Αυγουστίνος Καντιώτης



ΠΟΡΝΗΣ ΚΑΙ ΑΦΡΟΝΟΣ ΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΣΥΓΚΡΙΣΙΣ 2) Διονυσης Μακρης : Οἱ ΕΛΠΙΔΟκτονοι τῆς Νεας Ταξης 3) Βιντεο εκθετει τον Οικουμενικο Πατριαρχη. Τα πανακριβα αμφια και η απληρωτη εργασια μικρων παιδιων. 4) Οι απατεωνες ψευτομακεδονες, ψευτο-ιεραρχες των Σκοπιων δεν θα ανεχθουν λεει αλλοιωση της μοναδικοτητας της Μακεδονικης ταυτoτητας!

ΠΟΡΝΗΣ ΚΑΙ ΑΦΡΟΝΟΣ ΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΣΥΓΚΡΙΣΙΣ

Πατηστε τον τιτλο & διαβαστε το αρθρο σε pdf

Του ιερέως Ιωάννου  Νικολόπουλου
από Καλαμαριά Θεσσαλονίκης

fb76bf1

Διονυσης Μακρης : Οἱ ΕΛΠΙΔΟκτονοι τῆς Νεας Ταξης

https://youtu.be/TFByAM3QgAU

fb76bf1

Οι απατεωνες ψευτομακεδονες, ψευτο-ιεραρχες των Σκοπιων δεν θα ανεχθουν λεει αλλοιωση της μοναδικοτητας της Μακεδονικης ταυτoτητας!

Ιδού οι ορθοτομούντες του Λόγου της Αληθείας! – Οι απατεώνες ψευτομακεδόνες, ψευτο-ιεράρχες των Σκοπίων δεν θα ανεχθούν λέει αλλοίωση της μοναδικότητας της Μακεδονικής ταυτότητας!

Σημείωση : Η λέξη «Μακεδονία» και οποιοδήποτε παράγωγο της λέξης αυτής, γράφεται εντός εισαγωγικών διότι χρησιμοποιείται ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΑ λόγω της μετάφρασης, επειδή περιγράφει ένα ψευδοκράτος και συνονθύλευμα εθνοτήτων που δεν έχουν απολύτως καμμία σχέση με την Ελλάδα και τους Έλληνες, τουτέστιν την Μακεδονία και τους Μακεδόνες.


ΣΚΟΠΙΑ, 6 Ιουλίου, 2022

Οποιαδήποτε πρόταση για την διευκόλυνση της ένταξης της «Βόρειας Μακεδονίας» στην ΕΕ πρέπει να διατηρήσει πλήρως την «Μακεδονική» ταυτότητα, διαφορετικά θα απορριφθεί, λένε οι «ιεράρχες» της «Ορθόδοξης Εκκλησίας της Μακεδονίας -Αρχιεπισκοπής Αχρίδος».

Μετά την χθεσινή συνεδρίαση η «Μακεδονική Ιερά Σύνοδος» εξέδωσε απάντηση στη νέα Γαλλική πρόταση, καλώντας την κοινωνία σε συσπείρωση και στην διεξαγωγή ειρηνικών διαδηλώσεων.

Η Γαλλία την περασμένη εβδομάδα έστειλε στην «Βόρεια Μακεδονία» μία πρόταση προσχέδιο για το πώς να επιλύσει τα ζητήματα με την Βουλγαρία, η οποία για λόγους ιστορίας και ταυτότητας εμποδίζει από το 2020 την πορεία της «Βόρειας Μακεδονίας» προς την ΕΕ.

«Η Βουλγαρία επιμένει ότι η «Μακεδονική» ταυτότητα και γλώσσα είναι Βουλγαρικής προέλευσης. Λέει επίσης ότι οι Βούλγαροι καταπιέζονται στην «Βόρεια Μακεδονία» και πρέπει να συμπεριληφθούν στο Σύνταγμα της χώρας ως εθνότητα που ίδρυσε το κράτος», αναφέρει το Balkan Insight.

Πολλοί στην «Βόρεια Μακεδονία» απορρίπτουν την πρόταση, η οποία προβλέπει, στο διαπραγματευτικό πλαίσιο της ΕΕ, την συμπερίληψη διμερών διαφορών μεταξύ Σκοπίων και Σόφιας. Το Σαββατοκύριακο πραγματοποιήθηκαν διαμαρτυρίες στα Σκόπια.

Ο Πρόεδρος Στέβο Πενταρόφσκι είπε ότι η πρόταση δεν είναι σπουδαία, αλλά είναι γενικά αποδεκτή ως βάση προόδου.

Ωστόσο, οι «Μακεδόνες» «ιεράρχες» συμμερίζονται τις ανησυχίες των «Μακεδόνων». Η χθεσινή ανακοίνωση της Συνόδου αναφέρει:

Στην έκτακτη συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε στις 5 Ιουλίου του 2022, η «Ιερά Σύνοδος» των «Επισκόπων» της «Μακεδονικής Ορθόδοξης Εκκλησίας-Αρχιεπισκοπής Αχρίδας (ΜΟΕ-ΑΑ)» συζήτησε την τρέχουσα επικαιρότητα στην «Μακεδονική» κοινωνία.

Με ανησυχία η «Ιερά Σύνοδος» εξέτασε την κατάσταση που προκλήθηκε από την τελευταία τροποποιημένη Γαλλική πρόταση, καθώς και τις συνέπειες που απορρέουν από αυτήν, και για άλλη μία φορά απευθύνει έκκληση για την απαραβίαστη διαφύλαξη των «Μακεδονικών» εθνικών συμφερόντων.

Ως «Σύνοδος», αναμένουμε από την κυβέρνηση και από όλους τους εμπλεκομένους σε αυτήν την διαδικασία κοινωνικοπολιτικούς παράγοντες, να ενωθούν και να οικοδομήσουν μια στρατηγική που θα διατηρήσει πλήρως την «Μακεδονική» ταυτότητα, την «Μακεδονική» γλώσσα, τον πολιτισμό και την ιστορία στην οικογένεια των Ευρωπαϊκών εθνών.

Η «Σύνοδος» ενημερώνει το κοινό ότι η η «ΜΟΕ-ΑΑ» δεν θα δεχθεί να απειληθεί με οιονδήποτε τρόπο η «Μακεδονική» μοναδικότητα.

Ταυτόχρονα, καλούμε τον «Μακεδονικό» λαό και όλους τους πολίτες της «Μακεδονικής» κοινωνίας να ενωθούν όλοι μαζί, χρησιμοποιώντας όλα τα δημοκρατικά μέσα για να διατηρήσουν την ύπαρξή τους. Όσοι, από την άλλη, αποφάσισαν να ασκήσουν το δικαίωμα της διαμαρτυρίας, θα πρέπει να το κάνουν με αξιοπρέπεια, χωρίς βία και χωρίς την καταστροφή της δημόσιας περιουσίας.

https://orthodoxostypos.gr/%ce%bf%ce%b9-%ce%b1%cf%80%ce%b1%cf%84%ce%b5%cf%8e%ce%bd%ce%b5%cf%82-%cf%88%ce%b5%cf%85%cf%84%ce%bf%ce%bc%ce%b1%ce%ba%ce%b5%ce%b4%cf%8c%ce%bd%ce%b5%cf%82-%cf%88%ce%b5%cf%85%cf%84%ce%bf-%ce%b9%ce%b5/

     Add A Comment

You must be logged in to post a comment.