Αυγουστίνος Καντιώτης



ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΤΟΝ Β. ΗΠΕΙΡΩΤΗ Αριστοτελη στη Χειμαρα ζητουν και τα ρεστα!!!

date Σεπ 19th, 2014 | filed Filed under: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

_

Η ελληνικη δικαιοσυνη ανελαβε να συνεχισει την αλβανικη διωξη!

ΑΞΙΟΠΟΙΝΗ ΠΡΑΞΗ ΟΧΙ Η ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ

ΑΛΛΑ Ο ΕΠΑΙΝΟΣ ΤΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΕΝΤΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗ!!!

(επιστολή αναγνώστη)

aristotelis-gkoumasΠριν 4 χρόνια (Αύγουστος 2010), Αλβανοί σκότωσαν  τον βορειοηπειρώτη Αριστοτέλη Γκούμα στην ελληνική Χιμάρα της Β.Ηπείρου επειδή επέμενε να μιλάει Ελληνικά μέσα στο καφενείο του.

Στο 3ετές μνημόσυνό του (11 Αυγούστου 2013),  μίλησε και ο δικηγόρος Χριστόφορος Τσάγκας. Την ομιλία του -που δεν είχε απολύτως τίποτε επιλήψιμο- μπορείτε να δείτε εδώ : http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/aristotelhs-gkoumas-athanatos-h-chrush-augh-timhse-th-mnhmh-tou-ethnomartur

Κι όμως, ο κ. Χρ. Τσάγκας έλαβε κλήση από την ανακρίτρια του 10ου τμήματος Πλημμελειοδικών Αθηνών, προκειμένου να παράσχει ανωμοτί εξηγήσεις και να λάβει γνώση των σχετικών εγγράφων της σχηματισθείσας δικογραφίας της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Vlore Αλβανίας (κατεχόμενη Αυλώνα), σχετικά με την τέλεση «αξιόποινων πράξεων», όπως προβλέπονται από τον αλβανικό Ποινικό Κώδικα. Συγκεκριμένα του αποδίδεται η κατηγορία της διέγερσης εθνοτικού μίσους.
Η είδηση από εδώ: http://ellogosar.blogspot.gr/2014/09/blog-post_24.html

«Εκεί που μας χρωστούσαν, μας πήραν και το βόδι», λέει ο λαός.
Αντί οι Αλβανοί να ζητήσουν επίσημα συγνώμη για την δολοφονία του Αριστοτέλη Γκούμα-που έγινε με καθαρά ρατσιστικά κίνητρα, καλούν σε απολογία αυτόν που πήγε να τιμήσει τον νεκρό! Και η «Ελληνική» (…)  δικαιοσύνη καλεί κι αυτή σε απολογία αυτόν που εκφώνησε τον επιμνημόσυνο λόγο.

Κλείνω με απόσπασμα του επιμνημόσυνου λόγου: «Είναι η μοίρα των γυναικών της Χιμάρας να γεννάνε ΗΡΩΕΣ. Και είναι η μοίρα αυτής της γης, να δέχεται στα σπλάχνα της ΛΕΒΕΝΤΕΣ
και συμπληρώνω εγώ: και «είναι η μοίρα αυτού του κράτους, να το κυβερνάνε σχεδόν πάντα προδότες«.

Αρθρογραφία σχετική με τον Αριστοτέλη Γκούμα:

_

     Add A Comment

You must be logged in to post a comment.