Αυγουστίνος Καντιώτης



ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΚΑΙ OΠΩΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΛΗΘΕΥΕΙ· ΔΩΘΗΚΕ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΔΙΩΧΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΙ ΑΝΤΙΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΑΙ ΙΕΡΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!!!

date Δεκ 3rd, 2014 | filed Filed under: ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ

ΚΑΙ Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΝΘΙΜΟΣ

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΕΡΟΙΑΣ ΥΠΑΚΟΥΕΙ ΣΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΟΥΣ;;;

ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΠΙΣΚΟΠΟΙ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ!!!

Σφαγιασθεντες Μητρ.Πρώτα οι πολιτικοί μας άδειασαν και κατήργησαν τα στρατόπεδα της Μακεδονίας. Τώρα, μέσω των επισκόπων γίνεται ξεκαθάρισμα των καλών, ευλαβών, ορθοδόξων ιερέων, που αγαπούν την Εκκλησία του Χριστού παραπάνω από τη μάνα τους. Τους διώχνουν για να πάνε προς τα κάτω, στην φιλόξενη Μητρόπολη του Πειραιά!!!

Η Μακεδονία τους χρειάζεται, θέλουν να την ξεκόψουν από την Ελλάδα τα καθάρματα της παγκοσμιοποίησης. Πρωτοστατεί σ’ αυτό ο ανθέλληνας και οικουμενιστής πατριάρχης Βαρθολομαίος. Θέλει να ξεκαθαρίσει το χωράφι του στα εδάφη των νέων χωρών, λές και είναι τσιφλίκι του πατέρα του!!!! Δεν βλέπει πόσα πήρε μαζί του ο προστάτης του Αθηναγόρας, που τον έστειλε να σπουδάσει στην Ρώμη για να μπεί στα κυκλώματα! Δεν φοβάται το Θεό, τουλάχιστο τώρα που γέρασε και έχει το ένα πόδι του στον τάφο;

Αν αυτοί γίνονται παχύδερμα και δεν φοβούνται το Θεό και δεν ντρέπονται τους ανθρώπους, τότε οι χριστιανοί που αγαπούν την Εκκλησία να τους χαλούν τα σχέδια, αν θέλουν να γλυτώσουν το σπίτι τους, την οικογένειά τους, την Πατρίδα τους και την Πίστη τους. Να συμπαραστέκονται με κάθε τρόπο σε κάθε ευλαβή ιερέα που διώκεται και να μην τον αφήνουν να φύγει από κοντά τους. Οι κακοί δεσποτάδες που δεν φοβούνται τον Θεό, λογαριάζουν τις αντιδράσεις  και την ξεφτίλα του κόσμου.

Είδαμε πρό ημερών τον μητροπολίτη Βεροίας να διώκει έναν ευλαβή Ορθόδοξο Ρουμάνο αντιοικουμενιστή πολύτεκνο ιερέα, από τη Μητρόπολή του και να τον αναγκάζει να καταφύγει στην Ιερά Μητρόπολη  του Πειραιά. Τώρα ο Θεσσαλονίκης Ανθιμος διώκει τον π. Νικόλαο Μανώλη, για τον ίδιο λόγο! Θέλουν να τον στείλουν κι αυτόν στον Πειραιά οι αθεόφοβοι; Ετσι νομίζουν ότι θ’ αδείασει η Μακεδονία από τους αντιοικουμενιστάς και θα την αποσπάσουν από την υπόλοιπη Ελλάδα!!!

ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΔΙΩΞΕΙΣ ΙΕΡΕΩΝ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ;

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες που έφτασαν και σε μας, (ελπίζουμε να μην είναι αληθινές), αναφέρουν ότι ετοιμάζεται να εκδιωχτεί από την  ιερά Μητρόπολη Θεσσαλονίκης, ο πατήρ Νικόλας Μανώλης…

Διαβάστε περισσότερα »

Κατάνυξις: Aποκλειστικό! Μητροπολιτικό Συμβούλιο ή συμβούλιο των παρανόμων;

Συνταχθέν υπό των διαχειριστών του Ιστολογίου Κατάνυξις
Έχουμε καυτό ρεπορτάζ επί του πιεστηρίου, από το κέντρο των εξελίξεων εμβληματικής Μητροπόλεως της Βορείου Ελλάδος. Το μητροπολιτικό συμβούλιό της, πρόσφατα συνεδρίασε με τη συμμετοχή αρχιοικουμενιστή καθηγητή της Θεολογία.
Τα θέματα της ημερησίας διατάξεως ήταν… μόνον ένα:
Η εκδίωξη γνωστού αντιοικουμενιστή κληρικού από τους κόλπους της ιεράς μητρόπολης.
Συσκέπτεται λοιπόν το συμβούλιο και αποφασίζει να δώσει απολυτήριο στον πιο δραστήριο, τον πιο μαχητικό ιερέα της. Αυτός ο παραδοσιακός ιερέας, έχει κατορθώσει με τον αδιαπραγμάτευτο αγώνα και με την αντιοικουμενιστική και κατηχητική του δράση, να ευαισθητοποιήσει και να αφυπνίσει τις συνειδήσεις του πιστού λαού, κατά του Οικουμενισμού, σε ολόκληρο τον ορθόδοξο κόσμο.
 Προβλέπουμε πως θα γίνει μεγάλη ταραχή. Γνωρίζουμε τον ιερέα, τον θαυμάζουμε, βλέπουμε τους αγώνες του τη

ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

π.Νικόλαος Μανώλης· Δόξα τω Θεώ για ότι επιτρέψει

& ευχαριστίες για το κατηχητικό μας

http://katanixis.blogspot.gr/2014/12/2014_

www.youtube.com/watch?v=V9YHKstfrNs

     Add A Comment

You must be logged in to post a comment.