Αυγουστίνος Καντιώτης



ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ!

date Ιούν 4th, 2014 | filed Filed under: ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ

ΠΟΙΟΣ ΕΞΕΛΕΞΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΤΟΥΡΚΟΥΣ

KAΙ ΑΘΕΟΦΟΒΟΥΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΑΣ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ;

ΨΗΦΟ ΚΛΗΡ ιστ.Από που παίρνουν εντολές οι ιεράρχες μας και εκλέγουν οικουμενιστάς, ισλαμόφιλους και επικίνδυνους ανθρώπους στα σύνορα της πατρίδος;

Ακούσαμε σε βιντεο τον Αλεξανδρουπόλεως να διαμαρτύρεται γιατί δεν γίνεται το τζαμί στην Αθήνα!  Τώρα βλέπουμε τον Κομοτηνής· (Διαβάστε εδώ· Ανοιχτή επιστολή στον μητροπολίτη Κομοτηνής.

Οι μητροπολίτες της Θράκης ξύπνησαν!! Όχι για να καταγγείλουν την δράση του Τουρκικού Προξενείου (δείτε εδώ), ούτε για το κόμμα DEB, ούτε για να καταγγείλουν το ξεπούλημα της πατρίδας μας, ούτε για τις πρόσφατες Οικουμενιστικές ασχήμιες Πάπα-Βαρθολομαίου αλλά για  να μην πάει ο κόσμος…

Πατήστε εδώ (1) και διαβάστε περισσότερα »

Και (2) Πρωτάκουστο! Ο Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής, αρνείται την ευλογία του για την ημερίδα αφύπνισης για την Θράκη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Και (3) Εμείς κ. Παντελεήμονα, θέλουμε λεβέντες, αγέρωχους και γνήσιους παπάδες να μας δίνουν την ευλογία του Θεού…. Η δική σου ας λείπει….

  • Το παραπάνω σκίτσο είναι από το αρχείο του Μητροπολίτου Φλωρίνης π. Αυγουστίνου Καντιώτου και εικονίζει τους κακούς επισκόπους που μπαίνουν στην μάνδρα του Χριστού όχι από την Θύρα που είναι ο ορθόδοξος τρόπος εκλογής, αλλά από τους φράχτες και τα ντουβάρια σαν τους κλέφτες, με την βοήθεια των κακών επισκόπων και των σκοτεινών δυνάμεων.

_2802983ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΟΛΟΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ;

Μήπως διχοτομούμε μόνοι μας το Αιγαίο; Η Ελληνική Κυβέρνηση καλείται να επανορθώσει επειγόντως.

«…το Αιγαίο για την Τουρκία,
μέσα από το «αθώο» θέμα της έρευνας και διάσωσης,
είναι ήδη διχοτομημένο»  ! 

ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ Νικόλαος,
Υποναύαρχος Λ.Σ (ε.α)

ΤΡΑΠΕΖΑ ΙΔΕΩΝ
tideon.org

     Add A Comment

You must be logged in to post a comment.