Αυγουστίνος Καντιώτης



ΟΙ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΙ & ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ! Ένας ακομη «Ορθοδοξος» μητροπολιτης – ΣΚΥΒΕΙ και φιλαει το χερι του Παπα. Βίντεο. Ο Αμερικης Ελπιδοφορος ομολογησε οτι παιρνουν λεφτα απο τον Παπα! Γι´ αυτο εγιναν γενιτσαροι της Ορθοδοξιας

date Μαρ 26th, 2024 | filed Filed under: ΑΘΕΟΦΟΒΟΙ

Οι γενιτσαροι της Εκκλησιας

Ὁ γέροντας ηγούμενος της Αγίας Παρασκευῆς Μηλοχωρίου, αρχιμανδρίτης Μάξιμος Καραβᾶς, μίλησε με τον Ἐλπιδοφόρο, τότε που ἔβλεπε λαμπρό το μέλλον του, δια της προδοσίας της Ορθοδόξου πίστεως.

esxat. oploΦτωχόπαιδο ἦρθε στην Ελλάδα ἀπό μικρός μαθητἠς με τον πατέρα του και τον ἀδελφο του, για να σωθουν ἀπό τους Τούρκους. Πηγε στο Δημοτικό και στο Γυμνάσιο των Γιαννιτσῶν. Ήταν ἕνα απλό παιδι, χωρις μεγαλες φιλοδοξίες. Σπουδασε στη θεολογία με την βοήθεια χριστιανικῶν ιδρυμάτων. Μετά της σπουδές του πηγε στο Πατριαρχειο, για να χειροτονηθη, εἶχε την Τουρκικη υπηκοότητα. Ἐκεῖ ὁ  πατριάρχης Βαρθολομαιος & ὁ περίγυρός του τόν ἔκαναν ξεφτέρι!  Ὁ Γιαννης ἔγινε Ἐλπιδοφόρος, μάλλον κατα ευφημισμό, ἀφοῦ ἀλλαξοπίστησε!!! Πῶς ἔγινε ἀρχιεπίσκοπος Ἀμερικῆς με τις δικές του δυνάμεις και την ἀξία του; Οὔτε ἡ μάνα του δεν τον ἤξερε, που δούλευε στα καράβια και εἶχε κι ἄλλα παιδια. Ὁ φτωχος πατέρας του, μόνος του τους μεγάλωσε. Ὁ καθένας μας μπορεῖ να καταλάβει, πῶς αυτό το φτωχόπαιδο ἀνέβηκε τόσο γρήγορα τα ἀξιώματα και ἔγινε ἀρχιεπισκοπος Ἀμερικῆς. Προσκύνησε το διάβολο της μασονίας, ἔγινε γενίτσαρος της Ὀρθοδοξίας και βλέπουμε τους βρωμικους καρπους της προδοσίας του

Μετα το πρωτο χειροφίλημα στον Πάπα, τηλεφώνησε ὁ Ἐλπιδοφόρος στο μοναστήρι της Ἁγίας Παρασκευῆς, για να μιλήση με ἕναν φίλο του, που βρισκόταν στο Μοναστήρι και το σήκωσε ο π. Μάξιμος Καραβας. Ὅταν ὁ γέροντας ἄκουσε την φωνή του, τον ἄρπαξε: «Τί εἶναι αυτό που ἔκανες», του εἶπε. «Φίλησες το χέρι του ἀντίχριστου Πάπα»; Και ἐκεῖνος ἀπάντησε: «Γέροντα, δεν φιλᾶς το χέρι αυτοῦ που σε δίνει χρήματα»; «Ου προδότη», τον φώναξε ὁ γέροντας. Δειτε τον εδῶ: https://youtu.be/S5e81e4qMYI?feature=shared  Ο π. Μαξιμος Καραβας την Κυριακη της Ορθοδοξίας, στις 24.3.2023 προσέθεσε κοντά στα αναθέματα των μεγάλων αιρετικῶν και τους: «Βαρθολομαῖο, Ελπιδοφόρο και τους ἀκολουθοῦντες αὐτῶν ΑΝΑΘΕΜΑ»
Ταλαιπωρε Ελπιδοφόρε, που κατάντησες; Μπῆκες στα σκοτεινα κυκλώματα, ἀπό φιλοδοξία. Σε ανέβασαν σε υψηλά αξιώματα και ἔγινες γενίτσαρος της Εκκλησίας! Για τα λιγα χρόνια που μένουμε εδω στη γη, ξεπουλήθηκες ολόκληρος στις σκοτεινες δυνάμεις. Με ὁποιον διαβολο σου ζήτησουν να λειτουργησης & οποια ανωμαλία σου ζητήσουν να διαφημίσης την κάνεις, αρκει να πάρης χρηματα και να γίνης πατριάρχης!

