Αυγουστίνος Καντιώτης



ΟΙ σημερινοι ομολογειται της Ορθοδοξου πιστεως – «ΟΥΚ ΕΚΛΕΙΨΟΥΣΙ ΤΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΑΙ» και η Μαυρη σελιδα εκπροσωπων της Ορθοδοξιας. (Ο Χριστος Εκτελειται με τις Ευλογιες των αρχιερεων!) βιντεο

date Απρ 15th, 2022 | filed Filed under: ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ, ΚΑΚΟΙ ΠΟΙΜΕΝΕΣ

«ΟΥΚ ΕΚΛΕΙΨΟΥΣΙ ΤΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΑΙ»

Αν αρνούνται τον Χριστό και συντάσσονται με τα όργανα του σκότους, για τα 30 αργύρια του Ιούδα, ιερείς, επίσκοποι, αρχιεπίσκοποι, πατριάρχαι, έχει ο Θεός τα δικά του παιδιά, που αγωνίζονται και ομολογούν την Ορθόδοξη τους πίστη και προσεύχονται, όπως ο αγιος Κοσμας ο Αιτωλός, και λένε: «Κύριε όπως εσύ ‘εχυσες το Αίμα σου για μένα, αξίωσέ με και εμένα να χύσω το αίμα μου για σένα».

Μιά ομολογία

Μαυρη σελιδα εκπροσωπων της Ορθοδοξιας

 – Χριστός Γεννάται, Χριστός Εκτελείται με τις Ευλογίες Ημών

Εν Χριστώ Αδελφοί μου Χαίρετε!
Ονομάζομαι Ευαγγελία Μαρία και ήμουνα αντίχριστη, αντίθρησκη, καλλιτέχνης και βουτηγμένη μέσα στην αμαρτία. Ώσπου όταν βρέθηκα στο πιο σκοτεινό σημείο της ζωής μου, με άρπαξε ο Χριστός και μου έδειξε το Φως. Η ιστορία μου είναι βιβλίο και δε θα ήθελα να σας κουράσω με αυτήν. «Τυχαία» έπεσε στα χέρια μου πέρσυ το βιβλίο για τον Άγιο Κοσμά τον Αιτωλό, που έγραψε ο Μακαριστός Αυγουστίνος Καντιώτης. Το όνομα του συγγραφέα μου έμοιαζε οικείο, τα σχόλιά του και ο πρόλογός του έβγαζαν μεγάλη δύναμη και αποφασιστικότητα και μπήκα στο ίντερνετ να τον βρω. Όταν τον άκουσα να μιλάει με πήραν τα δάκρυα. Έλεγε όλα εκείνα που ήθελα να φωνάξω τόσο καιρό δημόσια, αλλά έχω πια αποσυρθεί από τη δημοσιότητα μετά τη μεταστροφή μου. Έκανα όμως πρόσφατα αυτό το βίντεο, που πιστεύω θα το βρείτε ενδιαφέρον. Έχει σκληρές εικόνες μέσα, όπως σκληρή είναι και η πραγματικότητα που απεικονίζει. Είναι κινηματογραφική απεικόνιση της παραγράφου 4 του Ανίερου Φυλλαδίου «Προς τον Λαό 53» που εξέδωσε η Ιερά Σύνοδος τον Ιούλιο που μας πέρασε:

__

__

Κάντε την καρδιά σας πέτρα και προσπαθήστε να το δείτε και αν θελετε στείλτε το όπου νομίζετε. Για να συνειδητοποιήσει ο Ορθόδοξος κόσμος ειδικά, οι πιστοί, τίς αντίχριστες θέσεις της ιεραρχίας της Εκκλησίας της Ελλάδος.

Με εκτίμηση
Ευαγγελία Μαρία

Ζητήσαμε άδεια για να αναρτήσουμε  το σχόλιο και το βίντεο, που μας έστειλε η αγωνιζομένη, εκλεκτή αδελφή, χωρίς να βάλλω το όνομα και τα στοιχεία της και πήραμε την εξης απάντηση:

Η ανώνυμη ομολογία πίστεως δεν είναι ομολογία

«Μπορείς να βάλεις ολόκληρο το σχόλιό μου, από την αρχή, όπως το έγραψα, και το όνομά μου. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Ανώνυμη ομολογία πίστεως δεν είναι ομολογία. Εξάλλου και στο κανάλι μου έχω κάποιες δημόσιες πληροφορίες για τη μεταστροφή μου https://www.youtube.com/c/EvaMariaLeonardou/about, και σε απαντήσεις σε σχόλια κάτω από τα βίντεο μου έχω δώσει αρκετές προσωπικές πληροφορίες για το πώς με πέρασε ο Θεός από το σκοτάδι στο Φως.
Μπορείς μάλιστα να γράψεις και κάτι σαν αυτό: «Πρώην ηθοποιός που εγκατέλειψε την υποκριτική για την Ορθοδοξία…» ή γράψετο όπως θέλεις.

     Add A Comment

You must be logged in to post a comment.