Αυγουστίνος Καντιώτης



ΕΧΘΡΟΙ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ, ΔΟΥΛΟΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ & ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ: Φρικτο και ἀνηκουστο! Ὁ πατρ. Βαρθολομαιος αρνειται την ἀπολυτοτητα της θειας Ἀποκαλυψεως! 2) Ο ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΟΣ, πριν απο χρονια, ως επισκοπος Προυσης ΣΕ ΟΥΝΙΤΙΚΟ ΝΑΟ ΤΗΣ ΙΤΑΛΙΑΣ (Ετσι παιρνει τις προαγωγες το φτωχοπαιδο, απο τους ανωμαλους παγκοσμιοποιητες!!!). 3) Η ΟΥΝΙΑ ΟΠΛΟ ΤΟΥ ΠΑΠΙΣΜΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ

 Φρικτο και ἀνηκουστο! Ὁ πατρ. Βαρθολομαιος αρνειται την ἀπολυτοτητα της θειας Ἀποκαλυψεως!

http://trelogiannis.blogspot.com/2022/09/blog-post_649.html?m=1

d454142812c7

 Ο ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΟΣ, πριν απο χρονια, ως επισκοπος Προυσης

ΣΕ ΟΥΝΙΤΙΚΟ ΝΑΟ ΤΗΣ ΙΤΑΛΙΑΣ

Τον εδωσαν προαγωγη, τον εκαναν αρχιεπίσκοπο Αμερικης! και σημερα προσπαθει να βάλλει χαροὺμενος από την πίσω πορτα της εκκλησια τους ανωμάλους και να ισοπεδώσει ότι βρισκει Ορθόδοξο μπροστα του, για να γίνει και πατριάρχης!!!!! Ταλαὶπωρε Γιαννη-Ελπιδοφόρε, που σε κατάντησε η φιλοδοξία σου!

Ετσι παίρνει τις προαγωγές το φτωχόπαιδο, απο τους ανωμάλους παγκοσμιοποιητές.

Μητροπολίτης Φλωρίνης Αυγουστινος: «…Για να γίνεις δεσπότης σήμερα ή πρέπει να κάνεις τούμπα μέσα στην στοά των μασόνων και να προσκυνήσεις τον διάβολο· Τι διαβολο-δεσπότης θα γίνεις; Ή θα επιτρέψει η μασονία να γίνεις εάν δεν την πολεμάς και έχεις ευγένεια απέναντί της. Γι’ αυτό βλέπεις όλοι αυτοί που είναι υποψήφιοι δεσποτάδες σιωπούν, κανείς τους δεν μιλά, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων. Ξέρουν πολύ καλά ότι θα τους φάει το φίδι.

Μωρέ χίλιες φορές διάκονος, χίλιες φορές καλόγερος και να φωνάζω μέρα νύκτα ότι είστε σατανάδες, παρά να με δώστε μήτρες και μπαστούνες. Και αν με κάνετε δεσπότη, τί θα γίνει; Σας τα χαρίζω όλα βρε διαβόλοι…».

(https://www.augoustinos-kantiotis.gr/?p=22348

___


___

ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΟΥΝΙΤΕΣ

 Η ΟΥΝΙΑ ΟΠΛΟ ΤΟΥ ΠΑΠΙΣΜΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ

O ορθόδοξος λαός μας, αγαπητοί μου, ακούει τη λέξι «ουνίτες» και ερωτά· τί είναι οι ουνίτες; τί είναι η ουνία;

* * *

Oυνία δεν είναι ελληνική λέξι, είναι λέξι ξένη, πολωνικής μάλλον προελεύσεως, πού και μόνο αυτή αρκεί ν’ αποδείξει ότι η Ορθοδοξία δέχεται επιβουλή εκ μέρους εχθρών της πού έρχονται από έξω. Η ουνία είναι ένα από τα όπλα πού χρησιμοποιεί η παπική προπαγάνδα για να υποτάξει την Ορθόδοξο Εκκλησία.
Kαί τί δεν έκαναν εναντίον μας οι άνθρωποι του Βατικανού! Να τ’ απαριθμήσουμε;

     Add A Comment

You must be logged in to post a comment.