Αυγουστίνος Καντιώτης



No 11 – Η ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΑ ΤΕΜΠΗ (Του ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ πρωην ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ & ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΥ 2) Ιωσιας. Ένας συγχρονος ομολογητης και νεομαρτυρας της ορθοδοξης πιστης στην Αιθιοπια 3) ….Αφηστε με να βγω απο αυτο το βαγονι, αφηστε με να γεννηθω, ΑΦΗΣΤΕ ΜΕ ΝΑ ΖΗΣΩ!!!!

date Μαρ 8th, 2023 | filed Filed under: ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

No 11 – Η ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΑ ΤΕΜΠΗ

Τοῦ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ
+ Ο πρώην ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ

Αίγιον, Τρίτη, 7η Μαρτίου 2023
Πατηστε τον τίτλο και διαβάστε το άρθρο

50751235unled5

Ιωσιας. Ένας συγχρονος ομολογητης και νεομαρτυρας της ορθοδοξης πιστης στην Αιθιοπια

Γράφει ο Σεβ. Μητροπολίτης Αξώμης κ. Δανιήλ

54f198cfb983Όλα άρχισαν πριν 5 μήνες, όταν ένα πρωινό έλαβα στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο της Μητρόπολης το εξής μήνυμα: «Ονομάζομαι Εy….b Ka….er και είμαι φοιτητής ιατρικής στο Πανεπιστήμιο της πόλης Debre Tabor. Ήμουν προτεστάντης χριστιανός από την γέννησή μου, αλλά τα τελευταία δύο χρόνια μετά από βαθειά μελέτη είμαι δυνάμει Ορθόδοξος. Αποσκίρτησα από την Διαμαρτύρηση και ηγούμαι -με πολύ διακριτικότητα- μιας ομάδας ένδεκα φοιτητών, όλοι πρώην μέλη της Προτεσταντικής Ομολογίας, με τους οποίους συναντιόμαστε σε διαφορετικά κάθε φορά μέρη και μελετάμε συστηματικά αρχαίους Πατέρες της κοινής Εκκλησίας και εκκλησιαστική ιστορία. Διαπιστώσαμε ότι η Ορθόδοξη Εκκλησία διατηρεί ανόθευτη την πίστη των Αποστόλων και των Πατέρων μας. Θέλουμε να γίνουμε μέλη της Ανατολικής Ορθόδοξης Εκκλησίας και ζητάμε να σας γνωρίσουμε για να μας οδηγήσετε στην βάπτισή μας. Παρακαλώ μη μας αγνοήσετε. Περιμένουμε με αγωνία την απάντησή σας»….

https://katohika.gr/ellada/iosias-enas-sygchronos-omologitis-kai-neomartyras-tis-orthodoksis-pistis-stin-aithiopia/

50751235unled5

….Αφηστε με να βγω απο αυτο το βαγονι, αφηστε με να γεννηθω, ΑΦΗΣΤΕ ΜΕ ΝΑ ΖΗΣΩ!!!!

Υποκρισία και φαρισαϊσμός στη νιοστή. Δεν υπερασπίστηκαν τα τεμαχισμένα έμβρυα, τώρα οι ίδιοι ρίχνουν κροκοδείλια δάκρυα για τα τεμαχισμένα παιδιά του τραίνου. Οι πνευματικοί νόμοι είναι εδώ.]

«Εκεί που ταξιδεύεις αμέριμνος και είσαι πρώτη θέση αναπαυτικά στην κοιλιά της μάνας σου και πηγαίνεις τρένο, και περιμένεις την ώρα που θα δείς τους αγαπημένους σου να σε σφίξουν στην αγκαλιά τους, το αντίχριστο κράτος με την εγκληματική συναίνεση της αρχιερατικής ελίτ, έχει φροντίσει να μην υπάρχουν οι απαραίτητες δικλείδες ασφαλείας και αφήνει τους σταθμάρχες γιατρούς και τους μηχανοδηγούς γονείς σου να επιτρέψουν σε ένα θανατηφόρο αντικείμενο να έρθει ξαφνικά κατά πάνω σου για να σε κάνει κομμάτια και παρουσιάζεσαι αβάπτιστος στον Δημιουργό σου.


Μετά κανείς δεν σε ψάχνει, δεν σε κηδεύει, δεν εύχεται για σένα λες και ήσουν ο χειρότερος εγκληματίας, η ζωή σου έχει μικρότερη αξία από μια γάτα ή ένα σκύλο.

Μόνο λίγοι άνθρωποι με φόβο Θεού φωνάζουν αντί για εσένα «αφήστε με να φτάσω στο τέρμα, αφήστε με να βγώ από αυτό το βαγόνι, αφήστε με να γεννηθώ,

ΑΦΗΣΤΕ ΜΕ ΝΑ ΖΗΣΩ!!!!

Ο Θεός να αναπαύσει τις ψυχές των κεκοιμημένων και να μας ελεήσει τους άθλιους.»

tasthyras.wordpress.com

     Add A Comment

You must be logged in to post a comment.