Αυγουστίνος Καντιώτης



Παλαιος τροπος μαγαρισματος χριστιανων, απο φανατικους μουσουλμανους! (Γιαουρτι με ακαθαρσιες)! Σημερινος τροπος μαγαρισματος των χριστιανων στην Ελλαδα!!! Η φρικη στο πιατο μας απο «ελληνικες» εταιρειες. Οι Έλληνες καταναλωνουν εν αγνοια τους κρεατα οχι μονο τελετουργικα σφαγμενα, αλλα και ευλογημενα απο μουφτη με ισλαμικη σφραγιδα πιστοποιησης «Halal» (χαλαλ) και Κoσερ απo Εβραiο Ραβiνο

date Νοέ 14th, 2022 | filed Filed under: ΑΘΕΟΦΟΒΟΙ

Πριν από μερικά χρόνια είδαμε την σφραγίδα: «Halal» «χαλάλ», στο τυρί Ηπειρος και ενημερωθηκαμε απο το διαδίκτυο, τι σημαίνει. Το βάλαμε στην μαυρη λίστα το τυρί Ηπειρος & αγοράζουμε Ελληνικά τυριά και όχι με τουρκικη σφραγίδα. Τωρα μαθαινουμε ότι και στα κρέατα, γινεται το ίδιο! Κάποιες απληστες «ελληνικες» εταιρeίες μαγαρίζουν τους ανήξερους έλληνες χριστιανους!!!

Θα διηγηθω μια ιστορία, όπως την άκουσα απο τον Μικρασιάτη πατέρα μου.

Γιαουρτι με ακαθαρσιες

Τι μας ταϊζουνΕίχαν μια συνήθεια οι τουρκοι κάποιων περιοχῶν της Μικρᾶς Ασίας, πριν από την Μικρασιατική καταστροφή. Προσπαθουσαν να μαγαρίσουν όσους μπορουσαν περισσότερους ανήξερους χριστιανους και  το θεωρουσαν κατόρθωμα! Και τι έκαναν;

Προσέφεραν γιαουρτι σε κουπάκια, σαν δειγμα αγάπης και φιλοξενίας. Εξωτερικά φαινόταν όμορφο και καθαρο. Τίποτε δεν έδειχνε ὸτι κάτι άλλο να υπάρχει μεσα. Όταν έτρωγαν μερικες κουταλιες, ευρισκαν την ακαθαρσια και ξερνουσαν ότι έφαγαν. Αυτό το θεωρουσαν κατόρθωμα, τότε οι τουρκοι! Τώρα δεν βάζουν τέτοιου είδους φυσικες ακαθαρσίες που φαίνονται, για να τις ξεράσουν οι χριστιανοί, αλλά αλλες μουσουλμανικες ακαθαρσίες, που  δεν φαίνονται.

Καμιά εμπιστοσύνη στα προϊοντα αυτων των απληστων εταιρειών, που μαγαρίζουν τους ανήξερους Ελληνες χριστιανους.

589345584235671765gogba

Μαγαριζουν τους Χριστιανους! Οι Έλληνες να καταναλωνουν εν αγνοια τους κρεατα οχι μονο τελετουργικα σφαγμενα, αλλα και ευλογημενα απο μουφτη με ισλαμικη σφραγιδα πιστοποιησης «Halal» (χαλαλ)

Τα προϊόντα «Halal» «χαλάλ» για μουσουλμάνους, προς αποφυγήν συγχύσεως με τα άλλα προϊόντα, οφείλουν να πωλούνται σε ξεχωριστούς καθορισμένους χώρους ή καταστήματα με εμφανή και ευδιάκριτη την ένδειξη προϊόντα «Halal» και να μην παρατίθενται μαζί με άλλα όμοια προϊόντα που αγοράζονται εν αγνοία τους από ανυποψίαστους Χριστιανούς. (Άλλωστε η προστατευτική διαδικασία αυτή προβλέπεται για τις ζωοτροφές, οινοπνευματώδη, απορρυπαντικά, κ.λ.π.)

Δυστυχώς, παρατηρήθηκε σε στρατόπεδο να χρησιμοποιούν εν αγνοία τους τέτοια προϊόντα. Είναι ευθύνη πλέον και της Ιεράς Συνόδου αλλά και των κατά τόπους επισκόπων να πάρουν θέση αποτρεπτική και να προστατέψουν τους πιστούς όπως ο Άγιος Θεόδωρος ο Τήρων από τα ειδωλόθυτα διά του θαύματος των κολλύβων.

Ανάλογη πρέπει να είναι η στάση μας απέναντι στις εταιρίες -καταστήματα που προωθούν τα εν λόγω προϊόντα και στο βωμό του κέρδους δεν έχουν ιερό και όσιο. Επιτέλους πρέπει να πολιτευόμεθα ενσυνείδητα ως Χριστιανοί και Έλληνες….

Την συνέχεια: https://agonasax.blogspot.com/2022/11/halal.html

     Add A Comment

You must be logged in to post a comment.