Αυγουστίνος Καντιώτης



ΕΛΕΓΧΕ ΣΟΦΟΝ, ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΣΕΙ ΣΕ (Παροιμ.9,8) 2) Η πιο δουλοπρεπης κυβερνηση στην συγχρονη ιστορια της Ελλαδας, »τελειωνει» σε λιγους μηνες. 3) Περι παρελασης-καρναβαλου στην Νεα Υορκη (υποτιθεται για 25η Μαρτιου), που γινεται 5 Ιουνιου

ΕΛΕΓΧΕ ΣΟΦΟΝ, ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΣΕΙ ΣΕ (Παροιμ.9,8)

Του ιερέως Ιωάννου  Νικολόπουλου
από Καλαμαριά Θεσσαλονίκης

Ἐν ἀναμονῇ ἐπισκέψεως τοῦ Πατριάρχου τήν Κυριακήν 29ην Μαΐου, ἀπό τοῦ Σαββάτου δέν παρέλειψα νά σοῦ ὑπομνήσω ν’ ἀποφύγῃς νά φανῇς γλείφτης, κόλακας καί ὑπερβολικός -ὅπως συνηθίζεις πάντα-, καί μή γιά μία ἀκόμη φορά ἀρχίσῃς νά τεκταίνεσαι (κατασκευάζῃς) καί σκαρφίζεσαι πράγματα πού δέν ἁρμόζουν σέ ἐπίσκοπο….

Πατηστε τον τίτλο και διαβαστε το άρθρο σε pdf

e3fdd3242c48

Η πιο δουλοπρεπης κυβερνηση

Μασωνια τερας(Οχι οτι οι αλλες κυβερνησεις μετά το Καποδίστρια ήταν Χριστιανικές και Ελληνικές. Η μασονία προωθει πολιτικους, ακόμα και εκκλησιαστικούς ηγέτες καθάρματα, χωρίς φόβο ΘΕΟΥ, χωρίς αγάπη στην Πατρίδα, χωρις σεβασμό στην ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, φιλόδοξους, φιλάργυρους, απάτριδες, αντίχριστους και οι Ελληνες τους ψηφίζουν!!!

Μας τα πηραν όλα, τωρα με την δικαιολογία του κορωνοίου θέλουν να κλέψουν και την ελευθερία μας, που είναι δώρο ΘΕΟΥ! Θελουν να μας περάσουν τα δεσμά και να μᾶς σέρνουν από την μύτη, μέχρι να μας τελειώσουν. Ας προσέξουμε προσέξουμε ποιους ψηφίζουμε, έστω και τώρα. Να ψάξουμε καλά και τα πατριωτικά κόμματα, γιατί και εκεί υπάρχουν υποκριτές και επικίνδυνοι άνθρωποι)

Τα παρακάτω άρθρα ειναι άπό: KALAMI e-News USA <kalami@kalami.net

Η πιο δουλοπρεπής κυβέρνηση στην σύγχρονη ιστορία της Ελλάδας, »τελειώνει» σε λίγους μήνες.
Tα υπερατλαντικά »αφεντικά» του »προτεκτοράτου», πήραν ότι ήθελαν από τον »μικρό Κυριακούλη» και είναι θέμα (ολίγου) χρόνου η πτώση του.
( ΔΙΑΒΑΣΤΕ )
…..

Περί παρέλασης-καρνάβαλου στην Νέα Υόρκη (υποτίθεται  γιά 25η Μαρτίου), που γίνεται 5 Ιουνίου

Τιμούνται οι…»αφορισμένοι» -ακόμα- από το πατριαρχείο Κων/πολης, ήρωες-αγωνιστές του 1821… Τα καραγκιοζιλίκια με τον εγωμανή αρχιεπ. Ελπιδοφόρο, οι »νεοραγιάδες» κ.ά.
( ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ )

………..

Παρέλαση Κυριακή 5 Ιουνίου ’22, Νέα Υόρκη, γιά 25η Μαρτίου… η επίσημη αφίσα

Το επίσημο άσμα-ύμνος παρέλασης Νέα Υόρκη, 5 Ιουνίου ’22 (αποκλειστικά, μόνο στο »ΚΑΛΑΜΙ»)

Ποιός θα μπορούσε να »τιμήσει» καλύτερα τον (ακόμα σε ισχύ) αφορισμό των ηρώων-αγωνιστών Επανάστασης 1821, από το πατριαρχείο Κων/πολης;;; Μα φυσικά ο »άνθρωπος της Τουρκίας» στις ΗΠΑ και έξαρχος πατριαρχείου, ο αρχιεπίσκοπος Ελπιδοφόρος, με την σύμπραξη νεοραγιάδων, πρ. προέδρων της διαλυμένης Ομοσπονδίας Νέας Υόρκης, »επιφανών Ομογενών» και ξεπουλημένων ΜΜΕ.
Υποβαθμισμένη η εκπροσώπηση Ελλάδας στην παρέλαση.
( ΔΙΑΒΑΣΤΕ )
…………..

Kυπριακό, υπ. ‘Αμυνας Κύπρου και… Ελπιδοφόρος

Πρωτοτυπία, προσφορά Ελπιδοφόρου στην παρέλαση (Νέα Υόρκη)
Θα μεταδοθεί από τα μεγάφωνα στην διάρκεια της παρέλασης, το ηχητικό με την δήλωση πατριάρχη Βαρθολομαίου, μία εβδομάδα μετά την ενθρόνισή του πριν 31 χρόνια, στο οποίο ακούγεται να ομιλεί γιά »κάτι ξεβράκωτους, που δυστυχώς ξεσηκώθηαν το 1821 και διέκοψαν την υπέροχη συμβίωση Ελλήνων και Οθωμανών-Τούρκων».
( ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ )

     Add A Comment

You must be logged in to post a comment.