Αυγουστίνος Καντιώτης



ΜΗΝΥΣΗ ΤΗΣ ΠΟΕ ΚΑΤΑ ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΟΥ 2) ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ (1η) ΤΟΥ ΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΑΜΒΡΟΣΙΟΥ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΟΥ 3) ΠΟΙΟΣ Ο ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΦΛΩΡΙΝΗΣ;

date Αυγ 9th, 2022 | filed Filed under: ΘΕΟΜΠΑΙΚΤΑΙ, ΚΑΚΟΙ ΠΟΙΜΕΝΕΣ

ΜΗΝΥΣΗ ΤΗΣ ΠΟΕ ΚΑΤΑ  ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΟΥ

589345584235671765gogba

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ Νο 1 ΤΟΥ ΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΑΜΒΡΟΣΙΟΥ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΟΣ

Πατηστε τον τίτλο και διαβάστε σε pdf την διαμαρτυρία του σεβασμιωτάτου Αμβροσίου
esxat. oploΑγαπητοί μου Αδελφοί εν Χριστώ kαι Αγαπητά μου τέκνα εν Κυρίω,«Στώμεν καλώς….Πρόσχωμεν…»
 Η Αγία Ορθοδοξία μας σήμερα δυστυχώς προδίδεται εκ των ένδον! Οι τεταγμένοι ως υπερασπισταί της Πίστεως, Την προδίδουν! Εννοώ τους αξιωματούχους της Εκκλησίας μας, τους Αρχιερείς, την εκκλησιαστικήν Διοίκησιν γενικώτερον! Άλλοι προδίδουν τη Ορθοδοξίαν μας και άλλοι …σιωπούν! Σας γνωστοποιώ την απαράδεκτον συμπεριφοράν του Αρχιεπισκόπου Αμερικής κ. Ελπιδοφόρου! «ΣΤΩΜΕΝ ΚΑΛΩΣ! ΣΤΩΜΕΝ ΜΕΤΑ ΦΟΒΟΥ! ΠΡΟΣΧΩΜΕΝ!»

 Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ πρώην ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ και ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ
Καλάβρυτα, 08 Αυγούστου 2022

589345584235671765gogba

ΠΟΙΟΣ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ

ΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΦΛΩΡΙΝΗΣ;

Σήμερα που οἱ σκοτεινὲς δυνάμεις προετοιμάζουν τὴν ἔλευση τοῦ Ἀντιχρίστου ἐξαπατώντας τὴν ἀνθρωπότητα, προβάλλοντας τὴν ἀνωμαλία ως κατόρθωμα, τον σκληρό θάνατο χιλιάδων νηπίων, με τις εκτρώσεις, ὡς δικαίωμα της γυναικός, την υποχρεωτικότητα θανατηφόρων ἐμβολίων, ως «ευλογία», το ἰατρεῖο τῆς Ἐκκλησίας ὡς τόπον μολύνσεως! δὲν ὑπάρχει στην Πατρίδα μας ἕνας ἀληθινός ἡγέτης, ὅπως ὁ Καποδίστριας, για να τους ξεμπροστιάση. Δεν ὑπάρχει, δυστυχῶς, οὔτε ἕνας μεγάλος πατέρας και ἀληθινός ἐπίσκοπος να κηρύξη ἐπανάσταση ἐναντίον αυτῶν τῶν ἀπατεώνων, που πλανοῦν την ἀνθρωπότητα. Η Ἀποκάλυψη μας μιλά για αυτούς και το οικτρό τους τέλος. Οἱ μασωνικές στοές και οι μαριωνέτες μᾶς κυβερνοῦν.
Προωθοῦνται στα μεγάλα ἀξιώματα άνθρωποι διεφθαρμένοι, φιλάργυροι, φιλόδοξοι, ερπετά, που υπακουν στο σύστημα. Δυστυχῶς, αυτοί καταλαμβάνουν σήμερα και τα ἐκκλησιαστικά ἀξιώματα, πλήν ελαχίστων ἐξαιρέσεων, ἔτσι πραγματοποιεῖται ἡ προφητεία τοῦ ἁγίου Κοσμᾶ τοῦ Αἰτωλου, που λέγει: (διαβάστε:

