Αυγουστίνος ΚαντιώτηςΜΗΝΥΜΑΤΑ

date Μαρ 9th, 2015 | filed Filed under: ΜΗΝΥΜ. ΠΑΡΑΛ. ΠΡΟΩΘ.

ΤΡΑΠΕΖΑ ΙΔΕΩΝ:
ΥΛΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΕΟΡΤΗ 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ

ΥΛΙΚΟ ΕΟΡΤΗΣ 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ

Βρείτε υλικό σε video, παρουσιάσεις power point, μουσική  και κείμενα κατάλληλα για σχολικές εορτές, εκδηλώσεις, αφιερώματα.
Διπλή γιορτή και πανήγυρη εορτάζουμε την ημέρα της 25ης Μαρτίου: Τον Ευαγγελισμό της Θεοτόκου και τον Ευαγγελισμό της απελευθέρωσης της Ελλάδας.
Εορτάζουμε την αναγγελία της ενανθρώπισης του Θεού και τη διαβεβαίωση για την απολύτρωσή μας από τα δεινά της πλάνης, του σκότους και της κατάπτωσης.
Δεν είναι μόνο μία εορταστική επέτειος με παρελάσεις, σημαιοστολισμούς και άλλες παρόμοιες εκδηλώ­σεις, αλλά είναι η ημέρα εκείνη πού το έθνος μας ευαγγελίστηκε την ελευθερία του.
Είναι η ημέρα που μάς φέρνει στην μνήμη την ιερή απόφαση και τα γενναία κατορθώ­ματα των ανθρώπων εκείνων, πού με την βοήθεια του Θεού και της Παναγίας, είχαν τη θέληση να αποτινάξουν τον τύραννο, να ζήσουν ελεύθεροι ή αλλιώς να πεθάνουν…

ΥΛΙΚΟ ΕΟΡΤΗΣ 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ
 090634b9b49e9b3e4c9bc943

Όχι στις μεθοδευμένες εκποιήσεις της δημόσιας περιουσίας. Διαφάνεια & κοινωνική δικαιοσύνη.


http://www.fotgrammi.gr/index.php/component/content/article

Προ του Ιερού Βήματος της Ιεραρχίας το Τάμα του Έθνους. Ψήφισμα ΙΣΚΕ και Ψήφισμα ΠΕΘ

http://www.fotgrammi.gr/index.php/component/content/article/28-2009-07-
_
090634b9b49e9b3e4c9bc943

ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ! ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΚΑΘΑΡΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ!

ΓΙΑ ΤΟ ΙΔΡΥΣΗ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΙΣΛΑΜΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ 

ΣΤΗ ΘΕΟΛΟΓΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

_________Δόξα τω Θεώ! Επί τέλους ακούσαμε και μια φωνή, που μας εγέμισε με παρηγοριά! Στη Θεολογική Σχολή του Πανεπιστημίου της Θεσσαλονίκης πρόκειται να συστήσουν καί ένα Τμήμα Ισλαμικών Σπουδών! Αλλά τί σχέση μπορεί νά έχει η Θεολογία με το Μουσουλμανισμό και με το Ισλάμ;

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

090634b9b49e9b3e4c9bc943

 Η ΑΘΗΝΑ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ

Στο link υπάρχουν 152 παλαιες φωτογραφίες Αθηνας και Πειραιά

https://skydrive.live.com

090634b9b49e9b3e4c9bc943

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟΥ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ!!!

