Αυγουστίνος Καντιώτης



ΑΓΙΟΚΑΤΑΤΑΞΕΙΣ ΑΠΟ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΠΙΣΤΕΩΣ, ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ «ΟΙ ΚΑΛΩΣ ΑΘΛΗΣΑΝΤΕΣ & ΣΤΕΦΑΝΩΘΕΝΤΕΣ». Θα αντιδρασουν απο τους ταφους τους: ο Φλωρινης Αυγουστινος & ο Λαρισης Θεολογος σε τετοιες τιμες των οικουμενιστων

date Αυγ 4th, 2023 | filed Filed under: ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΕΠΙΣΚΟΠΟΣ

 ΑΓΙΟΚΑΤΑΤΑΞΕΙΣ ΑΠΟ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΑΣ, ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ «ΟΙ ΚΑΛΩΣ ΑΘΛΗΣΑΝΤΕΣ & ΣΤΕΦΑΝΩΘΕΝΤΕΣ». Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΜΟΛΥΝΕΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΗΣ ΑΣΚΗΣΕΩΣ ΤΟΥΣ.

Παγκοσμιοπ- πανθρησκ. μικρΑς θυμηθοῦμε: Ο Ελπιδοφόρος πῆγε στην Ευβοια λειτουργησε & καυχοταν οτι βοήθησε στην αγιοκατάταξη. https://www.augoustinos-kantiotis.gr/?p=73725

Ο ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ πηγε στη Σουρωτη, μετα την αγιοκατάταξη, λειτουργησε & δεν του έκλεισαν την πόρτα, αλλά του γεμισαν δωρα!  ΣΤΗ ΦΛΩΡΙΝΑ πηγε για πρωτη φορά το 2006, μετα την παραιτηση τοῦ Μητροπολίτου ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΥ & ο Γεροντας αγωνιστής ιεραρχης εφυγε στην Ευβοια για να μη κλεισουν την πόρτα στον πατριάρχη. Για αυτο δεν επιθυμει κανένα πνευματικό του παιδι την αγιοκαταταξι του. Φτανει που ο λαός της Φλωρινας  δεν τον ξεχνα & τον επικαλειται ως προστατη.

Οἱ νέες αγιοκατατάξεις απο τον εχθρο της Ορθοδοξιας Βαρθολομαιο δεν γίνονται για να μιμηθοῦμε τους ἁγίους, παλαιους και νεους, -Τιμή αγίου μίμησης αγίου-, ὰλλα για να προβληθοῦν οι ίδιοι!
Ὁ μητροπολίτης Φλωρίνης π. Αυγουστῖνος έλεγε: Δεν κινδυνεύω να αγιοποιηθω γιατι φωνάζω. Και εμεῖς προσθέτουμε: Εχει τόσο πολλά γραπτά και ηχητικᾳ ὁ σεβάσμιος ιεράρχης εναντιον τοῦ Οὶκουμενισμου και τῆς πανθρησκείας που προωθει το πατριαρχεῖο, που θα θάψη όλους τους προδότες της Πίστεως, αν θελήσουν να τον εκμεταλλευτοῦν και να τον αγιοκατατάξουν.

4219881

Σχόλια π. Παναγιώτου

Ο Φλωρίνης Αυγουστίνος Καντιώτης και ο Λαρίσης Θεολόγος στη συνείδηση των πιστών είναι Άγιοι και η μνήμη των αιώνια.

Και από τους τάφους τους θα αντιδρούσαν σε τιμές αγιοκατάταξης αποδιδόμενες από Οικουμενιστές.
Με την ζωή τους και το έργο τους λάμπρυναν την Εκκλησία, θυσιάστηκαν και διώχθηκαν απηνώς από τους ζωφερούς εκκλησιαστικούς και πολιτικούς παράγοντες που ακόμα σήμερα ταλανίζουν και ταπεινώνουν την Εκκλησία.
Με το περασμά τους σημάδεψαν ανεξίτηλα την Εκκλησιαστική Ιστορία. Αγαπήθηκαν θυσιαστικά από τον πιστό λαό.

https://agonasax.blogspot.com/2021/02/blog-post_51.html#more

 

     Add A Comment

You must be logged in to post a comment.