Αυγουστίνος ΚαντιώτηςTHN MEN ΠIΣTIN OMOΛOΓOYMEN ΠANTEΣ, OYKETI ΔE ΠΑΝΤΕΣ ΚΑΤΑ ΤΑΣ ΕΝΤΟΛΑΣ ΠΟΛΙΤΕΥΟΜΕΘΑ» 2) MHNYΣΙΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΟΥ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΥ, ΚΑΤΑΤΕΘΕΙΣΑ ΥΠΟ ΤΟΥ ΑΡΧΙΜ. ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ Ν. ΠΗΧΟΥ, ΗΓΟΥΜΕΝΟΥ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΚΟΙΝΟΒΙΑΚΗΣ ΜΟΝΗΣ «Η ΖΩΟΔΟΧΟΣ ΠΗΓΗ» ΛΟΓΓΟΒΑΡΔΑΣ ΠΑΡΟΥ 3) «ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΜΕΘΑ ΝΑ ΣΙΩΠΗΣΟΥΜΕ!!!»

«THN MEN ΠIΣTIN OMOΛOΓOYMEN ΠANTEΣ, OYKETI ΔE ΠΑΝΤΕΣ ΚΑΤΑ ΤΑΣ ΕΝΤΟΛΑΣ ΠΟΛΙΤΕΥΟΜΕΘΑ»

(Μ. Βασίλειος – Εις τον Προφήτην Ησαΐα – P.G. 30, 236)

Γραφει ο ΝΙΚΟΣ Ε. ΣΑΚΑΛΑΚΗΣ, ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ

Πατηστε τον τίτλο & διαβαστε το άρθρο

50751374unled13

2. MHNYΣΙΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΟΥ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΥ, ΚΑΤΑΤΕΘΕΙΣΑ ΥΠΟ ΤΟΥ ΑΡΧΙΜ. ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ Ν. ΠΗΧΟΥ, ΗΓΟΥΜΕΝΟΥ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΚΟΙΝΟΒΙΑΚΗΣ ΜΟΝΗΣ «Η ΖΩΟΔΟΧΟΣ ΠΗΓΗ» ΛΟΓΓΟΒΑΡΔΑΣ ΠΑΡΟΥ, ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΗΣ Ι. ΣΥΝΟΔΟΥ ΤΗΣ ΙΕΡΑΡΧΙΑΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΤΕΡΟΔΙΔΑΣΚΑΛΙΕΣ ΠΟΥ ΕΙΣΑΓΑΓΕΙ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ Ο κ. ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ ΜΕ ΑΠΟΚΟΡΥΦΩΜΑ την «Αγια» και Μεγαλη Συνοδο (ΑκΜΣ) του Κολυμπαριου της Κρητης

Πατηστε τον τίτλο

50751374unled13

sima3. ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ «ΕΛ.ΛΑ.Σ.» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΙΣ
Ευριπίδου 57-Τ.Κ. 10554 Αθήνα -Τηλ: 210 3250220
http://www.patriotiki-enosi.gr**Ηλ.Ταχ: elas@otenet.gr

Αθήνα 19-06-2023

«Η ανάγκη της πατρίδος είναι μεγάλη και κίνδυνος μας απειλεί…

Δεν δικαιουμεθα να σιωπησουμε!!!»

lykoiΕΣΕΙΣ που εγκαταλείπετε κυνηγημένοι την χώρα σας στο Εξωτερικό και φωνάζετε ότι «δεν υπάρχει αύριο για τα παιδιά μας στην Ελλάδα».
ΕΣΕΙΣ που δραπετεύετε από την χώρα σας αφήνοντάς την έρμαιο στις ορδές των λαθρομεταναστών που κυριεύουν τα εγκαταλελειμμένα από εσάς σπίτια των παππούδων σας ή έχουν γίνει εξοχικές κατοικίες κάποιων Βορειοευρωπαίων και εσείς φωνάζετε ότι φεύγετε διότι «δεν υπάρχει αύριο για τα παιδιά μας στην Ελλάδα», τότε θα έχει χαθεί το πολυτιμότερο αγαθό σας. Η Εστία….
ΕΣΕΙΣ που αυτοκτονείτε από δειλία εμπρός στην πρώτη δυσκολία που σας ξεβολεύει από τον βολικό καναπέ που είχατε μάθει να κάθεστε, αφήνοντας ορφανά τα παιδιά σας γιατί… «δεν υπάρχει αύριο για τα παιδιά μας στην Ελλάδα».
Ξεχνάτε κάτι πολύ σημαντικό….

ΕΣΕΙΣ είστε τα παιδιά των πατεράδων σας που φώναζαν στην Κατοχή ότι δεν υπάρχει αύριο για τα παιδιά τους…

ΕΣΕΙΣ είστε τα παιδιά και τα εγγόνια των πατεράδων και των παππούδων σας που πέρασαν με αντρίκια λεβεντιά δύο παγκόσμιους πολέμους, έναν συμμοριτοπόλεμο και μία τυραννική μεταπολίτευση και δεν είπαν ότι δεν υπάρχει αύριο για τα παιδιά τους στην Ελλάδα.

