Αυγουστίνος Καντιώτης



ΘΑ ΜΑΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΟΥN BY INJECTION ΓΙΑΤΙ Ο ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΩΘΕΙ – ΤΟΥΣ ΙΟΥΣ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΖΩΟΛΟΓΙΚΟΥ ΚΗΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΦΥΤΕΨΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ! ΜΕΤΑ ΤΗΣ ΝΥΧΤΕΡΙΔΑΣ, ΠΑΝΕ ΣΤΟΝ ΙΟΝ ΤΟΥ ΠΙΘΗΚΑ & ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΟΥΝ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΟΜΟΡΦΑ ΤΕΡΑΤΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ! ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ, ΓΙΑΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΥΤΟΣ ΕΧΕΙ ΑΦΕΝΤΗ ΤΟΝ ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΟ ΘΕΟ. ΜΟΝΟ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΟΥΜΕ ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΚΟΝΤΑ ΤΟΥ

date Μαι 26th, 2022 | filed Filed under: MASONIA - satanismos, ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ & ΛΗΣΤΕΣ

ΘΑ ΜΑΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΟΥN BY INJECTION ΓΙΑΤΙ Ο ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΩΘΕΙ

2-ygionomikoiΑς απαλλαγούμε πρώτα από τους προέδρους των Διεθνών Οργανισμών, ΠΟΥ, τον Bill Gates και τους φίλους του, ας οδηγήσουμε στη φυλακή όσους έπαιξαν με τον Covid, τα 5G, με τα ραντίσματα, με τα DEW,κλπ. και ας αφήσουμε τον Ταρζάν τον παιδικό μας φίλο, να τα βρει με την μαϊμού.
Αν δεν κάνετε εμβόλιο, η μαϊμού δεν σας πειράζει. Αν δείτε όμως ότι σας ψεκάζουν τότε έχουμε πρόβλημα….
Βλέπετε ότι πολιτικές ηγεσίες είναι δοτές, κληρονομικές και διεφθαρμένες, τα προσόντα που διαθέτουν, είναι:

  • Μπαμπά ή μπάρμπα από την Κορώνη
  • Διαιρούν και βασιλεύουν ή False Flag
  • Διαθέτουν διεθνή εταιρεία καταμέτρησης ψήφων
  • Εξαγοράζουν ανταγωνιστές και εξαρτώμενες οικονομικά και ψυχολογικά αδύναμες ομάδες
  • Υποστηρίζονται από δούρειους Ίππους που ελέγχονται από τον Διεθνή Σιωνισμό
  • Ελέγχουν τα ΜΜΕ και την Δικαστική Εξουσία.
  • Γιατί ανήκουμε στην ΕΕ
  • Ταγοί δεν υπάρχουν….

Η Monkeypox σκοτώνει 250 εκατομμύρια ανθρώπους στην προσομοίωση πολεμικού παιχνιδιού—έχει πλέον βγει LIVE!!!

Δημοσιεύτηκε στις 23 Μαΐου 2022 από το State of the Nation

Lance Goodall
CoercionCode.com

Τι θα λέγατε να συμπληρώσω τα κενά; Ένα νέο οπλισμένο στέλεχος της ευλογιάς των πιθήκων βρέθηκε στη Βρετανία *ΗΒ» και εξαπλώνεται γρήγορα στον υπόλοιπο κόσμο. Καλωσορίσατε στο 2022!!

Οι ειδικοί εξέφρασαν πρόσφατα ανησυχίες σχετικά με τους αυξανόμενους κινδύνους που εγκυμονεί η παραγωγή θανατηφόρων ασθενειών στα εργαστήρια, οι οποίες θα μπορούσαν να εξαπολυθούν στη φύση είτε τυχαία είτε εσκεμμένα από αδίστακτους παράγοντες (και κυβερνήσεις). Εν τω μεταξύ, μια έκθεση  (διαβάστε την πλήρη αναφορά παρακάτω)  προειδοποίησε για μια νέα προειδοποίηση πανδημίας αφού 250 εκατομμύρια άνθρωποι πέθαναν από ένα  γενετικά τροποποιημένο στέλεχος της ευλογιάς των πιθήκων σε μια προσομοίωση πολεμικού παιχνιδιού  παρόμοια με το Event-201 που διεξήχθη λίγο πριν ο COVID-19 χτυπήσει τον κόσμο.

ΜΕΓΑΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ :  Γενετικά τροποποιημένο στέλεχος της ευλογιάς των πιθήκων  σκοτώνει 250 εκατομμύρια ανθρώπους σε προσομοίωση πολεμικού παιχνιδιού προκαλώντας νέα προειδοποίηση πανδημίας

Νωρίτερα φέτος,   διεξήχθη μια προσομοίωση μιας θεωρητικής καταστροφής των παγκόσμιων τραπεζιτών που κατέρρευσαν το χρηματοπιστωτικό σύστημα . Το επιτραπέζιο πείραμα ήταν παρόμοιο με το «Εκδήλωση 201», μια άσκηση προσομοίωσης πανδημίας που πραγματοποιήθηκε τον Οκτώβριο του 2019, λίγο πριν το παγκόσμιο ντεμπούτο του COVID-19.

Τώρα, η Ανεξάρτητη Επιτροπή για την Πανδημική Ετοιμότητα και Αντίδραση εξέδωσε μια άλλη καταστροφική αναφορά. Το πάνελ είπε στην κύρια ετήσια σύνοδο του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ) πριν από ένα χρόνο ότι ο ανεπαρκής συντονισμός και οι άσκοπες κρίσεις είχαν προκαλέσει την πανδημία του COVID-19 να φτάσει σε τόσο καταστροφικό επίπεδο.

Οι ειδικοί πρόσφεραν επίσης μια ολοκληρωμένη λίστα ενεργειών που πρέπει να γίνουν για να νικήσουμε τον Covid και να εγγυηθούμε ότι ο κόσμος είναι επαρκώς εξοπλισμένος για μελλοντικούς κινδύνους.

Σε συνέχεια ενός έτους αργότερα, η επιτροπή καταλήγει στο συμπέρασμα ότι οι παγκόσμιες μεταρρυθμιστικές πρωτοβουλίες σε αυτόν τον τομέα ήταν πολύ αργές και ασύνδετες.

Ισχυρίστηκαν ότι ο κόσμος εξακολουθεί να «πειράζει» τις απαραίτητες προσαρμογές και ότι η αδράνεια ως συνέπεια θέτει «τα θεμέλια για μια άλλη πανδημία»,  ανέφερε η Express .

Η Helen Clark, πρώην πρωθυπουργός της Νέας Ζηλανδίας και συμπρόεδρος της επιτροπής, δήλωσε: «Έχουμε σε μεγάλο βαθμό τα ίδια εργαλεία και το ίδιο σύστημα που υπήρχε τον Δεκέμβριο του 2019 για να ανταποκριθούμε σε μια απειλή πανδημίας.

«Αυτά τα εργαλεία δεν ήταν αρκετά καλά».

Το πάνελ προήδρευσε η Helen Clark, αριστερά, και η Ellen Johnson Sirleaf, δεξιά (Εικόνα: Getty Images)

Η κυρία Clark επισημαίνει ότι οι μέθοδοι που δημιουργήθηκαν ως αντίδραση στον Covid επέτρεψαν στον κόσμο να δώσει 1,5 δισεκατομμύρια δόσεις εμβολιασμού σε φτωχές χώρες, επομένως η αξιολόγηση δεν είναι όλη αρνητική.

Ο πολιτικός επικρότησε επίσης τις τρέχουσες προσπάθειες για διεύρυνση της παραγωγής εμβολίων και αντιικών.

Οι ειδικοί εξέφρασαν πρόσφατα ανησυχίες σχετικά με τους αυξανόμενους κινδύνους που εγκυμονεί η παραγωγή θανατηφόρων ασθενειών στα εργαστήρια, οι οποίες θα μπορούσαν να εξαπολυθούν στη φύση είτε τυχαία είτε εσκεμμένα από αδίστακτους παράγοντες.

Πέρυσι, ειδικοί βιοασφάλειας και δημόσιας υγείας έκαναν προσομοιώσεις για να δουν τι θα μπορούσε να συμβεί εάν οι τρομοκράτες διέδιδαν μια παραλλαγή της ευλογιάς των πιθήκων ανθεκτική στο εμβόλιο της ευλογιάς.

Ο ΠΟΥ, το Συμβούλιο Εθνικής Ασφάλειας των ΗΠΑ, τα αφρικανικά και κινεζικά κέντρα για τον έλεγχο και την πρόληψη ασθενειών, και εκπρόσωποι από διάφορες επιχειρήσεις βιοτεχνολογίας και φαρμακευτικής συνεργάστηκαν σε αυτήν την άσκηση.

Το σενάριο προβλεπόταν να διαρκέσει 18 μήνες, κατά τη διάρκεια των οποίων περισσότεροι από τρία δισεκατομμύρια άνθρωποι θα μολυνθούν από τη νόσο και περισσότερα από 250 εκατομμύρια θα πέθαιναν.

Ενώ η υποθετική πανδημία ήταν ακριβώς αυτό, οι επιστήμονες ισχυρίστηκαν ότι η άσκηση τους βοήθησε να καταλήξουν σε μια σειρά από χρήσιμες, αν και καταστροφικές, προβλέψεις για την επόμενη πανδημία.