 http://4.bp.blogspot.com/_FzkphjiTux8/TKjn4GTy3OI/AAAAAAAAG18/dX5pb7uV8d0/s1600/%CE%9A%CE%91%CE%A1%CE%A4%CE%91+%CE%A4%CE%9F%CE%A5+%CE%A0%CE%9F%CE%9B%CE%99%CE%A4%CE%97.jpgΑντίθετο με την self-destroyer  αυτοκαταστροφική κάρτα πολίτη επισημαίνει ότι είναι το Ινστιτούτο Καταναλωτή (ΙΝΚΑ) από το 2010 που η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ μίλησε για αυτό, αλλά και μετέπειτα το συνέχισε η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας.
Το ΙΝΚΑ τονίζει ότι δεν πρόκειται να αφήσει να προχωρήσει στην ενερεια αυτή ούτε και τον ΣΥΡΙΖΑ , δηλώνοντας ότι έχει πάρει εξ αρχής επίσημα αντίθετη θέση με την ιδιαίτερη ευαισθησία του σε θέματα που αφορούν τα ανθρώπινα δικαιώματα, την προστασία της προσωπικής ζωής των πολιτών και κατά συνέπεια των καταναλωτών.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ιντσιντούτου:
«Στην περίοδο οικονομικής ύφεσης, με τα νοικοκυριά να μην μπορούν να ανταπεξέλθουν στις υποχρεώσεις τους, η κυβέρνηση αναγγέλλει την έκδοση της δήθεν «έξυπνης» κάρτας πολίτη, που θα έχει πολλαπλές χρήσεις. Το RFID τσιπάκι θέλουν να πρωτοστατεί στη κάρτα και να περιλαμβάνει προσωπικά στοιχεία, αλλά και βιομετρικά χαρακτηριστικά, δηλαδή ευαίσθητα άκρως προσωπικά δεδομένα, καθώς μάλιστα και στοιχεία τραπεζικών λογαριασμών, και ότι άλλο δεν το λένε τώρα. Το κόστος της κάρτας αυτής θα είναι ιδιαίτερα υψηλό προς το στόχο της και ας θυμίσουμε ότι, αυτός ήταν ο λόγος που αποσύρθηκε από το Ηνωμένο Βασίλειο. Φαίνεται οι Άγγλοι είναι «φτωχότεροι» από τους «πλούσιους» Έλληνες που σκέφτονται επίμονα να προωθήσουν την κάρτα πολίτη.
Η σημερινή αστυνομική ταυτότητα λειτουργεί άψογα για την πιστοποίηση του πολίτη και χρησιμοποιείται χωρίς προβλήματα στις σχέσεις μας με το κράτος ή τα φυσικά και νομικά πρόσωπα, όπως και στις σχέσεις του πολίτη με τις τράπεζες, επίσης μέσα στην Ευρωπαϊκή ένωση η ταυτότητα που έχει αριθμό και λατινικά γράμματα λειτουργεί και σαν ταξιδιωτικό έγγραφο ακόμα δε και σε χώρες εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης όπως η Τουρκία κλπ, έτσι δεν υπάρχει καμία ανάγκη υποκατάστασής της.
Η ηλεκτρονική ταυτότητα, διαβατήριο, κάρτα πολίτη, πιστωτική κάρτα, βιβλιάριο υγείας και οτιδήποτε άλλο σκέφτονται να είναι σε ένα τσιπάκι, βάζει σε τεράστιο και ανέλεγκτο κίνδυνο τους πολίτες και τη χώρα, αφού, έχει αποδειχθεί ότι η ασφάλεια σε αυτά τα τσιπάκια είναι κοντά στο μηδενική, μπορεί να αντιγραφεί πολύ εύκολα, με τον κίνδυνο να γιγαντώνεται αφού θα εμπεριέχονται βιομετρικά ευαίσθητα στοιχεία ολόκληρου του πληθυσμού που μπορούν να γίνουν εκτός από στατιστικό αντικείμενο και εκμετάλλευσή τους από τον οποιοδήποτε κακόβουλο ή και ένα εχθρό της χώρας μέσω των Χάκερς, όπως είναι γνωστό.
Η πρόταση για αυτή την ηλεκτρονική κάρτα και τα στοιχεία που θα εμπεριέχει, μπορεί να πουν ότι στοχεύει στην διασύνδεση της με ολόκληρη την Ευρωπαϊκή Ένωση και προφανώς και τον υπόλοιπο κόσμο, κάνοντας όμως τα προσωπικά μας δεδομένα γνωστά, σε άγνωστες στο κάτοχο αρχές και εξουσίες, σε όλα τα κράτη και ο μόνος που δεν θα γνωρίζει τι πραγματικά περιέχει η ηλεκτρονική κάρτα, ή ακόμα και την αθέλητη αυτοκαταστροφή του !, να είναι ο ίδιος ο υπόχρεος κάτοχος αυτής.
Επαναλαμβάνουμε από παλαιότερα και με προηγούμενα Δ.Τ. ότι αυτές οι υποχρεωτικές κάρτες, ουσιαστικά δρομολογούν να καταργηθεί το Τραπεζικό Απόρρητο, το Ιατρικό Απόρρητο, και γενικά κάθε είδους απόρρητο στην Ιδιωτική Ζωή μας, αντί να ενοποιήσουν τον αριθμό δελτίου ταυτότητας καταργώντας όλους τους αριθμούς (ΑΜΚΑ, ΑΦΜ, κτλ) σχεδιάζουν να μετατρέψουν τον πολίτη από Άνθρωπο σε ανθρωποαριθμό.
Το ΙΝΚΑ δηλώνει κάθετα ότι δεν δέχεται κανένα Μεγάλο Αδελφό, δεν έχει να διαπραγματευτεί και να διαβουλευτεί την αξιοπρέπεια του πολίτη – καταναλωτή και την ασφάλεια της ζωής και της προσωπικότητας μας και καταδικάζει απερίφραστα αυτά τα σχεδιαζόμενα μέτρα.
Η ονομαζόμενη από την κυβέρνηση και τους δημοσιογράφους «ανθρωπιστική κρίση» δεν είναι τίποτα περισσότερο από μια «τραπεζική κρίση» γραφείων λογιστικών καταγραφών κερδών και χωρίς ψυχή, δηλαδή όσα επιδιώκει να επιβάλλει στην Ευρώπη η νέα Γερμανική κατοχή, που έχει τακτή λήξη.
Την καταπολέμηση της Γραφειοκρατίας και της Φοροδιαφυγής την έχουμε υποστηρίξει δυναμικά και σίγουρα δεν αντιμετωπίζεται με την χρήση μιας «ηλεκτρονικής – έξυπνης» κάρτας πολίτη, παρά μόνο με την επαναφορά της πολιτικής αξιοπιστίας που θα είναι και το υπόδειγμα στο οποίο θα προσαρμοστεί και ο πολίτης, αντί της συνεχιστικής αναξιοπιστίας όλων των κομμάτων σαν ομάδα σκυταλοδρομίας.
Μία τέτοια βάση δεδομένων που θα περιέχει μεγάλους πληθυσμούς μπορεί με τη γνωστή ηλεκτρονική ευκολία, να χρησιμοποιηθεί και από όποιον «φανατικό» επιθυμεί να βλάψει την κοινωνία μας, όπως π.χ. και ο υπαρκτός κίνδυνος τζιχάντ.
Προστατεύουμε τα δικαιώματα μας στη ζωή, την περιουσία μας, την υγεία μας και το δικαίωμα στην προσωπική μας ζωή».

Πηγή: http://www.topontiki.gr/article/121311/inka-i-karta-royfianos-ton-katanaloton-den-tha-perasei
_____________________

     Add A Comment

You must be logged in to post a comment.