https://youtu.be/uEhydCZ8pLI

.https://www.augoustinos-kantiotis.gr/?s=%CE%A4%CE%9F+%CE%95%CE%A3%CE%A79F%CE%A5

Ο δεσπότης της Φλωρινας Θεόκλητος, που εκανε το παν, για να φόρεσε τα παπουτσα του γίγαντα Αυγουστίνου, υπηρέτησε το σύστημα που τον ἐπέλεξε και τους έκανε με το παραπάνω τα χατήρια τους. Τωρα στα 90 του, ίσως να παραιτηθη, αφου δεν τα πάει καλά με την υγεία του. Ποιόν προετοιμάζουν για επόμενο; Ακούγεται ένα όνομα, με ομοφιλοφυλικές προδιογραφές. Προσόν για την νεα ταξη, άναξιον για την ιερωσύνη. Στην ανωτέρα σχολή που φοιτούσε, κάποιοι νέοι τον ἀπέφευγαν, γιατι τον ήξεραν.
Τον προωθεῖ ο κολλητός του, εκεῖνος που η μία γιαγιά του Βουλγάριζε. Έκαιγε τις Ἑλληνικές σημαῖες και δεν εμπιστεύονταν η Πατρίδα την οικογένειά του να τήν δωση όπλα, ως συνοριοφύλακες. Και ο ένας παππους του ήταν καταδότης και των ανταρτων και των παουτσίδων. Εκαμε τον φίλο και στους δυο. Όταν τον πήραν είδηση οι αντάρτες, τον ξεμονάχιασαν με το κάρο του, όταν με άλλα 4 κάρα πήγαιναν να φορτώσουν πέτρες, για ένα σπίτι που κτίζονταν στο χωριό και τον εξαφάνισαν, δηλαδή τον σκότωσαν. Ο εγγονός αυτού τρέχει παντου. Πιάνει πατριαρχάδες, δεσποτάδες, σίγουρα θα προσκυνάει και τις μασωνικές στοές, ἀφου αὐτοί κόβουν και ραβουν τις μεγάλες θέσεις.
Το σύστημα πιθανόν να τον χρησιμοποιήση, τέτοιους θέλει, για να βοηθήσουν την παράδοση της Μακεδονίας στους σλάβους. Ἀλλα, δεν κατάλαβαν καλά τον Φλωρινιώτικο λαό. Έχει στα ὑψη το πατριωτικό συναίσθημα και την αρετή. Ὁ ἀληθινός ἐπίσκοπος και ποιμένας του Αὐγουστῖνος Καντιώτης ἀπό νεαρός ἱεροκήρυκας το 1942-1943 βρέθηκε δίπλά τους, σαν πατέρας. Κινδύνευσε ἡ ζωή του: διαβάστε ἐδῶ:..

https://www.augoustinos-kantiotis.gr/?p=74624#more-74624
ἀλλά πολέμησε την προπαγάνδα και ἀνέβασε στα ὑψη το θρησκευτικό και πατριωτικό συναίσθημα του λαοῦ. Και σαν ἐπίσκοπος 33 χρόνια κράτησε γερά τις Θερμοπύλες τοῦ Βορρᾶ, γι᾽᾽αὐτὸ οι Σκοπιανοί τον ἀπειλούσαν: Διαβάστε ἐδω: https://www.augoustinos-kantiotis.gr/?p=67972
Κάποιοι, ἀνίκανοι, που γλείφοντας και έρποντας ἀνέβηκαν σε υψηλά ἀξιώματα, θέλησαν να ἀποκαντιωποιήσουν την Φλώρινα, ἀλλά δεν τα κατάφεραν. Ἡ Φλώρινα ἦταν η πόλη με τους λιγότερους ἐμβολιασμούς και τους λιγότερους θανάτους και το μεγαλύτερο ποσοστό των ἐκκλησιαζομένων, ἔστω και ἂν ἔξω ἀπο τους ναούς περίμενε να πάρη την θεία Κοινωνία και δίπλα το περιπολίκο της αστυνομίας έκοβε τα πρόστιμα.
Ὁ Μητροπολίτης τους Αὐγουστῖνος ἔχει παρρησία στο Θεό και δεν θα αφήση το ποιμνιό του, να το κατασπαράξουν οι δαίμονες της κολάσεως. Ὁ Φλωρινιώτικος λαός ξέρει να ξεχωρίζη τους καλούς ποιμένας και να φτύνη κατάμουτρα τους προδότες.

     Add A Comment

You must be logged in to post a comment.