Αυγουστίνος Καντιώτης



Μηνυμα του Ορθοδοξου Μητροπολiτου Κιεβου Ὀνουφριου προς τον Ουκρανικο λαο 2) «ΠΟΛΕΜΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ»! Ουκρανιδα βουλευτης λεει την αληθεια – Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ 3) ΟΙ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΩΝ ΣΚΟΤΕΙΝΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ & ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ. ΚΟΙΤΑΝΕ ΝΑ ΕΞΟΝΤΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!! – ΜΕ ΝΟΜΟ ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ & ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΘΑ ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ!!!

date Μαρ 3rd, 2022 | filed Filed under: ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

Μηνυμα του Ορθοδοξου Μητροπολiτου Κιεβου Ὀνουφριου

«Ως επικεφαλής της Ουκρανικής Ορθόδοξης Εκκλησίας, απευθύνω έκκληση σε όλους τους πολίτες της Ουκρανίας. Έγινε καταστροφή. Δυστυχώς, η Ρωσία έχει εξαπολύσει εχθροπραξίες κατά της Ουκρανίας και αυτή την κρίσιμη στιγμή σας προτρέπω να μην πανικοβληθείτε, να είστε ανδρικοί και να δείχνετε αγάπη για τη χώρα σας και ο ένας για τον άλλον. Πάνω απ’ όλα σας καλώ σε μια εντατική προσευχή μετανοίας για την Ουκρανία, για τον στρατό μας και τον λαό μας, σας ζητώ να ξεχάσετε τις αμοιβαίες διαμάχες και τις παρεξηγήσεις μας και να ενωθούμε από αγάπη για τον Θεό και την πατρίδα μας….

Την συνέχεια: https://orthodoxostypos.gr/%ce%bc%ce%ae%ce%bd%ce%b2%ce%bf%cf%85-%e1%bd%80%ce%bd%ce%bf%cf%8d%cf%86%cf%81%ce%b9%ce%bf/

50751235unled5

«ΠΟΛΕΜΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ»!

Ουκρανίδα βουλευτής λέει την αλήθεια – Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

Για να μην υπάρχει πλέον καμία αμφιβολία
Η Ουκρανή βουλευτής Kira Rudyk παραδέχεται ότι η Ουκρανία πολεμάει για την Νέα Τάξη Πραγμάτων!
Είναι η βουλευτής, η οποία φωτογραφήθηκε με όπλο στο χέρι, προκειμένου να πείσει τους αμάχους της Ουκρανίας πως έχουν ελπίδες κατά της Ρωσίας.
Έχουν παραμυθιάσει τον κόσμο πως παλεύει για την πατρίδα του, την ώρα που οι διεθνιστές θέλουν να πλήξουν την Ρωσική Ομοσπονδία. Ενώ στηρίζουν στα λόγια τους Ουκρανούς, δεν παρεμβαίνουν στην Ουκρανία και ουσιαστικά τους αφήνουν να πεθάνουν ως ανθρώπινη ασπίδα των ΝΑΖΙ, ενώ όπως έχει προειδοποιήσει η Ρωσία θα μπορούσαν να φύγουν, καθώς η Μόσχα θέλει να καταστρέψει μόνο βασικές υποδομές και όχι πολίτες.
Δείτε λοιπόν στο βίντεο για ποιον πολεμούν στην πραγματικότητα οι πολιτικοί των Ουκρανών, οι οποίοι παίρνουν κόσμο στον λαιμό τους για να λένε μετά «οι κακοί Ρώσοι». Δειτε το βίντεο εδω:

https://www.triklopodia.gr/%cf%80%ce%bf%ce%bb%ce%b5b3%ce%bc%ce%b1%cf%84%cf%89%ce%bd/

50751235unled5

ΟΙ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΩΝ ΣΚΟΤΕΙΝΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ & ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ

α) «Τέλος» οι Έλληνες δημόσιοι υπάλληλοι: Για πρώτη φορά με νόμο θα προσλαμβάνονται αλλοδαποί στο Δημόσιο

Θα διορίζονται απευθείας ως προϊστάμενοι

https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/kyvernisi/1062409_telos-oi-ellines-dimosioi-ypalliloi-gia-proti-fora-me-nomo-tha

 

β) Β.Κικίλιας: «Χρειαζόμαστε 50.000 Ουκρανούς για εργασία σε τουρισμό»! – Κανείς δεν ασχολείται με τους άνεργους Έλληνες!

Λίγες ημέρες μετά την τοποθέτηση του υπουργού Μετανάστευσης και Ασύλου Νότη Μηταράκη και τις υπογραφές σε Μπαγκλαντές και Πακιστάν, ότι χρειαζόμαστε περίπου 150.000 αλλοδαπούς για να εργαστούν στη χώρα μας, ο υπουργός Τουρισμού Βασίλης Κικίλιας, τόνισε ότι υπάρχουν περίπου 50.000 θέσεις στον τουρισμό που «δεν μπορούν να καλυφθούν από την εγχώρια αγορά και μπορούν να τις καλύψουν Ουκρανοί πρόσφυγες»!

Δηλαδή 1 εκατ. άνεργοι Έλληνες δεν μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες στον ελληνικό τουρισμό και καλούμε 50.000 Ουκρανούς να εγκατασταθούν στην Ελλάδα για να τις καλύψουν! Και αυτοί οι άνθρωποι κυβερνούν -ακόμα- τη χώρα!

https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/kyvernisi/1062191_vkikilias-oi-oykranoi-prosfyges-mporoyn-na-doylepsoyn-ston

γ) Κ.Μητσοτάκης: Ύμνοι σε Β.Ζελένσκι που δίωκε την ελληνική μειονότητα σε Ουκρανία & επίθεση σε Β.Πούτιν που την εξυμνούσε!

https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/kyvernisi/1062292_pithesi-kmitsotaki-se-vpoytin-poy-exymnoyse-tin-elliniki

     Add A Comment

You must be logged in to post a comment.