Αυγουστίνος Καντιώτης



ΔΙΩΓΜΟΙ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ 2) Deborah Yakubu: Εν ετει 2022 μια χριστιανη βρηκε φρικτο μαρτυριο απο φανατικους ισλαμισες που την λιντσαρισαν

date Ιούν 8th, 2022 | filed Filed under: ΔΙΩΓΜΟΙ

ΔΙΩΓΜΟΙ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ

Του Μητροπολιτου Φλωρίνης Αυγουστινου

https://youtu.be/3E_l3s8cDUc

862c570e406e

Deborah Yakubu: Εν ετει 2022 μια χριστιανη βρηκε φρικτο μαρτυριο απο φανατικους ισλαμισες που την λιντσαρισαν

Με μια στημένη κατηγορία «βλασφημίας», η 22χρονη φοιτήτρια Deborah Yakubu λιθοβολήθηκε και στη συνέχεια η σωρός της κάηκε από μουσουλμάνους στη Νιγηρία.

Deborah Yakubu: Άλλη μια αγιασμένη ψυχή που μαρτύρησε με φρικτό τρόπο, ήρθε να προστεθεί στο υπερένδοξο σώμα των μαρτύρων, το μεγαλύτερο καύχημα του Χριστιανισμού. Εν έτει 2022, μια νεαρή γυναίκα στη Νιγηρία δεν λογάριασε το τυφλό μίσος του ισλαμικού φανατισμού, όρθωσε τον λόγο της απέναντι στη βαρβαρότητα, και το πλήρωσε με τη ζωή της.

Η 22χρονη Deborah (Δεββώρα) Yakubu λιθοβολήθηκε από φανατικούς ισλαμιστές έως θανάτου, σε ένα κολέγιο στο Sokoto της Βορειοδυτικής Νιγηρίας.

.Η Νιγηρία είναι μια χώρα διχασμένη, που αποτελείται από έναν μουσουλμανικό βορά και έναν χριστιανικό νότο. Δώδεκα από τις τριάντα έξι πολιτείες της Νιγηρίας έχουν το Σουνιτικό Ισλάμ ως κυρίαρχη θρησκεία και σε αυτές τις περιοχές λειτουργούν δικαστήρια της Σαρία, καθώς και λαϊκά εθιμικά δικαστήρια. Σύμφωνα με τη Σαρία, η βλασφημία τιμωρείται σκληρά και προβλέπει ακόμα και τη δημόσια εκτέλεση.

Την συκοφάντησαν για υποτιθέμενη «βλασφημία»..

Την συνεχεια:

https://katohika.gr/#google_vignette

     Add A Comment

You must be logged in to post a comment.