Αυγουστίνος Καντιώτης



ΜΕΧΡΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΜΑΣ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ;

date Μαι 14th, 2014 | filed Filed under: ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ

ΚΑΙΡΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ

ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΔ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΟΖΑΝΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

Γραμμένο από την Ανδρονίκη Καπλάνογλου

ΔΙΑΒΟΛΟΜΑΖEΜΑΤΑ ΑΝΕΜΟΣΚΟΡΠΙΣΜΑΤΑ

Η ΝΔ και οι κατοχικές δυνάμεις θέλουν στην περιφέρεια τον Δακή (Θέλουν να ξεπουλήσουν την ΔΕΗ της Κοζάνης και ο Δακής φαίνεται έγινε του συστήματος και τους κάνει). Ο Πάρης Κοκουλόπουλος με το ΠΑΣΟΚ θέλει για Δήμαρχο τον Λάζαρο Μαλούτα. Γι αυτό έκαναν συμφωνία η ΝΔ να δώσει ψήφους στον Μαλούτα και το ΠΑΣΟΚ στο Δακή.

Δεν θα μιλήσω για την περιφέρεια και τον περιφερειάρχη, ας ασχοληθούν άλλοι, θα γράψω δυο λόγια για τον Κουκουλόπουλο και τον Μαλούτα, που χρόνια τώρα διοικούν τον Δήμο Κοζάνης και ενώ τον έχουν βουλιάξει  στα χρέη, δεν τον εγκαταλείπουν».
Άκουσα, από ένα κανάλι της Κοζάνης, τον Κουκουλόπουλο ν’ απαντά σε κάποιον που διαμαρτύρετο και του έλεγε, ειρωνικά· «Ναί, για ότι κακό γίνεται στην Ελλαδα φταίει το ΠΑΣΟΚ, και για ότι γίνεται στην Κοζάνη φταίει ο Κουκουλόπουλος.
Δεν είναι αλήθεια αυτό κ. Κουκουλόπουλε, δεν είσαι και εσύ σαν πολιτικός υπεύθυνος για το κατάντημα της χώρας; Γι’ αυτήν την πολιτική σου, τώρα στην κρίση, παίρνεις πάνω από 20.000  ευρώ τον μήνα, (ως συνταξιούχος της ΔΕΗ, συνταξιούχος δήμαρχος και ως βουλευτής), ενώ οι Έλληνες δεν έχουν ψωμί να φάνε!
Εσύ έγινες πλούσιος με την πολιτική που ακολούθησες, ενώ ο Δήμος που υπηρέτησες έγινε ο πιο υπερχρεωμένος Δήμος της Ελλάδος και η πατρίδα μας βούλιαξε στα χρέη. Δεν έχεις εσύ και το κόμμα σου καμία ευθύνη; Παραδώσατε την Ελλάδα με την ΝΔ στην ξένη κατοχή και κάνετε ότι δεν το καταλαβαίνετε;
Δεν λέω περισσότερα γι’ αυτό το θέμα, γιατί όλος ο Ελληνικός λαός το ξέρει. Θα πάω σε κάτι άλλο, που ξέρετε πολύ καλά και κάνατε αγώνα με το παραδικαστικό σας κύκλωμα, για να με βγάλετε από την μέση και να καταλάβετε τα ίδρυμα του π. Αυγουστίνου, το Οικοτροφείο των «40 Μαρτύρων».

_______

  Μπορείτε να πείτε, πως άρπαξε ο Δήμος Κοζάνης, επι της Δημαρχίας σας το ιστορικό ίδρυμα των «40 Μαρτύρων», που ήταν και λειτουργούσε για τα φτωχά παιδιά 50 χρόνια; Μόνο κλέφτες και απατεώνες μπορούσαν να τ’ αρπάξουν μ’ αυτόν τον τρόπο και να διώξουν με ασφαλιστικά μέτρα τις φτωχές μαθήτριες του Οικοτροφείου, εν καιρώ χειμώνος!
Το παραδικαστικό κύκλωμα, με την βοήθεια του Λάζαρου Μαλούτα, που εμφανίζονταν στα δικαστήρια, «ως μάρτυρας», υπέρ αυτών που κατέλαβαν την διοίκηση του Συλλόγου, χωρίς να είναι μέλη, χωρίς να κάνουν εκλογές και χωρίς να έχουν καμία σχέση με το ίδρυμα, λειτουργούσε θαυμάσια. Είχαν και έναν παπά από το Αμύνταιο που τον παρουσίαζαν σαν μεγάλο πνευματικό που τους έδινε συγχωροχάρτια για την κλοπή! Αλλά διαβολομαζέματα, ανεμοσκορπίσματα, λέει ο λαός.
Ο Πρόεδρος του Αρείου Πάγου κ. Σανιδάς, που κατάλαβε, με ποιον τρόπο άρπαξε ο Δήμος Κοζάνης το ίδρυμα του Μητροπολίτου Φλωρίνης π. Αυγουστίνου τηλεφώνησε μπροστά μου, τον τότε εισαγγελέα Κοζάνης και τον φώναζε.
Αυτοί οι σκληροί άνθρωποι, που αντί να τιμήσουν τον Μητροπολίτη Φλωρίνης π. Αυγουστίνο Καντιώτη, που την Κατοχή (1943-1945) έσωσε την πόλη, με τα συσσίτια των 8.500 πιάτων ημηρεσίως, άρπαξαν με τον πλέον ελεηνό τρόπο την περιουσία του Οικοτροφείου για να πάρουν λεφτά από την Ευρωπαϊκή Ένωση!
Οποιος ενδιαφέρεται να μάθει περισσότερα αξίζει να ακούσει το βίντεο και να φρίξει με την αναισθησία τους.
Το βίντεο, που κυκλοφόρησε το 2009, έχει ομιλίες Κοζανιτών, πρακτικά μαϊμου απατεωνίστικα, που κάποιοι τότε εισαγγελείς όχι μόνο τα βάπτιζαν νόμιμα και τα έβαζαν στο αρχείο, αλλά και φώναζαν αυτούς που τα προσκόμιζαν, γιατί ήθελαν να περάσει η περιουσία του Συλλόγου  σε ξένα χέρια.
Αλλά αφού από παντού άρπαζε ο Κουκουλόπουλος χρήματα για να ενισχύσει τον Δήμο του, γιατί ο Δήμος της Κοζάνης είναι απο τους πιο υπερχρεωμένους της Ελλάδος; Μήπως άλλοι τα τρώγαν; Αλλά διαβολομαζέματα, ανεμοσκορπίσματα.
Μαλούτας = Κουκουλόπουλος. Θα τον ψηφίσετε Κοζανίτες;

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ· ΣΥΛΛΟΓΟΣ «40 MAΡΤΥΡΕΣ» ΚΟΖΑΝΗΣ

     Add A Comment

You must be logged in to post a comment.