Αυγουστίνος Καντιώτης



Ποιους θα ψηφισουμε;

date Μαι 12th, 2014 | filed Filed under: ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ

ΠΩΣ ΒΡΑΒΕΥΕΙ ΤΗΝ ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΒΡΙΣΤΑΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ

ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΑΖΕΙ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ!!!

ΕΓΙΝΕ ΞΑΦΝΙΚΑ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΗΣ Ο ΑΛΒΑΝΟΣ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ ΤΟΥ CORPUS CHRISTI
Ο ΛΑΕΡΤΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΟΥΡΟΥ…!!!

http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2014/05/corpus-christi.html

ΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ;

ΤΙ ΛΕΕΙ Ο AEIMNHΣΤΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΗΣ π. ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΣ ΚΑΝΤΙΩΤΗΣ;

Τι θα ψηφισουμε ιστΔιαβάστε τα δύο άρθρα δικά του, που αναρτήθηκαν παλαιότερα στην ιστοσελίδα και είναι πολύ χρήσιμα

1. ΠΟΙΟΥΣ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

2.  Ποιον να ψηφισετε;

Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΞΑΡΤΩΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΒΡΑΪΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΩΝ ΗΠΑ

Προωθήθηκαν στα ανώτερα αξιώματα της πατρίδος, με την ψήφο του Ελληνικού λαού, μασόνοι, πρόσωπα εξαρτώμενα από μασονικές στοές, «από  το εβραϊκό συνεδρίου ΗΠΑ και του σιωνιστικού πρακτορείου ΚΙΣ, του ναζιστικού ισραηλινού καθεστώτος!» (http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.) που έδωσε εντολή στον νέο άθεο υποψήφιο «σωτήρα» της Ελλάδος τον Τσίπρα για να απορρίψει από τον συνδιασμό του τον υποψήφιο περιφερειάρχη Κοζάνης Θεόδωρο Καρυπίδη (ο Καρυπίδης βγαίνει κερδισμένος που δεν έχει την στήριξη του Τσίπρα, αφού θα τον ψηφίσουν και πατριώτες Έλληνες και πιστοί χριστιανοί). Στον Εβρο έδιωξε την υποψήφια…, επειδή αισθάνονταν Ελληνίδα και όχι τουρκάλα και έβαλε στην θέση της έναν γκρίζο λύκο, που τον πρότεινε το τουρκικο προξενείο και ο ψευδομούφτης της Θράκης!!!

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΑΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΩΝ

Ντροπή για τους Έλληνες ευρωβουλευτές και για όλους τους άλλους που έριξαν θετική ψήφο στην επιβολή της ομοφυλοφιλίας ως κάτι του ισότιμου και ισάξιου με την φυσιολογική και φυσική κατάσταση του ανθρώπου, που πρέπει μάλιστα να περάσει και στα σχολεία…Επί 642 παρόντων ευρωβουλευτών 394 (61%) έδωσαν θετική ψήφο στο ψήφισμα, 176 (27%), προς τιμήν τους, το καταψήφισαν και 72 (11%) έριξαν λευκό. Από τους 22 Έλληνες ευρωβουλευτές 13 έδωσαν θετική ψήφο, 4 έριξαν λευκό και 5 ήσαν απόντες από τη ψηφοφορία.