Υπό τις ανωτέρω συνθήκες βιώνουμε σήμερα την υλοποίηση του σχεδίου της διάλυσης της Πατρίδος μας, την βίαιη αντικατάσταση του γηγενούς πληθυσμού της και την σκλαβοποίησή της από τα εκατομμύρια των «φρενοβλαβών βαρβάρων εισβολέων» ισλαμιστών εκπαιδευθέντων με τις αιμοσταγείς χορηγίες του Ουγγροαμερικανοεβραίου κερδοσκόπου-«ευεργέτη», Τζωρτζ Σόρος «György Schwartz» και εάν λάβουμε υπ’ όψη ότι, στις επερχόμενες εκλογές, θα ψηφίσουν 800.000 Λαθρομετανάστες, τότε δεν υπάρχει δυνατότης η Πατρίδα μας να ξαναβρεί το συμπαντικό της βηματισμό.

Μία Πατρίδα που οι «Γκρίζοι λύκοι» και οι πράκτορες του Ου Τσε Κα «UCK» την καίνε όποτε θέλουν, είναι υπό εξαφάνιση, αφού η αμυντική της ικανότητα, με την συνενοχή των πολιτικών και κυρίως των στρατιωτικών της «ηγεσιών», αποδυναμώνεται συνεχώς, με αποτέλεσμα σήμερα να υλοποιηθεί ο από 8ης Φεβρουαρίου 2005 καταστροφικός, για το Έθνος, χρησμός της Πυθίας Άννας Ψαρούδα-Μπενάκη.

ΕΣΕΙΣ είστε η ζωντανή απόδειξη ότι όταν υπάρχει θέληση για Ελευθερία και Αγώνα, υπάρχει αύριο, αυτό που με την δειλία σας στερείτε από τα παιδιά και από την Χώρα που εγκαταλείπετε στην πρώτη δυσκολία και με την φυγή σας, με την υποχώρηση σε έναν πόλεμο που δίνει η Χώρα μας με έναν Αόρατο εχθρό, επαληθεύετε αυτό που οι ίδιοι φωνάζετε: «Δεν υπάρχει Αύριο πλέον».

Γιατί δεν το διεκδικήσατε ΕΣΕΙΣ για τα παιδιά σας;

Βέβαια, αυτός ο Λαός, μονίμως ψάχνει για σωτήρες, γιατί δεν έχει αντιληφθεί, πως ο μοναδικός που θα τον σώσει είναι ο εαυτός του και η πίστη του…

Οι χθεσινοί «αγανακτισμένοι» που φώναζαν γιά το σάπιο Πολιτικό Σύστημα, έγιναν πλέον οπαδοί και φιγουράρουν στα φυλλάδια κάποιων κομμάτων. Και το χειρότερο, οι Έλληνες πάντα τυφλωμένοι από τα κομματικά «καθρεφτάκια» των ιθαγενών, μένουν πάντα υπόδουλοι, απλά αλλάζουν Αφέντη, με αποτέλεσμα να μας έρχεται στην μνήμη η ρήσις του Ελύτη: «Η Ελλάδα ευτύχησε να γίνει Γένος, αλλά κράτος δεν έχει».

Τα έθνη, όπως και οι άνθρωποι, έχουν την δική τους μοίρα. Ο Ελληνισμός όμως αποτελεί πρόταση ζωής για τον υπόλοιπο κόσμο. Η αληθινή Ελλάς είναι Ιδέα και είναι καιρός να την κάνουμε πράξη… Οι Έλληνες του ένδοξου παρελθόντος δεν ζούσαν σε Μεγάλες Στιγμές… Μετέτρεπαν τις Στιγμές σε Μεγάλες και εάν θέλουμε οι Έλληνες, να ξαναγίνουμε Έλληνες, δεν θα προσμένουμε παθητικά την Αλλαγή, θα πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι πρέπει να γίνομε οι ίδιοι η Αλλαγή που προσμένουμε…

Η Ελλάδα μας αργοπεθαίνει! Η Κοινωνία μας σαπίζει! Το έγκλημα επεκτείνεται! Η ανοσία στην διαφθορά, σημαίνει σάπιος λαός, λαός που πεθαίνει και καταντήσαμε μέρος πλέον του Παγκόσμιου Τίποτα.

Ουδέν κόμμα ενδιαφέρται να δώσει ένα όραμα για το μέλλον της χώρας. Ουδείς αναφέρεται στην υπογεννητικότητα καΙ την γήρανση του πληθυσμού. Ουδείς έθηξε την νεανική βία στις πλατείες και την μαθητική επιθετηκότητα στα σχολεία, την ανεργία, τα εθνικά θέματα και την κατεύθυνση της Παιδείας. Ελληνισμός σημαίνει παιδεία και όχι εκπαίδευση, παραγωγή δηλαδή γραναζιών ενός συστήματος καταναλωτισμού.

