Αυγουστίνος Καντιώτης



ΟΙ ΒΡΩΜΙΚΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ: ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΑΙΓΑΙΟ, ΘΡΑΚΗ & ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΜΑΣ ΕΜΕΙΝΕ & ΕΜΕΙΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΑΥΡΙΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ!!! ΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΣΣΟΒΟ. ΕΤΣΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΝΟΤΙΑ ΣΕΡΒΙΑ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ & ΕΔΙΩΞΑΝ ΤΟΥΣ ΣΕΡΒΟΥΣ!!! Το τελευταιο διαστημα ορδες Τουρκων και Βουλγαρων περιφερονται στον Έβρο & εξεταζουν τα ακινητα που ο Μητσοτακης μαζι με τον Άρειο Παγο χαρισαν στα funds.

date Ιούν 9th, 2023 | filed Filed under: ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ

8/6/2023

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΑΚΚΕΛ: Βούλγαροι και Τούρκοι αγοράζουν την κατασχεμένη ακίνητη περιουσία στην Θράκη

ΕΛΛΑΣ ΕΝ ΚΙΝΔΤούρκοι και Βούλγαροι (τουρκικής καταγωγής;) αγοράζουν τα κατασχεμένα ακίνητα στην Θράκη και δημιουργούν προηγούμενο κατοχής της γης μας … χωρίς πόλεμο.
Ο πρόεδρος του Αγροτικού Κτηνοτροφικού Κόμματος Ελλάδας (ΑΚΚΕΛ), Βάκης Τσιομπανίδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Funds, Μητσοτάκης, Πάτσης, Σιούφας και ένα σωρό άλλοι, ένα κόμμα τοκογλύφων και εκποιητών της Ελλάδας, ένα κόμμα ανώμαλων παιδεραστών και διευθαρμένων μαυραγοριτών με τον μανδύα των αρίστων με τις ακριβές γραβάτες.
Το ερώτημα παλιό, έλα μωρέ τί να τα κάνουν τα παλιόσπιτα στο τελευταίο ακριτικό χωριό στον Έβρο; Ως τώρα δεν υπήρχε απάντηση και βλέπαμε ότι κάθε χρόνο η αξία των ακινήτων έπεφτε, να τα πάρουν οι τρισκατάρατοι γαλάζιοι κολλητοί, να τα κάνουν τί; Να συντηρούν γκρεμούλια;
Έλα όμως που η απάντηση, ο απώτερος σκοπός δεν ήταν αυτός, σκοπός είναι να περάσει η Θράκη και ο Έβρος σε άλλα χέρια…. Το τελευταίο διάστημα ορδές Τούρκων και Βουλγάρων περιφέρονται στον Έβρο και εξετάζουν τα ακίνητα που ο Μητσοτάκης μαζί με τον Άρειο Πάγο χάρισαν στα funds.

Προσωπική μου εμπειρία, σε ένα μικρό χωριό στα σύνορα του Έβρου βλέπω 6 αυτοκίνητα με Βουλγαρικές πινακίδες να σταματάνε και να κατεβαίνουν άντρες, γυναίκες, παιδιά, ένα μικρό καραβάνι, τους λέω τι ψάχνετε και μου απαντάνε βγαίνει αυτό το σπίτι σε πλειστηριασμό και θέλουμε να το αγοράσουμε. Μου έκανε τρομερή εντύπωση και επειδή ήξερα το ιστορικό του εν λόγω ακινήτου τους εξήγησα πως είναι εξ’ αδιεραίτου κατά 50% και ότι η τράπεζα βγάζει σε πλειστηριασμό μόνο το 50% του ακινήτου. Δεν τους άρεσε καθόλου, μου λένε ευχαριστώ και μου λένε θα πάμε να δούμε και τα υπόλοιπα. Τους λέω πως μάθατε στην Βουλγαρία για σπίτια που βγαίνουν σε πλειστηριασμό στην Ορεστιάδα; Μου απαντάνε ότι υπάρχει μια σελίδα «λαντρέα» ή κάπως έτσι στο ίντερνετ που πληρώνει διαφημίσεις και προωθεί την σάρκα των Ελλήνων στο εξωτερικό και ειδικά στην Βουλγαρία και την Τουρκία (στους γείτονες).
Έμαθα επίσης ότι Βουλγάρικες και Τουρκικές τράπεζες δανειοδοτούν τους πολίτες τους για να αποκτήσουν περιουσία στην Ελλάδα.
Πλέον είναι καθημερινό φαινόμενο στους δρόμους της Ορεστιάδας να περιφέρονται Βούλγαροι και Τούρκοι για να αγοράσουν Ελλάδα, που η ΝΔ έβγαλε μπιρ παρά στο σφυρί.
Αν ερχόταν υπό άλλες συνθήκες η Τουρκία ή η Βουλγαρία να κατακτήσει Ελληνική γη με τα όπλα, έστω για μισό μέτρο θα γινόταν πόλεμος, τί γίνεται όμως όταν η κυβέρνηση εκτρέφει ξένα funds (τα οποία ανήκουν σε κολλητούς) στους κόρφους της και ξεπουλάει έναντι πινακίου φακής την Ελλάδα κομμάτι – κομμάτι σε ξένους;
Μα θα μου πείτε θα αγόραζε σε μια μικρή κοινωνία ο γείτονας το σπίτι του συγχωριανού του; Ο ξένος όμως; Ο Τούρκος; Ο Βούλγαρος τί ενδοιασμούς να έχουν;

Στην ακμή της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας τα σύνορα πρωτογενώς φυλάσσονταν από τους Ακρίτες, στους Ακρίτες το κράτος έδινε δωρεάν γη για καλλιέργεια, σπίτια, άλογα και πανοπλίες για τους πολέμους και τους απαλλάσσει από τους φόρους. Το Βυζάντιο παρακμάζει όταν αρχίζουν να φορολογούν την περιουσία των Ακριτών και λόγω χρεών να κατάσχουν σπίτια και κτήματα.
Ο Μητσοτάκης όχι μόνο τα κατάσχει με τις πολιτικές της κυβέρνησης του, τα παραδίδει σε ξένα funds τα οποία με την σειρά τους τα πουλάνε στην Βουλγαρία και την Τουρκία.
Η Θράκη εάλω, η κυβέρνηση της ΝΔ την πουλάει «νόμιμα και παστρικά» κομμάτι κομμάτι, κατά τα άλλα φτιάχνουμε φράχτες και αγοράζουμε οπλικά συστήματα, φρεγάτες και ραφάλ για την υπεράσπιση των συνόρων. Ο εχθρός είναι εσωτερικός και δεν διστάζει για το χρήμα να πουλήσει και την ψυχή του στον διάολο.

     Add A Comment

You must be logged in to post a comment.