Αυγουστίνος Καντιώτης



Το 62,5% που ἀπειχε απο τις εκλογες στη Φλωρινα φωναζει ὅτι ειναι ανεπιθυμητη η κ. Ζαχαρακη την 25η Μαρτιου στην πολη τους. Την συνιστουν να παη στις παρελασεις των ομοφυλοφιλων που ψηφισε & χειροκροτησε τα αποτελεσματα, για να κρατα ελευθερα & την σημαια τους.

Οι προδοτες της Μακεδονιας & υποστηρικται της ανωμαλιας κανουν τον πατριωτη! Θα στειλουν αντιπροσωπο στην Φλωρινα,  για τον εορτασμο της 25ης Μαρτιου!!!

Ὁ λαός τους μουτζωσε  στις εκλογές. Μόνο το 37,74% πηγε να ψηφίση. Η ΝΔ, δεν πηρε ούτε 14% ἐπι του συνόλου των 87.268γγεγραμμένων. Η Φλώρινα τους γυρισε την πλάτη & δεν θέλει οι εχθροι τῆς Πατριδος να τον ἐκπροσωποῦν. Μόνο με ἀλλαγή τις θέσεως των ἀριθμων μποροῦν να μετατρέψουν  το 14% σε  41%

-*-

Ὁ Μητροπολίτης Φλωρίνης Αυγουστῖνος Καντιωτης στέλνει
ἕνα μήνυμα στους ἀνθέλληνες διεθνιστες

https://youtu.be/-ax8Pd4O7kg

Κατω τα χερια από την Μακεδ.Οι προδοτες της Μακεδονίας και υποστηρικταί της ‘ανωμαλίας – ομοφυλοφιλίας, θα στείλουν ‘αντιπρόσωπο στην Φλωρινα,  για τον εορτασμό την 25η Μαρτίου!!!
Τόσο ηλίθιο θεωροῦν τον Φλωρινιώτικο λαό, που τους διέγραψε στις ‘εκλογές με το μεγαλύτερο ποσοστό αποχῆς στην Ελλάδα,  62,5%.
«Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του υπουργείου Εσωτερικών, με καταμετρημένο το 99.98% των ψήφων, «πρωταθλητής» στην αποχή ήταν ο Νομός Φλώρινας, καθώς ήταν ο μόνος που εμφάνισε ποσοστό άνω του 60%! Συγκεκριμένα, το 62.47% των πολιτών που είχαν δικαίωμα ψήφου δεν προσήλθαν στις κάλπες.    Αναλυτικά:

Μεγαλύτερη αποχή (https://www.pentapostagma.gr/politiki/7170385)

  • Φλώρινα 62,47%
  • Κεφαλληνία 57,58%
  • Λακωνία 56.83%
  • Ευρυτανία 55.41%
  • Λέσβος 53.08%
  • Αρκαδία 51.48%
  • Θεσπρωτία 50,32%
  • Σάμος 50.12%».

 Σοφία Ζαχαράκη, που πανηγύριζε με τους ομοφυλόφιλους, για τα αποτελέσματα του γάμου της ἀνωμαλίας, θα σταλῆ ὡς ἀντιπρόσωπος!!!! Δεν ἔχει τέτοιους η Φλώρινα κυρία μου, για να σε χειροκροτήσουν, πάνε στην παρέλαση των φίλων σου για να σε υποδεχθουν με τις δικές τους σημαιες.

Δεῖτε τα μουτρα της, την ὡρα του πανηγυρισμοῦ, εδῶ:

https://tasthyras.wordpress.com/2024/03/20/%CCE%BF%CF%85%CE%BD/

Ἔτσι πῶς πᾶνε δεν θα τριζουν τα κόκκαλα του Μητροπολίτου Φλωρίνης Αυγουστίνου, που ὁ λαός τῆς Φλώρινας τον ἀγαπᾶ και τον ἐκπροσωπεῖ, αλλά οι καρεκλες τους, κάτω ἀπό τα πόδια τους. Ο λαός της Φλωρίνης δεν χρειάζεται προδότες της Μακεδονίας και φίλους της ανωμαλίας για εκπροσώπους στις Ἐθνικές γιορτές. Αυτοι να πᾶνε στις διεθνιστάς και στις λέσχες των μασόνων, που υπηρετουν.

     Add A Comment

You must be logged in to post a comment.