Αυγουστίνος Καντιώτης



Τωρα που στην Ελλαδα καταπατουνται ολες οι ελευθεριες των πολιτων, ολες οι πολιτικες μεγαλες παραταξεις δειχνουν ευαισθησια μονο στα δικαιωματα των ομοφυλοφιλων!!! AYTO TO EΙΔΟΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΖΟΥΝ ΑΚΟΜΑ & ΣΤΑ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ!!! TETOIOYΣ ΘΕΛΕΙ Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΩΣΕΙ ΤΟΝ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΤΗΣ ΓΗΣ & ΝΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ! – ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ. ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, Ψαξτε & ΒΡΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΑΚΟΜΑ & ΔΕΣΠΟΤΑΔΕΣ!!!!!

date Μαι 25th, 2022 | filed Filed under: ΑΘΕΟΦΟΒΟΙ, ΝΕΑ ΤΑΞΗ-ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ

Τωρα που στην Ελλάδα καταπατουνται ολες οι ελευθερίες των πολιτων, όλες οι πολιτικες μεγαλες παραταξεις δειχνουν ευαισθησία μόνο στα δικαιωματα των ομοφυλοφίλων!!!

ΜΙΛΑΕΙ για Ελευθερίες ποιός; Αυτός που καταράκωσε τις ελευθερίες των πολιτών στην Ελλάδα, με το πρόσχημα του κορωνοϊου!
Ο Μητσοτάκης: Οι αδικίες και το μίσος που υφίστανται οι ΛΟΑΤΚΙ+ συμπολίτες μας πρέπει να εξαλειφθούν. Ως Πρωθυπουργός δεσμεύομαι ότι δεν θα αφήσω κανέναν μόνο του σε αυτόν τον αγώνα ελευθερίας και ισότητας», τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο μήνυμά του για την Παγκόσμια Ημέρα κατά της ομοφοβίας και τρανσφοβίας, επισημαίνοντας ότι «ελεύθερη χώρα είναι η χώρα που έχει ελεύθερους πολίτες». Πηγή: Protagon.gr
Τι στερουνται οι ΛΟΑΤΙΚ; Τους διωχνει κανεις από τις δουλείες τους, όπως έκανε ο Μητσοτάκης στους υγειονομικούς; Τους απαγορεύουν τις συγκεντρώσεις και τις παρελάσεις «υπερηφανείας», όπως απαγόρευαν τους χριστιανούς από τους ναούς, ακόμα και τα Χριστούγεννα και το Πάσχα;
Αν μπορούσαν να γεννήσουν οι ομοφυλόφιλοι παιδιά, θα το έκαναν ελεύθερα. Ποιός τους φταίει αν αυτό που κάνουν είναι αντίθετο από τη φύση του ανθρώπου & προκαλεί την οργή του Θεού; Διαβάστε την ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ.
Το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα προπαγανδίζει τους γκέοι, ακόμα και στα μικρά παιδιά του Δημοτικού, για να μην έχουμε ηθικες αντιστάσεις και να μας οδηγήσουν με ευκολία στο μαντρί του παγκόσμιου Τρομοκράτη των εσχάτων καιρών. Του παγκόσμιου κυβερνήτη κατά την Νέα Τάξη. Του Αντίχριστο κατά την ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ του Ιωάννου.

 fb76bf1

Τσίπρας: Ισότητα στο γάμο και δικαίωμα τεκνοθεσίας για όλους

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ συνομίλησε με τα μέλη της οργάνωσης σχετικά με τα δικαιώματα της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας.

Δεσμεύθηκε ότι η επόμενη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ θα φέρει το σχετικό νομοθέτημα ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΥΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΛΕΣΒΙΕς

https://www.pontosnews.gr/688978/politiki/tsipras-isotita-sto-gamo-kai-dikaioma-teknothesias-gia-oloys/

Και ο βλάσφημος Ανδρουλάκης του Κιναλ, δεν μπορει να έχει άλλη γνώμη.

Αλλά και δεσποτάδες  που ποδοπατουν το Ευαγγέλιο, ομιλουν την γλώσσα του θηρίου της Αποκαλύψεως. Διαβαστε το παρακάτω άρθρο:

Θα επιληφθεί άραγε η Ιερά Σύνοδος για τις δηλώσεις αυτές;

https://orthodoxostypos.gr/%CE%B8%CE%B1-%CE%B5%CBF%CE%B4%CE%BF%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84/

Της μιτρες και τις πατερίτσες δεν τις προσφέρουν σήμερα στους ευλαβεις κληρικους, αλλά σε πρόσωπα που υπηρετουν το βρώμικο σύστημα.

     Add A Comment

You must be logged in to post a comment.