Αυγουστίνος Καντιώτης



ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΘΕΙΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ & ΟΜΙΛΙΑΣ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΦΛΩΡΙΝΗΣ ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΥ Ν. ΚΑΝΤΙΩΤΟΥ ΣΤΟ ΝΗΣΑΚΙ ΤΗΣ ΠΡΕΣΠΑΣ, ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΑΧΙΛΛΕΙΟ ΠΡΕΣΠΩΝ 2) ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ: Ο πατριαρχ. Βαρθολομαιος δουλος των σκοτεινων δυναμεων, παει για κακο στο Αγιον Ορος. Νομιζει ο ταλαιπωρος οτι αυτος ειναι Αφεντης του Αγίου Ορους & οχι ο ΧΡΙΣΤΟΣ! Τον Καλαμαριας Ιουστινο Μπαρδακα θα τον τιμηση στην γιορτη του! Μπραβω του! Ξερει να διαλεγη τους συνεργατες του!!!

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΘΕΙΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

& ΟΜΙΛΙΑΣ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΦΛΩΡΙΝΗΣ ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΥ Ν. ΚΑΝΤΙΩΤΟΥ

ΣΤΟ ΝΗΣΑΚΙ ΤΗΣ ΠΡΕΣΠΑΣ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΑΧΙΛΛΕΙΟ ΠΡΕΣΠΩΝ
____

___

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ

ΣΗΜΕΙΟ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ

Δεν εχουμε αληθινους αρχιερεις, δεν έχουμε ουτε & ορθοδοξους ηγουμενους στο Αγιο Ορος για να ελέγξουν τον πατρ. Βαρθολομαίο, που κατρακυλά στην άβυσσο μέχρι να βγει η ψυχή του;

Ο πατριαρχ. Βαρθολομαιος δουλος των σκοτεινων δυναμεων,  μονο για κακο ερχεται στο Αγιον Ορος. Νομιζει οτι αυτος ειναι Αφεντης του Αγίου Ορους και δεν βλεπει ο ταλαιπωρος οτι & τα δυο του ποδια τα εχει στον ταφο.

Παραλαβαμε το παρακατω μηνυμα με ερωτηματικό. Να δουμε: Θα ανακατεψη Μοναστήρια του Αγιου Ορους που εχουν ορθοδοξους μοναχους; Παντως τον Ιουστινο τον Βαρδακα της Καλαμαριας θα τον τιμηση στην εορτή του!!!

Παρακαλώ κάντε μια προσευχή για το Άγιο Όρος!
Η CIA ετοιμάζει επεισόδιο στα τέλη Μαΐου, όταν ο Πατριάρχης Βαρθολομαίος θα επισκεφθεί το Άγιο Όρος, με σκοπό πρώτα την εκδίωξη όλων των Ρώσων μοναχών, και την αντικατάστασή τους από Ουκρανούς (σε όσα μοναστήρια είναι ρωσικά), κατηγορώντας την Ρωσία, για την όποια επίθεση. Και δεύτερον την εκδίωξη όλων των μοναχών, ακόμα και Ηγουμένων (όχι Ρώσων) οι οποίοι, χρόνια τώρα, εναντιώνονται στην επίσκεψη του Πάπα στο Άγιο Όρος.

Εν ολίγοις η CIA θα προσπαθήσει με αιματηρή προβοκάτσια να ελέγξει το Άγιο Όρος, να αποκόψει την Ρωσία από αυτό, και να το ρίξει στην αγκαλιά του Πάπα, για να βρεθεί η ορθοδοξία ένα βήμα πιο κοντά στην ένωση, και τον Οικουμενισμό.
Ελπίζουμε η διάδοση αυτής της πληροφορίας, να ανακόψει τα σχέδιά τους, αφού πλέον αποκαλύφθηκε το σχέδιο αυτό.

Το περιβόλι Της, δεν θα το αφήσει έτσι η Παναγία μας.

     Add A Comment

You must be logged in to post a comment.