Αυγουστίνος Καντιώτης



Μητροπολιτης Φλωρινης Αυγουστινος Καντιωτης, πριν απο 51 χρονια 6.2.1972 (βιντεο): «ΜΕΓΑΣ & ΕΣΧΑΤΟΣ ΑΓΩΝ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ…Θα προηγηθη του πυρηνικου κατακλυσμου ο πολεμος ενταντιον της ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ. Ειμαστε ολιγοι θα μεινουμε ολιγοτεροι. Αγνωστο ποιοι θα μεινουν στην Ορθοδοξια. Θα μεινουν οι Ελληνες; θα μεινουν οι Βουλγαροι; οι Σερβοι; οι Ρουμανοι; οι Ρωσοι; Θα μεινουν στα Ουραλια ορη; θα μεινουν κατω στην Ουγκαντα;…»

date Αυγ 3rd, 2023 | filed Filed under: ΑΓΩΝΕΣ

ΜΕΓΑΣ & ΕΣΧΑΤΟΣ ΑΓΩΝ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ

Απόσπασμα ομιλίας του Μητροπολιτου Φλωρινης π. Αυγουστινου Καντιωτου, στις 6.2.1972

_________________

______________

«…Θα προηγηθη του πυρηνικοῦ κατακλυσμοῦ ο πόλεμος ενταντίον της ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ. Είμαστε ολίγοι θα μείνουμε ολιγότεροι. Αγνωστο ποιοι θα μείνουν στην Ορθοδοξία. Θα μείνουν οι Ελληνες; θα μείνουν οι Βούλγαροι; θα μείνουν οι Σέρβοι; θα μείνουν οι Ρουμανοι; θα μείνουν οι Ρωσοι; Θα μείνουν στα Ουράλια όρη; θα μείνουν κατω στην Ουγκαντα;  Aγνωστον που θα είναι το κέντρο της Ορθοδοξίας….»

 Ακουστε την συνεχεια στο βίντεο

  • ΠΡΟΣΟΧΗ, Να μη μας εξαπατησουν οι προδότες ρασοφόροι, που συνεργάζονται με τους εχθρους της ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ, που μοσχοπουλουν τον ΧΡΙΣΤΟ για τα τριάκοντα αργύρια του Ιουδα! Αυτοι ειναι οι ιερεις και οι αρχιερεῖς των εσχάτων καιρῶν, που ο αγιος Κοσμᾶς ο Αιτωλός λέει, ότι θα είναι χειρότεροι όλων. Αυτοι θα οδηγησουν τις ανόητες ορνηθες στους λύκους της παγκοσμιοποίησης.

589345584235671765gogba

Διαβαστε: Επιστολή ΚΟΛΑΦΟΣ του Αρχιμ. Χριστοδούλου Αγγελόγλου, ΑΝΟΙΚΤΗ– ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ προς το πλήρωμα της Αγίας του Χριστού Εκκλησίας., για την ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

     Add A Comment

You must be logged in to post a comment.