Είναι μία ιδανική ευκαιρία τώρα να πραγματοποιήσουμε τα κοινά όνειρά μας και το απόφθεγμα: «Λίθοι και πλίνθοι και ξύλα και κέραμοι ατάκτως ερριμμένα ουδέν εστι», πρέπει να γίνει πράξη και κάποιος πρέπει να τα μαζέψει και να κτίσει με αυτά μιά Νέα Ελλάδα.

Η Ελλάς θα αναγεννηθεί, όπως ο Φοίνικας, μέσα από τις φλόγες και τις στάχτες που θ’ αφήσουν πίσω τους οι ανθέλληνες που είχαμε την ατυχία να έχουμε για πολιτικούς, γιατί η Ελλάδα δεν είναι κόμμα ούτε ιδεολογία, είναι η ψυχή μας!

Όσοι ακόμη έχουμε στην καρδιά μας την Ελλάδα, υπό το κράτος μιάς συνειδησιακής επανάστασης, ας ενημερώσουμε την Παγκόσμια κοινότητα για την διεθνή συνωμοσία που εξυφάνθηκε από τους εξουσιαστές εις βάρος του Ελληνικού Έθνους με την συνέργεια του πολιτικού κόσμου της χώρας.

Υπαιτιότητι της ολιγωρίας των, κατά το 26ο άρθρο του Συντάγματος, οργάνων σύνταξης και λειτουργίας της πολιτείας, το πολίτευμα πλέον φέρει την ρακοειδή λεοντή μιάς κατ’ επίφαση Δημοκρατίας διότι πραξικοπηματικώς, μεταπηδήσαμε από την Κοινοβουλευτική Δημοκρατία στον Κοινοβουλευτικό Ολοκληρωτισμό από τους καθ’ έξη βιαστές του Συντάγματος, εχθρούς πλέον της Ελληνικής Κοινωνίας. Μεταπηδήσαμε στον κοινοβουλευτικό φασισμό ή προς το ακριβέστερο, στην δικτατορία των διεφθαρμένων!!!

Ξεχνούν βέβαια οι νεοφιλελεύθερες δυνάμεις ότι υπάρχουν και Έλληνες σε τούτο τον ιερό τόπο!!! Ξεχνούν ότι υπάρχουν και ελεύθεροι Έλληνες αγωνιστές έτοιμοι να πεθάνουν!!! Όσοι αντιστεκόμαστε, μας βγάζουν τρελούς και ψεκασμένους. Όσοι αντιδράσαμε τσακωθήκαμε με όλους. Και όλοι αποδείχτηκαν σάπιοι.

Δεν υπάρχουν για εμάς χαμένες γενιές. Δεν έχουμε, ως Έθνος, το δικαίωμα της αποτυχίας του δικού μας αύριο και των μελλοντικών γενεών στις οποίες θα δώσουμε λόγο.

«ΜΟΝΟΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΟΛΛΩΝ», ασυμβίβαστοι και μην υποτασσόμενοι στις επιταγές της Νέας Τάξης, της Νέας Εποχής και της Παγκοσμιοποίησης, υπέρμαχοι των ηθικών αξιών του Ελληνισμού και των ιδανικών του Έθνους μας, ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΠΑΡΟΝΤΕΣ «και την πατρίδα δεν θα την παραδώσουμε μικρότερη αλλά μεγαλύτερη και ισχυρότερη από όση την παραλάβαμε»!!! Αυτό είναι η δική μας υποχρέωσις ως Ελλήνων!!! Αυτό είναι το έναυσμα του δικού μας αγώνα εναντίον των δυνάμεων κατοχής!!! Αυτοί είμαστε εμείς που συγκροτούμε την ελπίδα της Ελλάδας. Αυτή είναι η δική μας Ελλάδα. ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΕΛΛΑΔΑ.

Ήλθε η ώρα να αποδείξουμε στα παιδιά μας ότι ΕΜΕΙΣ δεν είμαστε η γενιά της ήττας και της καταστροφής της Πατρίδας μας. Ότι δεν θα γίνουμε όργανα των ολετήρων του Έθνους των Ελλήνων. Αυτό αποτελεί ύψιστο χρέος μας προς τις επόμενες γενιές….

Τον νού σας λοιπόν, μην ξεχάσετε πως είστε Έλληνες! Είναι διαχρονικό το όραμα, του ωραίου, του μεγάλου και του αληθινού!!! Είναι η ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!!!

  • Για την ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ-ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΙΣ «ΕΛ.ΛΑ.Σ»
  • ΕΚ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ
  • Οδυσσέας Τηλιγάδας Στέργιος Σμυρλής Μιχαήλ Γιανναρόπουλος
  • 210 3250220 6944325056 6906888418

     Add A Comment

You must be logged in to post a comment.