Αυγουστίνος Καντιώτης



ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΨΥΧΕΣ: 1) ΔΕΝ ΣΕΒΕΤΑΙ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ!!! ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΜΕΝΑΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ή ΛΥΚΟΠΟΙΜΕΝΑΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ; ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ & ΑΝ ΕΙΣΤΕ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ 2) Μητσοτακης, Ουασιγκτον: Ποσο διασυρμο αντεχει;;; 3) ΤΟ ΦΑΝΑΡΙ ΔΕΧΘΗΚΕ ΣΕ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΉ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΝ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ 4) Σηκω Ευαγορα να δεις το ιωβηλαιο της ντροπης!

ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΨΥΧΕΣ

Ενα φτωχοπαιδο που δεν είχε να φάει το φορτωσαν τιτλους, τον  εκαναν αρχιεπισκοπο Αμερικης και τωρα δουλευει για τις σκοτεινες δυνάμεις.

https://www.facebook.com/ArchbishopElpidophoros/videos/holy-friday-the-epitaphios-service-officiated-by-he-archbishop-elpidophoros-at-s/1044043266198691/

Βγαίνει με τον επιτάφιο την Μεγάλη Παρασκευη, για να συνοδεύση τον ΜΕΓΑΛΟ ΝΕΚΡΟ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ &  δεν αισθάνεται κάν την ιερότητα της στιγμης!!! Με χαμόγελα & αγάπες προσκαλεί δίπλα του, σε πρώτη θέση, τον καρδινάλιο, του δίνει και ένα σταυρό,  για να ευλογει και προπορευεται του επιταφίου, σαν να κάνει περίπατο στην αγορά.

fb76bf1

Μητσοτακης, Ουασιγκτον: Ποσο διασυρμο αντεχει;;;

Δήθεν »ηγέτες Ομογένειας»(!!!), παραθέτουν δείπνο (17 Μαίου ’22, Ουάσιγκτον) στον Κυρ. Μητσοτάκη. Και γελά η Ομογένεια με τους… »οικοδεσπότες».
‘Συγχαρητήρια» κ. Μητσοτάκη. Εσύ και οι… »ηγέτες-μαϊντανοί Ομογένειας ΗΠΑ», είστε μιά υπέροχη παρέα ασοβάρευτων »κωμικών». Σας ευχαριστούμε γιά το γέλιο.

fb76bf1

     Add A Comment

You must be logged in to post a comment.