Αυγουστίνος Καντιώτης



Μητροπολιτης Φλωρινης Αυγουστινος, στις 7-6-1981 ελεγε: Θα δητε αντι του θρησκευτικου μαθηματος να εισαχθη το μαθημα της σεξουαλικης αγωγης στα σχολεια. 2) Στο νηπιαγωγειο (19) των Χανιων το 2017, εκαναν μαθημα σεξουαλικης αγωγης, σε νηπια 4-5 ετων!!! Μηνυθηκαν απο τον πατερα ενος νηπιου & οι ενοχοι κηρυχθηκαν αθωοι!!! Δειτε πως λειτουργουν, τα προσωπα του παρακρατους!!!

date Ιούν 6th, 2022 | filed Filed under: ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ, ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ & ΛΗΣΤΕΣ

Ο Μητροπολίτης Φλωρινης Αυγουστίνος Καντιώτης, στις 7-6-1981, στην Αθηνα έλεγε

Ὦ πατριδα, που καταντησες!

Δὲν διδάσκεται πλέον στὰ σχολεῖα ο Βασίλειος, ο Γρηγόριος, ο Χρυσόστομος. Τί λένε· Ἔξω τὰ κείμενα τῶν πατέρων!… Καὶ θὰ δῆτε, ὅτι ἀντὶ τοῦ θρησκευτικοῦ μαθήματος θὰ εἰσαχθῇ τὸ μάθημα τῆς σεξουαλικῆς ἀγωγῆς στα σχολεία. Ἔτσι ὡς μόνη παρηγορία θὰ μείνῃ τὸ κατηχητικὸ σχολεῖο.

589345584235671765gogba

Και διαβαστε το παρακάτω άρθρο, για να δείτε, πως επαληθεύονται τα λόγια του αγωνιστου ιεράρχου!  Νηπιαγωγοί έκαναν μάθημα σεξουαλικής αγωγής σε νήπια 4-5 ετων και τους μήνυσε ο πατέρας ενός νηπίου

https://armagedon2020.blogspot.com/2022/06/to.html

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ  ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΑ  TO ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ  ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑΣ ΧΑΝΙΩΝ

Διαβάστε και τα παρακάτω λόγια του αγωνιστου αδελφου, που δημοσίευσε το άρθρο

 Από το 2017 που ξεκίνησε η αποκάλυψη αυτού του παρακράτους στα Χανιά με το «μάθημα» γεννητικών οργάνων που έκαναν στα νήπια, έχουμε κάνει μεγάλο αγώνα κατά αυτού του παρακράτους, με σκοπό να προστατέψουμε τα παιδιά και πολλοί από σας είσαστε συμπαραστάτες σε αυτόν τον αγώνα και είχατε βοηθήσει με δημοσιεύσεις των άρθρων, να ενημερωθούν οι Έλληνες και αυτό συγκράτησε την ορμή των παρακρατικών και «φρέναραν» τα παράνομα «μαθήματα» που γίνονταν εν αγνοία των γονέων ή με εξαπάτησή τους.

Η μεθοδευμένη όμως αθώωση των «Νηπιαγωγών» ανοίγει «άλλους δρόμους» στο παρακράτος, η οποία όπως αποκαλύπτω έγινε με  πλαστά έγγραφα και έχω πολύ περισσότερα στην κατοχή μου, αφού έχω τις δικογραφίες στα χέρια μου, όπως έχω και τα γνήσια του υπουργείου και του παιδαγωγικού Ινστιτούτου, που δεν προβλέπουν φυσικά τίποτα τέτοιο.

Υπάρχει ένας φανερός πόλεμος κατά των παιδιών και της ελληνικής κοινωνίας και αυτός ο πόλεμος πρέπει να έχει ΕΝΑΝ νικητή και ο νικητής να είναι η ΈΝΝΟΜΗ ΤΑΞΗ και η Ελληνική Κοινωνία.

Είναι σίγουρο ότι αυτό δεν ικανοποιεί τους παρακρατικούς και τους προδότες και όχι μόνο δεν πρόκειται να το δημοσιεύσουν αλλά ακόμα και που το βλέπουν τρελαίνονται, διότι αυτό βλάπτει σοβαρά το παρακράτος.

Για μας εδώ είναι θέμα τιμής και υπόσχεσης που δώσαμε, η ΝΙΚΗ σε αυτόν τον πόλεμο να είναι ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
Και αν δεν γίνει αυτό μέσω της δημοσιότητας που πρέπει να πάρει, λόγω έλλειψης Ελλήνων πατριωτών να το αναδημοσιεύσουν, θα ενημερωθούν οι Χανιώτες και οι Έλληνες με άλλους τρόπους.
Οι ένοχοι όμως θα πληρώσουν και αν αυτό φθάνει πολύ ψηλά και ακουμπάει και την Κυβέρνηση, τόσο το χειρότερο γι’ αυτούς.
Ευχαριστώ και καλή λευτεριά της πατρίδος από τα παρακρατικά πλοκάμια που την έχουν πνίξει.

     Add A Comment

You must be logged in to post a comment.