Αυγουστίνος ΚαντιώτηςΟΙ ΠΡΟΠΑΓΑΔΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΑΝΩΜΑΛΙΑΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΑΠΕΝΤΑΝΤΙ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΕΝΑΝ ΑΛΗΘΙΝΟ ΑΝΘΡΩΠΟ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣΟΥΣΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ, ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΠΑΠΑ & ΚΑΛΟΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ: «Ακαρπες συκιες αυτοι οι ομοφυλοφιλοι» (Πατηρ Στυλιανος Καρπαθιου)

date Ιαν 15th, 2024 | filed Filed under: Αδιαντροποι, ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ

Αφορίστε τους

50751235unled5

ΟΙ ΠΡΟΠΑΓΑΔΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΑΝΩΜΑΛΙΑΣ ΕΦΑΓΑΝ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΟΒΑΡΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ & ΧΡΙΣΤΙΑΣΤΙΑΝΟ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟ ΤΟΥΣ

Πατήρ Στυλιανός Καρπαθίου, ΕΝΑΣ ΑΛΛΑ ΛΕΟΝΤΑΣ:

«Ειναι άκαρπες συκιες αυτοi οι ομοφυλoφιλοι»

 _______________________

_____________________

«Όλοι αυτοί οι άνθρωποι έχουν μέσα τους θλίψη και μίσος και κυρίως οι άνθρωποι εκείνοι που υφίστανται τον βιασμό».

Ο πατέρας Στυλιανός Καρπαθίου τοποθετήθηκε, σε τηλεοπτικό σταθμό, σχετικά με το νομοσχέδιο για τον γάμο και την τεκνοθεσία από ομοφυλόφιλα ζευγάρια.

«Όλοι αποζητούμε το φυσιολογικό. Να δούμε αυτή η φύση μάς λέει ότι είναι θεμιτή κατάσταση η ομοφυλοφιλία; Δεν ξέρω αν υπάρχει ευτυχία ή έρωτας ανάμεσά τους. Δηλώνουν ευτυχισμένοι αλλά είναι μέσα στη θλίψη, δηλώνουν αγάπη αλλά είναι μέσα στο μίσος» είπε ο ιερέας.


«Δεν είναι κοινωνικό θέμα. Είναι άκαρπες συκιές αυτοί οι άνθρωποι», πρόσθεσε στη συνέχεια με τον δημοσιογράφο, Γιάννη Πουλόπουλο να παρεμβαίνει και να του λέει πως τον προσβάλλει με τα λόγια του.

«Όλοι αυτοί οι άνθρωποι έχουν μέσα τους θλίψη και μίσος και κυρίως οι άνθρωποι εκείνοι που υφίστανται τον βιασμό», συνέχισε ο Στυλιανός Καρπαθίου, για να ρωτηθεί για τι πράγμα μιλάει.p. Stylianow

«Με συγχωρείτε κύριε, δεν υπάρχει βιασμός; Η φύση διαφορετικά ορίζει τα πράγματα. Ακόμα και καθαρά ιατρικά, αυτό το οποίο κάνετε είναι απολύτως αφύσικο» και πρόσθεσε: «Δικαίωμα έχετε αυτό το οποίο θέλετε να είστε, αλλά στο σπίτι σας.

Δεν έχετε κανένα δικαίωμα να το κάνετε δημόσιο θέαμα. Δεν θα επιτρέψω ποτέ στα παιδιά μου να τους κάνετε προπαγάνδα. Με καλέσατε να σας πω κάποια πράγματα. Είστε σε λάθος δρόμο».

«Αν θέλετε να περάσετε τις ιδέες σας, είναι διαστροφικές» είπε ακόμη στον Γιάννη Πουλόπουλο. «Με λέτε διαστροφικό;» τον ρώτησε. «Ναι σας λέω διαστροφικό» απάντησε ο ιερέας.

     Add A Comment

You must be logged in to post a comment.