Αυγουστίνος Καντιώτης



Dr. Robert Malone: «Η 4η δοση των εμβολιων κατα της Covid-19 αλλοιωνει το ανοσοποιητικο συστημα 2) ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΟΥΣ ΞΑΦΝΙΚΟΥΣ ΘΑΝΑΤΟΥΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΩΝ, ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ; Η Ελενη ηταν υγιεστατη. Πριν μια εβδομαδα εκανε την 4η δοση. «Έφυγε» ξαφνικα στα 42 της, μητερα στην Βεροια.

date Ιούλ 13th, 2022 | filed Filed under: ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ & ΛΗΣΤΕΣ

Dr. Robert Malone: «Η 4η δοση των εμβολιων κατα της Covid-19 αλλοιωνει το ανοσοποιητικο συστημα

Στη Λουιζιάνα των ΗΠΑ το 70% των θανάτων που καταγράφηκαν ήταν μεταξύ των εμβολιασμένων!
O διεθνώς αναγνωρισμένος ιατρός και επιστήμονας Dr Robert Malone που βοήθησε στην εφεύρεση εμβολίων mRNA αποκαλύπτει πως η 4η δόση των εμβολίων θα αλλοιώσει το ανοσοποιητικό σύστημα.
Παρόλα αυτά οι κυβερνήσεις και τα ΜΜΕ προσπαθούν να πείσουν τους πολίτες να συνεχίσουν να πραγματοποιούν δόσεις ενός εμβολίου που με βάση τα αποτελέσματα δεν φάνηκε να προσφέρει καμία ωφέλεια.
Ο Robert Malone έχει ταχθεί κατά του μαζικού εμβολιασμού και έχει αναδείξει πολλές από τις μαύρες πτυχές της υπόθεσης εμβολίων κατά του Covid 19 ενώ εξαιτίας του σκεπτικισμού που εκφράζει για τα γονιδιακά σκευάσματα των Big Pharma έχει τεθεί στο «στόχαστρο» των υποστηρικτών των μαζικών εμβολιασμών…

Την συνέχεια: https://www.pronews.gr/ygeia/dr-robert-malone-i-4i-dosi-ton-emvolion-kata-tis-covid-19-alloionei-to-anosopoiitiko-systima/

d454142812c7

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΟΥΣ ΞΑΦΝΙΚΟΥΣ ΘΑΝΑΤΟΥΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΩΝ, ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ!

«Έφυγε» ξαφνικά στα 42 της μητέρα στην Βέροια: Μόλις είχε κάνει την 4η δόση

Ήταν υγιέστατη
Δεν έχει τέλος ο κατάλογος των νέων ανθρώπων που πεθαίνουν καθημερινά χωρίς να υπάρχει κάποια αιτία για αυτή την τραγική κατάληξη.
Μετά την 37χρονη μητέρα έφυγε από την ζωή και μία 42χρονη νέα γυναίκα στην Βέροια, επίσης μητέρα αφού όπως αναφέρεται είχε μόλις πραγματοποιήσει την τέταρτη δόση.

Ακολουθεί το δημοσίευμα περιφερειακού ΜΜΕ:
«Θλίψη στη Βέροια: «Έφυγε» στα 42 της

Έφυγε από τη ζωή η Ελένη Σιδηροπούλου. Η εκλιπούσα ταξίδεψε για τη «Γειτονιά των Αγγέλων» σε ηλικία μόλις 42 χρονών, βυθίζοντας στο πένθος τα αγαπημένα της πρόσωπα.
Η κηδεία της θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 10 Ιουλίου και ώρα 12:00 μ.μ. στον Ιερό Ναό του Αγίου Αθανασίου στα Κοιμητήρια Βέροιας. Παρακαλούνται οι συγγενείς και οι φίλοι, όπως συνοδεύσουν την εκφοράν της.
Συλλυπητήρια στην οικογένεια, να τη θυμούνται πάντα τα παιδιά της…»
«Θεός σχωρέσ᾿ την! Απεβίωσε ξαφνικά σε ηλικία 42 ετών, αμέσως μετά την 4η (τέταρτη) δόση δεν είχε ούτε εβδομάδα που την έκανε. Υγιέστατη ήταν. Εργαζόταν στο ν̶ο̶σ̶ο̶κ̶ο̶μ̶ε̶ί̶ο κοβιντοκομείο Βεροίας. Μην τολμήσει καμμιά ΝΟΥΛΑ ν᾿ αποπειραθεί να με διαψεύσει/
Θύμιος Σοφιανόπουλος – FACEBOOK» αναφέρει άτομο που γνώριζε την αποθανούσα και αναδημοσιεύουν την ανάρτησή του τα Τουρκικά Νέα.

https://www.pronews.gr/ygeia/efyge-ksafnika-sta-42-tis-mitera-stin-veroia-molis-eixe-kanei-tin-4i-dosi/

     Add A Comment

You must be logged in to post a comment.