ΤΟΥΣ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΑΝΩΜΑΛΙΑ!!!
Δέστέ τους, και μαυρίστε τους στις εκλογές
– Ἀπό τούς ὀκτώ εὐρωβουλευτές τοῦ ΠΑΣΟΚ οἱ ἔξι ( Κρ. Ἀρσένης, Σπ. Δανέλλης, Μαρ. Κοππά, Ἄ. Ποδηματά, Συλβ. Ράπτη, Γ. Σταυρακάκης) ψήφισαν ὑπέρ τοῦ ψηφίσματος καί δύο ( Δημ. Δρούτσας καί Χρ. Παλιαδέλη) ἀπουσίασαν ἀπό τήν ψηφοφορία.
– Ἀπό τούς ὀκτώ βουλευτές τῆς Νέας Δημοκρατίας οἱ τέσσερις ψήφισαν ὑπέρ τῶν ὁμοφυλοφίλων (Γ. Κουμουτσάκος, Ρόδη Κράτσα – Τσαγκαροπούλου, Κων. Πουπάκης καί Θεόδ. Σκυλακάκης).
– Ὁ κ. Νίκ. Χουντῆς τοῦ ΣΥΡΙΖΑ ψήφισε ὑπέρ τῶν ὁμοφυλοφίλων, ἀφοῦ ἀκολουθεῖ στό θέμα αὐτό τήν “προοδευτικότητα” τοῦ Κόμματός του καί τῆς Ἀριστερῆς ὁμάδας τοῦ Εὐρωκοινοβουλίου.
– Οἱ δύο βουλευτές τοῦ ΚΚΕ (Χαρ. Ἀγγουράκης καί Γ. Τούσσας), παρά τή γραμμή τῆς Ἀριστερᾶς, ἀκολούθησαν τήν γραμμή τοῦ ΚΚΕ καί ἔριξαν λευκό.
– Ἀντίθετα οἱ δύο εὐρωβουλευτές τοῦ ΛΑΟΣ δέν ἀκολούθησαν τή γραμμή τῆς ὁμάδας πού ἀνήκουν καί ἡ μέν κ. Νίκη Τζαβέλλα ψήφισε ὑπέρ τῶν ὁμοφυλοφίλων, ὁ δέ κ. Νικ. Σαλαβρᾶκος ἔριξε λευκή ψῆφο

Από τέτοια πρόσωπα, τί μπορεί να περιμένει κανείς;

ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

Κάποιοι αγανακτισμένοι δεν θέλουν να ψηφίσουν στις εκλογές. Αυτό είναι  καταστροφή για την πατρίδα, γιατί οι εχθροί είναι οργανωμένοι και με την πλύση εγκεφάλου που κάνουν από τα κανάλια, θα πάρουν τα ποσοστά που χρειάζονται για να αποτελειώσουν το καταστροφικό τους έργο.

ΠΟΙΟΥΣ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ

Ο μητροπολίτης Φλωρίνης π. Αυγουστίνος ποτε δεν μας είπε τί να ψηφίσουμε. Όταν κάποτε ζητήσαμε επιμόνως τη γνώμη του, μας απήντησε· Μυαλό έχετε και μπορείτε να κρίνετε μόνοι σας.
Δεν παίρνουμε θέση για κανένα κόμμα, όμως η Ελλάδα βρίσκεται στο χείλος του γκρεμού, γι’ αυτό κάθε λάθος μας που θα κάνουμε, θα το πληρώσουμε πολύ ακριβα.

  • 1. Πολιτικοί που δεν πιστεύουν στο Χριστό, να μην τους έχουμε καμία εμπιστοσύνη.
    Τους νέους άθεους σωτήρες που τους εμφανίζουν οι σκοτεινες δυνάμεις ως εναλακτική λύση να τους απορρίψουμε Να βρουμε ανθρώπους που έχουν φόβο Θεού kai αγαπούν την πατρίδα.
  • 2. Αυτοί που ψήφισαν τα μνημόνια και παρέδωσαν την χώρα μας σε ξένη κατοχή, να μην τους ψηφίσουμε.
  • 3. Υπάρχουν νέα μικρά κόμματα, ας  δουμε τα πιστεύω τους και ας τα κάνουμε μεγάλα αν αξίζουν.
  • 4. Υπάρχει χριστιανικό κόμμα «ΚΟΙΝΩΝΙΑ», www.koinwnia.com, αξίζει να το μελετήσουμε (https://www.youtube.com/watch?v=C94P86DXHwU) και να δούμε τις αρχές του και εάν αξίζει να το τιμήσουμε.

Έχουμε ευθύνη, για το τί θα ψηφίσουμε

     Add A Comment

You must be logged in to post a comment.