Αυγουστίνος Καντιώτης



ΟΙ ΚΟΥΦΙΕΣ ΑΓΑΠΟΛΟΓΙΕΣ ΤΩΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΩΝ

date Φεβ 27th, 2010 | filed Filed under: ΑΝΤΙΑΙΡΕΤΙΚΑ

ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΟΙ ΚΟΥΦΙΕΣ ΑΓΑΠΟΛΟΓΙΕΣ ΤΩΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΩΝ

-1

ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ κ. ΘΕΟΔΩΡΟΣ:

[Δεκέμβριος 2007. Μήνυμα προς τους Μουσουλμάνους για την εορτή του Μπαϊραμιού]


«Θα ήθελα με την ευκαιρία της Μεγάλης Εορτής της Θυσίας να εκφράσω τις εγκάρδιες συγχαρητήριες ευχές και προσρήσεις μου προς τους αγαπητούς Μουσουλμάνους της ευλογημένης και φιλόξενης χώρας της Αιγύπτου και ολοκλήρου του κόσμου.

Απευθύνω τις θερμές ευχές μου προς τον Εξοχώτατο Πρόεδρο της Αιγύπτου κ. Χ. Μουμπάρακ και στην Ευγενεστάτη σύζυγό του…

Ο αληθινός Θεός της αγάπης, της ειρήνης και της δικαιοσύνης να συνεχίζει να σκεπει και να προστατεύει τον ευγενή και φιλοπρόοδο Λαό της Αιγύπτου, ώστε η ειρηνική συνύπαρξη, συμπόρευση και αγαστή συνεργασία μεταξύ Μουσουλμάνων και Χριστιανών να καρποφορεί πάντοτε. Διότι η Αίγυπτος αποτελεί φωτεινό παράδειγμα και πρότυπο αυτής της ειρηνικής διαβιώσεως, Χριστιανών και Μουσουλμάνων. Χρόνια Πολλά!

-2-4EΡΤ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ, Πέμπτη, 07/1/2010.

Αίγυπτος: Ματωμένα Χριστούγεννα με 7 νεκρούς

Με λουτρό αίματος «γιόρτασαν» τα Χριστούγεννα οι κόπτες της Αιγύπτου. Άγνωστοι άνοιξαν πυρ εναντίον πλήθους πιστών που έβγαινε από εκκλησία Κοπτών, στο νότιο κομμάτι της χώρας. Τουλάχιστον επτά Κόπτες Χριστιανοί έχασαν τη ζωή τους και δεκάδες τραυματίστηκαν…

-5

Ασσυριακο Διεθνες Πρακτορειο Ειδησεων

Χριστιανές εξισλαμίζονται με τη βία με την υποστήριξη του αιγυπτιακού κράτους

[Μετάφραση]: Κάιρο, 23-12-2009 – Το φαινόμενο της απαγωγής, βιασμού και αναγκαστικού εξισλαμισμού χριστιανών κοριτσιών στην Αίγυπτο παρουσιάστηκε για πρώτη φορά από το χριστιανικό τηλεοπτικό κανάλι “Life TV”, το οποίο εκπέμπει έξω από την Αίγυπτο και έχει σχεδόν 60 εκατομμύρια Αραβόφωνους θεατές στην Αίγυπτο και σε όλο τον κόσμο.

Οι μαρτυρίες των θυμάτων και των οικογενειών τους ήταν ένα σοκ για πολλούς, δεδομένου ότι το θέμα είναι ταμπού για τα αιγυπτιακά μέσα ενημέρωσης… Το φαινόμενο αυτό στη σημερινή του μορφή είναι σχεδόν 40 ετών, και τα περισσότερα από αυτά τα εγκλήματα μεταστροφής διεξάγονται από οργανωμένες συμμορίες εξισλαμισμού, οι οποίες χρηματοδοτούνται εξ ολοκλήρου από το κράτος και υποστηρίζονται από την Κρατική Ασφάλεια.  (www.aina.org/news/20091223164421.htm)

-6

-3

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΣΟΣΙΕΪΤΕΝΤ ΠΡΕΣ

Μία Αιγύπτια γυναίκα κοιτάει από το μπαλκόνι της το καμμένο σπίτι της μετά από επιθέσεις σε σπίτια χριστιανών στο χωριό Μπαχόρα, 64 χλμ. από το Λούξορ, στην Αίγυπτο το Σάββατο 9 Ιαν. 2010

     Add A Comment

You must be logged in to post a comment.