Αυγουστίνος Καντιώτης



ΜΗΝΥΜΑΤΑ

date Φεβ 25th, 2014 | filed Filed under: ΜΗΝΥΜ. ΠΑΡΑΛ. ΠΡΟΩΘ.

Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΠΕΡΓΑΜΟΥ ΚΑΙ Η ΑΙΡΕΤΙΚΗ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ

ΠΕΡΙ «ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΑΚΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΟΛΟΓΙΑΣ»

http://katanixis.blogspot.gr/2014/03/blog-post_676.html

56863256126937899214214

Μήνυμα διαμαρτυρίας Φοιτητῶν τοῦ Τμήματος Θεολογίας τοῦ ΑΠΘ

ἐνάντια στὸ σχέδιο ἵδρυσης «Τμήματος Ἰσλαμικῶν Σπουδῶν»

Ὡς φοιτητὲς τοῦ Τμήματος Θεολογίας τοῦ ΑΠΘ, ἔχοντας πληροφορηθεῖ μόλις προσφάτως τὰ σχέδια ὁρισμένων προσώπων γιὰ ἵδρυση «τμήματος ἰσλαμικῶν σπουδῶν» ἐντός τῆς ἱστορικῆς Σχολῆς μας, ἐπιθυμοῦμε νὰ τοποθετηθοῦμε καὶ νὰ διατρανώσουμε την πλήρη καὶ κάθετη ἀντίθεσή μας πρὸς κάθε ἐμπλεκόμενο!

Ἡ ἀντίθεσή μας αὐτή, δὲν εἶναι αὐθαίρετη καὶ ἀναιτιολόγητη, οὔτε καταφέρεται ἐνάντια σὲ ὅσους ἀνθρώπους θρησκεύουν στὸ Ἰσλάμ, ἄλλωστε ἡ πίστη τοῦ καθενὸς ἀποτελεῖ ἀναφαίρετο θεμελιῶδες δικαίωμα, τὸ ὁποῖο κατοχυρώνεται θεσμικὰ  ἀπὸ τὸ Ἑλληνικὸ Σύνταγμα.  Αὐτὸ τὸ ὁποῖο μᾶς κάνει στὴ συγκεκριμένη περίπτωση ἀντίθετους σὲ ἕνα τέτοιο σχέδιο εἶναι:… Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου »

Μήνυμα διαμαρτυρίας Φοιτητῶν τοῦ Τμήματος Θεολογίας τοῦ ΑΠΘ ἐνάντια στὸ σχέδιο ἵδρυσης 
«Τμήματος Ἰσλαμικῶν Σπουδῶν»
http://www.orthodoxia-ellhnismos.gr/2014/03/blog-post_7.html

 _56863256126937899214214

ΔΑΚΡΥΖΟΥΝ ΕΙΚΟΝΕΣ ΣΕ ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ ΟΥΚΡΑΝΙΑ

ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΥ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΤΩΝ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΩΝ

ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΜΑΣ ΣΗΜΕΡΑ!

Η Μητέρα Εκκλησία σήμερα το βράδυ και κάθε Παρασκευή μας καλεί στο Ναό για να υμνήσουμε την Παναγία μας. Και στο τέλος της ιεράς Ακολουθίας να πούμε στην Υπεραγία Θεοτόκο:
 «Την πάσαν ελπίδα μου εις Σε ανατίθημι. Μήτερ του Θεού φύλαξόν με υπό την σκέπην Σου»!
_________Για να τονώσουμε, λοιπόν την πίστη μας στην Πάναγνο Μητέρα του Κυρίου μας, την Παναγία μας, σας παρουσιάζουμε δύο σημαντικά σημεία, στα οποία μπορείτε να εστιάσετε την προσοχή σας, αγαπητοί μου φίλοι. Κεντρική ιδέα είναι, ότι μερικές φορές εικόνες της Παναγίας μας – και γενικώτερα των Αγίων μας-  δακρύζουν! Τι άραγε να σημαίνει το φαινόμενο αυτό;

Ένα πνευματικό και πατριωτικό Ημερολόγιο

από το Σύλλογο » Οι Φίλοι του Πολιτισμού»

  Ένα ημερολόγιο από το Σύλλογο «Οι Φίλοι του Πολιτισμού» με πνευματικό και πατριωτικό περιεχόμενο το οποίο μας βοηθά να γνωρίσουμε για την λειτουργία των Ελληνικών Φροντιστηρίων στην Κορυτσά που επί πολλά χρόνια συντηρεί ως μία προσφορά αγάπης για τους συμπατριώτες του, ο παραπάνω Σύλλογος στην περιοχή της Κορυτσάς. Πρέπει όλοι να το έχουμε στον υπολογιστή μας και να το μελετήσουμε ώστε να γνωρίσουμε καλύτερα την ανιδιοτελή προσφορά των πραγματικών πατριωτών προς τα αδέρφια τους στην Β Ήπειρο, και αν μπορέσουμε να βοηθήσουμε και εμείς με το τρόπο μας ώστε να μην χαθούν οι Έλληνες και ο Ελληνισμός της περιοχής που τόσα χρόνια με νύχια και με δόντια παλεύει. Παρακαλώ διαβάστε το με προσοχή.
_

     Add A Comment

You must be logged in to post a comment.