Τι θα λέγατε να συμπληρώσω τα κενά; Ένα νέο οπλισμένο στέλεχος της ευλογιάς των πιθήκων βρέθηκε στη Βρετανία *ΗΒ» και εξαπλώνεται γρήγορα στον υπόλοιπο κόσμο. Καλωσορίσατε στο 2022!!

150 αρχικές λοιμώξεις – Μέσα σε 2 εβδομάδες ο κόσμος έχει μολυνθεί!

Μια συμφωνία για πιο ασφαλή και ευέλικτη χρηματοδότηση για τον ΠΟΥ αναμένεται να επιτευχθεί σύντομα, μαζί με προτάσεις για τη δημιουργία ενός ειδικού ταμείου για τη διαχείριση μελλοντικών πανδημιών.

Οι ειδικοί εργάζονται επίσης για να κάνουν τις κατάλληλες αναθεωρήσεις στους Διεθνείς Κανονισμούς Υγείας και βρίσκονται σε εξέλιξη προσπάθειες για τη σύνταξη μιας συνθήκης ή άλλου νομικού μέσου που θα βοηθήσει στην επιτάχυνση της παγκόσμιας προσέγγισης για την προετοιμασία και την αντιμετώπιση μελλοντικών πανδημιών.

Η έκθεσή τους  (διαβάστε παρακάτω)  προειδοποιεί: «Η επόμενη παγκόσμια καταστροφή θα μπορούσε να προκληθεί από τη σκόπιμη κακή χρήση των εργαλείων της σύγχρονης βιολογίας ή από ένα εργαστηριακό ατύχημα».

Συνέχισαν λέγοντας ότι το υπάρχον σύστημα «δεν είναι ούτε έτοιμο να ανταποκριθεί στις σημερινές απαιτήσεις ασφάλειας, ούτε είναι έτοιμο για σημαντικά διευρυμένες προκλήσεις στο μέλλον» όσον αφορά την ασφάλεια του εργαστηρίου και την επίβλεψη επικίνδυνων μελετών.

Ευτυχώς για την ανθρωπότητα, τα σύγχρονα κρούσματα της ευλογιάς των πιθήκων — συμπεριλαμβανομένων εννέα περιπτώσεων στο Ηνωμένο Βασίλειο μέχρι σήμερα — δεν φαίνεται να είναι γενετικά ενισχυμένα.  …. Πραγματικά?

Τα ρίγη, η κόπωση, ο πυρετός και οι μυϊκοί πόνοι είναι τα πρώτα συμπτώματα της νόσου, με πιο σοβαρές περιπτώσεις να εμφανίζονται με εξάνθημα στο πρόσωπο και στα γεννητικά όργανα. Διαδίδεται μέσω στενής επαφής.

Ο Τζίμι Γουίτγουορθ της Σχολής Υγιεινής και Τροπικής Ιατρικής του Λονδίνου, διεθνής ειδικός στη δημόσια υγεία, είπε: «Αυτό δεν πρόκειται να προκαλέσει μια επιδημία σε εθνικό επίπεδο όπως έκανε ο Covid.

«Αλλά είναι ένα σοβαρό ξέσπασμα μιας σοβαρής ασθένειας – και θα πρέπει να το λάβουμε σοβαρά υπόψη».

Ενώ είναι κατανοητό ότι η ασθένεια εξαπλώθηκε για πρώτη φορά στην Αφρική, οι επιστήμονες πιστεύουν ότι αυτό που συμβαίνει τώρα δεν έχει προηγούμενο. 

Οι Αφρικανοί επιστήμονες έχουν ήδη μπερδευτεί με τα  κρούσματα ευλογιάς των πιθήκων στην Ευρώπη και τις ΗΠΑ.

«Είμαι έκπληκτος με αυτό. Κάθε μέρα ξυπνάω και υπάρχουν περισσότερες χώρες που μολύνονται», είπε ο Oyewale Tomori, ιολόγος που στο παρελθόν υπηρέτησε ως πρόεδρος της Νιγηριανής Ακαδημίας Επιστημών και τώρα υπηρετεί σε διάφορες συμβουλευτικές επιτροπές του ΠΟΥ.

Αυτό δεν είναι το είδος της εξάπλωσης που έχουμε δει στη Δυτική Αφρική, επομένως μπορεί να συμβεί κάτι νέο στη Δύση», είπε.

_https://coercioncode.com/2022/05/23/monkeypox-kills-250-million-people-in-war-game-simulation-has-now-gone-live/

     Add A Comment

You must be logged in to post a comment.