Δειτε τον εδω με αχειροτονητους ουνιτες http://aktines.blogspot.com/2024/03/blog-post_522.html

Δειτε & το παρακάτω ἄρθρο

 Ένας ακομη «Ορθοδοξος» μητροπολιτης – ΣΚΥΒΕΙ και φιλαει το χερι του Παπα. Βιντεο

https://opaidagogos.blogspot.com/2024/03/blog-post_20.html

Αποκαλύψαμε ένα σωρό άλλους δεσποτάδες που επίσης σε συναντήσεις-συμπροσευχές τους με τον Πάπα έσκυψαν κ του φίλησαν το χέρι:
https://youtu.be/GROcDPGnrqs?feature=shared

Καμαρώστε τώρα στο βίντεο που ακολουθεί,
τον Μητροπολίτη Αγαθάγγελο
που είναι ο Γενικός Διευθυντής της Αποστολικής Διακονίας της Εκκλησίας της Ελλάδος!!!.

να σκύβει και να προσκυνάει τον Πάπα φιλώντας μανιωδώς το χέρι του Αρχι-αιρεσιάρχη (όπως βλέπετε στο βίντεο του φίλησε και αμέσως μετά του ξαναφίλησε το χέρι! τέτοια υποτέλεια)
αποκαλώντας τους αιρετικούς παπικούς «εκκλησία» και μεταφέροντας στον Πάπα την «αγάπη του αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου»!

το βίντεο εδώ: https://www.instagram.com/reel/C4iNn53sd82/?igsh=MTY1aGJjcmg4aG5tOA%3D%3D

Αλίμονο αρχιεπίσκοπε Ιερώνυμε, αν δεν εκφράσεις την αγάπη σου στον αιρετικό, στον αρχι-αιρεσιάρχη τον Πάπα, σε ποιον να την εκφράσεις;  Στους ομοφυλόφιλους (και τις παραφυάδες τους);

Ομάδα εκπαιδευτικών «Ο Παιδαγωγός»

https://opaidagogos.blogspot.com/2024/03/blog-post_20.html

Τι να περιμένουμε από τέτοιους προδότες; Ὄχι αυτά τα φρικτα που εκαναν σε μοναστηρι της Κύπρου, αλλα κι ἄλλα χειρότερα. Μηπως ὁ πατριαρχης Βαρθολομαιος που εισπήδησε στην Ορθοδοξη Εκκλησια της Ουκρανίας &  ανεγνωρισε τους αχειροτονητους της ψευτοεκκλησιας του Επιφανίου στην Ουκρανια, δεν εκανε τα χειρότερα; Αυτος που μιλα για την  «ΑΓΑΠΗ» και την ἔνωση με τον Πάπα & ὅλους τους διαβόλους δεν διεσπασε τους Ορθοδόξους & ἔκανε την ἔναρξη των λεηλασιῶν και αρπαγων των Ορθοδοξων ναῶν, και τον φρικτό διωγμό των Ορθοδόξων κληρικῶν και λαϊκων από τους ναζιστας τῆς ψευτοεκκλησιας της Ουκρανίας που ανεγνώρισε; Αρνήθηκαν τον ΧΡΙΣΤΟ για τα χρήματα και τα μεγαλεια τους, και ξεπουλήθηκαν στους παγκοσμιοποιητάς δολοφόνους!!!!

     Add A Comment

You must be logged in to post a comment.