Αυγουστίνος Καντιώτης



Ολοκληρο το επεισοδιο, με δυναμικες διαμαρτυρες των υγειονομικων, εξω απο το Υπουργειο Υγειας, στις 21/3/2021 (ΒΙΝΤΕΟ). Τα χρειασθηκε ο υπουργος υγειας Πλευρης, οταν βρεθηκε παγιδευμενος απο τους υγειονομικους, που η κυβερνηση θελει την εξοντωση τους, γιατι δεν υπεκυψαν στις παραλογες απαιτησεις τους, να κανουν τα πειραματικα & θανατηφορα «εμβολια» στο σωμα τους. Φοβισμενος & με την βοηθεια των ΜΑΤ μπηκε στο Υπουργειο.

date Μαρ 22nd, 2022 | filed Filed under: ΑΓΩΝΕΣ, ΑΞΙΟΙ & ΑΝΑΞΙΟΙ

Ολοκληρο το επεισοδιο, με δυναμικες διαμαρτυρες των υγειονομικων, εναντιον του υπουργου υγειας κ. Πλευρη, εξω απο το υπουργειο του, στις 21.3.2021.

Τα χρειάσθηκε ο υπουργός όταν βρέθηκε παγιδευμένος απο τους υγειονομικούς, που η κυβέρνηση θέλει την εξόντωσή τους, γιατί δεν υποτάχθηκαν στα σατανικά αφεντικά τους. Τους έκοψε τους μισθους για να τους εξαναγκάσει να κανουν τα θανατηφόρα, οπως απεδείχθη «εμβόλια» στο σώμα τους, αλλά & πάλι δεν υπέκυψαν.
Ήδη 10 υγειονομικοι άρχισαν στις 21.3.2021 απεργία πείνης έξω από το Υπουργείο, προτιμώντας αυτό τον θάνατο παρά τα σατανικά συσκευάσματά της παγκοσμιοποίησης.

_______

_____________

 Χωρίς τα ΜΑΤ δεν μπορούν να κυκλοφορήσουν πλέον οι πολιτικοί μας!!! Σε χρόνο μηδέν περικύκλωσαν οι υγειονομικοί μας το αυτοκίνητο του υπουργού υγειας κ. Πλεύρη, που πήγαινε να μπαρκάρει εξω από το Υπουργείο φωνάζοντας συνθήματα: «Πάρτε πίσω τις αναστολές». Γουχάϊσαν τον υπουργό, όταν με την βοήθεια τον ΜΑΤ βγηκε από το αυτοκίνητο και φώναζαν το «παραιτήσου». «Κάτω η χουντα του Μητσοτάκη». «Ο λαός δεν ξεχνά Μητσοτάκη καθαρμά». «Πλευρη θυμήσου την διατριβή σου» «Νυχτά και μέρα θα είμαστε εδώ πέρα». «Δεν είναι ο ιός, είναι ο φασισμός». «Πάρτε πισω τις αναστολές. Δώστέ μας τις θέσεις μας να σώσουμε ζωές». «Δεν υποχωρύμε εαν δεν δικαιωθούμε». «Πλεύρη, Μητσοτάκη έρχονται εκλογές και τότε θα μοιράζουμε εμείς αναστολές»…

     Add A Comment

You must be logged in to post a comment.