Αυγουστίνος Καντιώτης



ΟΙ ΑΓΙΟΚΑΤΑΤΑΞΕΙΣ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΣΤΑ ΠΟΝΗΡΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΩΝ!!!

ΟΙ ΑΓΙΟΚΑΤΑΤΑΞΕΙΣ 

ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΣΤΑ ΠΟΝΗΡΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΩΝ!!!

Μετά από τις μεγάλες προδοσίες κάνουν κινήσεις εντυπωσιασμού, για να ρίξουν στάχτυ στα μάτια των ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ και να αποκαταστήσουν το πεσμένο γόητρο του αιρετικού πατριάρχου.

Δυδιμο

Μετά από όσα έκανε ο πατριάρχης με τον Πάπα…, τελευταία και στο Φανάρι, προχώρησε στην αγιοκατάταξη του Γέροντος Παϊσίου, για να ρίξει στάχτυ στα μάτια των πιστών!!! Ο Γέροντας Παΐσιος δεν νομίζω να χάρηκε για την τιμή αυτή που του έκανε ο αρχιοικουμενιστής πατριάρχης! Ο πατριάρχ. Βαρθολομαίος αντιλαμβανόμενος ότι έχει ξεπέσει στα μάτια των Ορθοδόξων έκανε μια κίνηση εντυπωσιασμοῦ! Ας μη συγκινούμεθα από τέτοιου είδους κινήσεις! Όλα γίνονται για να ολοκληρώσουν τα σατανικά σχέδια της παγκοσμιοποίησης και να μας κλέψουν την ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ! Μέρος των σατανικών τους σχεδίων και οι αγιοκατατάξεις!!!

Τα ίδια πριν από μερικά χρόνια έκανε και ο πατριάρχης της Σερβίας Ειρηναίος!!! Αγιοποιούσε τόν όντως άγιο στα μάτια όχι μόνο του Σέρβικου λαού, αλλά και όλων των Ορθοδόξων, π. Ιουστίνο Πόποβιτς και έδιωχνε από τη Μητρόπολή του το γνήσιο πνευματικό του τέκνο, του Πόποβιτς, τον επίσκοπο του Κόσσοβο Αρτέμιο, γιατί έμενε πιστός στην Ορθοδοξία. Διαβάστε εδώ EΠΙΣΚΟΠΟΣ Артемије (48)

Ας μή ξεχνάμε και τα λείψανα των «αγίων», που κουβαλούσαν οι καρδινάλιοι στο Φανάρι, για να δικαιολογήσουν τις πρώτες επίσημες συμπροσευχές, πριν από την έλευση των παπών!!!

ΑΠΑΤΗ ΛΕΙΨΑΝΩΝ

________

________

Οι απατεώνες προχωρούν στην παγκοσμιοποίηση και στην έλευση του Αντιχρίστου με όποιο τρόπο τους βολεύει, ανώδυνο στα σατανικά σχέδιά τους

     Add A Comment

You must be logged in to post a comment.