Αυγουστίνος Καντιώτης



Πειθηνιο οργανο της Νεας Ταξης. Τον γεμισαν απο λεφτα. Τον εκαναν αρχιεπισκοπο Αμερικης & ειναι ετοιμος να υποδεχθει τον Αντιχριστο. Ξεφτιλα!!! Δεν υπηρχε κανενας διαθεσιμος δεσποτης της Ελλαδος για να προβαλη την βαπτιση υιοθετημενων νηπιων, απο σοδομητες γονεις; 2) Ξεσπασε σε Ιταλικο καναλι! (ο διορισμενοs ηγουμενος απο τον βαρθολομαιο), γιατι δεν μπορεσε να υποταξει & να διωξει, το συστημα που υπηρετει, τους πανω απο 100 κανονικους μοναχους της Ι. Μονης Εσφιγμενου. Τα παραπονα στον δημαρχο!!! Σε παπικο καναλι (βίντεο)

date Ιούλ 11th, 2022 | filed Filed under: ΑΘΕΟΦΟΒΟΙ

Ο ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ Αμερικης Ελπιδοφορος εκανε την (πρωτη) βαφτιση παιδιων gay ζευγαριου στην Αθηνα

https://katohika.gr/ellada/eikones-kai-vinteoo-archiepiskopos-amerikis-elpidoforos-ekane-tin-proti-vaftisi-paidion-gay-zevgariou-stin-athina/

d454142812c7

Άγιο Όρος: Ξεσπασε ο ψευτο-ηγουμενος της Μονης Εσφιγμενου για την καταληψη που συνεχίζεται (βίντεο)

Συνέντευξη του καθηγουμένου της Ιεράς Μονής Εσφιγμένου στο Άγιο Όρος, αρχιμανδρίτη Βαρθολομαίου στον κρατικό τηλεοπτικό σταθμό της Ιταλίας.
Ο ηγούμενος της Μονής επικεντρώθηκε στην κατάληψη της Ιεράς Μονής Εσφιγμένου από στοιχεία άσχετα, όπως είπε, με την Ορθόδοξη Εκκλησία και το κίνδυνο που αυτό το γεγονός θέτει στην ασφάλεια της περιοχής.

«Ο πόλεμος στην Ουκρανία έχει επηρεάσει όλο τον κόσμο. Όταν σταματούν οι σκέψεις και τα λόγια, αρχίζουν τα όπλα. Έπεσε στην αντίληψή μας βίντεο που παρουσιάσαμε που δείχνει κάποιους Ρώσους στο Άγιο Όρος με επικεφαλής έναν ιερωμένο, να κρατούν σημαία της τσαρικής αυτοκρατορίας. Το βίντεο έπεσε τώρα στην αντίληψή μας, έχει τραβηχτεί εν μέσω πανδημίας», ανέφερε ο γέροντας Βαρθολομαίος.

«Έχω δει πολλές φορές ανθρώπους να κρατούν αυτή τη σημαία μέσα στο Άγιο Όρος. Όσες φορές είναι μπροστά μου, τους φωνάζω να τη μαζέψουν, γιατί απαγορεύεται. Χρησιμοποιούν παράνομα το όνομα της μονής μου. Δε γνωρίζω σε τι χέρια θα πέσει αυτό το βίντεο και πώς θα χρησιμοποιήσουν το όνομα της μονής. Το Άγιο Όρος είναι τόπος προσευχής, δεν είναι για τουρισμό ή προπαγάνδα», συνέχισε ο ίδιος.

Δειτε βιντεο εδω:

https://www.mykosmos.gr/loc_mk/news/all/1632249/agio-oros-ksespase-sthn-italikh-rai-o-hgoumenos-ths-monhs-esfigmenou-gia-thn-katalhpsh-pou-sunexizetai.htm

     Add A Comment

You must be logged in to post a comment.