξει (δια εκλογών) άλλους πολιτικούς που να επιτελέσει αυτό το καθήκον. Ελπίζω να ξυπνήσει ο λαός μας και να σάς το ζητήσει διαδικτυακά, και ως χιονοστιβάδα να έρθει η δικαίωση, καθώς η στρατιωτική και αστυνομική εξουσία μαζί με τον εξεγερμένο λαό μας θα επιτελέσουν (ελπίζουμε) όλοι μαζί το ιερό καθήκον προς την πατρίδα μας. Η γενοκτονία συνεχίζεται δια κεντρισμάτων στο μπράτσο, αυτό θα ήταν από μόνο του ένα ικανό κίνητρο για να κατέβει το χιόνι από το βουνό, και να τους πνίξει όπου και εάν θελήσουν να κρυφτούν.

Η ιστορία το επιβεβαιώνει, όταν εξεγέρθει ο ελληνικός λαός το 1821, ενάντια στον δυνάστη ήταν  η στρατιωτική και αστυνομική δύναμη μαζί με τον λαό πού έγιναν ένα σώμα. Δεν διδαχτήκαμε τίποτε φαίνεται και από την Μικρασιατική καταστροφή.   Ποιος πολιτικός έδωσε διαταγή για άτακτη υποχώρηση τού ελληνικού στρατού στην Μικρά Ασία; ,  μετά την κατάρρευση του μετώπου (εκ των ξενοκίνητων βρωμομασονικών εβραϊκών- ευρωπαϊκών δυνάμεων) και τη γενικευμένη πλέον εκδίωξη και εξόντωση μεγάλου μέρους του ελληνικού και χριστιανικού πληθυσμού της  Μικράς  Ασίας ;   Απάντηση : Είναι οι ίδιοι οι μελλοντικοί πολιτικοί που θα το επαναλάβουν, οι φερόμενοι ως οι «καλύτεροι», και  πού επικαλούνται να κυβερνήσουν σήμερα  δια εκλογών.   Εκείνοι θα υποκύψουν πάλι  στα προστάγματα της ξενοκίνητης βρωμομασονίας  που έγινε πλέον ενδημική πνευματική  νόσος στην χώρα μας.  Γι αυτό χρειάζεται σύνταγμα που να απαγορεύει σε πολιτικό να συρθεί δέσμιος της τρισκατάρατης βρωμομασονίας,  διαφορετικά να επεμβαίνουν διά νόμου  οι τρείς δυνάμεις:  Λαός,  Στρατός, και  Αστυνομία.   Η αρχή πρέπει να γίνει τώρα!    Και τα αποτέλεσμα εκείνης τότες της διαταγής ποια ήταν ;  ιδού:  Αρπαγές και οι λεηλασίες σπιτιών και περιουσιών, οι γεωργικές και κτηνοτροφικές καταστροφές, το γκρέμισμα σχολείων, ναών και άλλων ευαγών ιδρυμάτων, η καταστροφή βιοτεχνικών και βιομηχανικών επιχειρήσεων, με τον παράλληλο ευτελισμό κάθε ανθρώπινης αξιοπρέπειας στον οποίο περιλαμβάνονταν βασανισμοί αιχμαλώτων, ακρωτηριασμοί, θανάτωση βρεφών, βιασμοί, η ηθική οδύνη υπό το κλίμα του τρόμου και της απειλής του θανάτου, αλλά και ατέλειωτες πορείες στα περιώνυμα «τάγματα εργασίας«, με άγνωστο αριθμό ανθρώπων που χάθηκαν σ’αυτά, οι απαγχονισμοί, τα δημόσια λυντσαρίσματα, καθώς και οι εκτελέσεις με αποφάσεις των τουρκικών Δικαστηρίων της  Ανεξαρτησίας δεν έχουν μέχρι σήμερα ερευνηθεί πλήρως, αλλά επαναλαμβάνονται όμως δια των σημερινών φιδιών-πολιτικών ΔΟΥΡΕΙΩΝ ΙΠΠΩΝ της τρισκατάρατης   βρωμομασονίας. 

             Ο δυνάστης τώρα λέγεται ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ και είναι η τρισκατάρατη βρωμομασονία πού ελέγχει όλα τα πολιτικά κόμματα στην χώρα μας, και την δικαιοσύνη.  Μέχρι και το ανώτατο αξίωμα τής χώρας, ως θηλυκό φίδι ομίλησε στα νήπια μας για . . . τρίτο φύλο. Στα  αθώα παιδάκια !!!   επιχείρηση  ανωμάλεψης δια τού δηλητηρίου της.  Είναι λοιπόν  μεγάλη αμαρτία ο λαός μας να μην υποκινεί τίς δύο αυτές δυνάμεις, και όλοι μαζί να απαλλαγούμε από τα φίδια. Και εάν ακόμα οι αξιωματούχοι είναι δικοί τους, να σηκωθούν οι υπαξιωματικοί, και κάποιοι άλλοι αξιωματικοί (εν εν ενεργεία η οι συνταξιούχοι πού πρέπει να αναλάβουν δράση).

     Add A Comment

You must be logged in to post a comment.