Αυγουστίνος Καντιώτης



1. ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΦΛΩΡΙΝΗΣ ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΥ ΚΑΝΤΙΩΤΟΥ. (KAI MIA ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΟΜΙΛΗΤΗ: ΤΑ ΚΑΛΑ ΛΟΓΙΑ ΔΕΝ ΦΤΑΝΟΥΝ, ΓΙ᾽ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΒΑΡΑΙΝΑΝ ΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΤΩΝ ΓΗΡΑΤΕΙΩΝ ΤΟΥ, ΘΑ ΠΡΕΠEI ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ). 2. ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΟΥ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΣΤΙΣ 28.2.2016

date Φεβ 4th, 2016 | filed Filed under: ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

  ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΟΝΗΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΥ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΦΛΩΡΙΝΗΣ ΠΑΤΡΟΣ ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΥ ΚΑΝΤΙΩΤΟΥ

π.-Αυγουστινος-

Ἡ εκδήλωση για τη ζωή και τα έργα του μακαριστού Μητροπολίτου Φλωρίνης π. Αὐγουστίνου Καντιώτου, λόγω τοῦ ἀχωρήτου, θα επαναληφθεί την προσεχή Πέμπτη 3 Μαρτίου, στις 7.30 το βράδυ, πάλι στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου Φλώρινας.

Στην εκδήλωση προβλήθηκαν δύο εξαιρετικά ντοκιμαντέρ. Το πρώτο, με τον τίτλο «Φωνή βοώντος» αφορά τη ζωή του Γέροντα από τη γέννηση μέχρι τη χειροτονία του σε επίσκοπό και το δεύτερο, με τον τίτλο «Σκοπόν δέδωκά σε», από την ενθρόνιση μέχρι την κοίμησή του.
Προλόγισαν οι Μητροπολίτες Φλωρίνης, Πρεσπών και Εορδαίας κ. Θεόκλητος και Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς κ. Ιουστίνος(*), ενώ η εκδήλωση πλαισιώθηκε από χορωδίες βυζαντινής μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως με χοράρχες τους Στέφανο Δόντσιο και Παντελή Δάφα.

(*) Mιὰ δημόσια συγνώμη δὲν ζήτησε γιὰ τὴν ἄσχημη συμπεριφορά του στὸν σεβάσμιο Γέροντα. Κατὰ τὰ ἄλλα…, ὅπου ξέρει ὅτι ἀγαποῦν τὸν Γέροντα, ἐμφανίζεται σαν το καλό και ὑπάκουο παιδί, ποὺ σέβεται τὸν Γέροντα, τὸν θαυμάζει καὶ τὸν ἀγαπᾶ!!!

ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ, ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΙΜΗΣ, ΛΕΜΕ·

Ὅσο γιὰ τὶς 10 φωτογραφίες μὲ τὴν φάτσια του Νέας Κρηνης & Καλαμαριάς Ι. Μπαρδάκα, ποὺ μπῆκαν στὴν romfea.gr καὶ μόνον 5 στον τιμώμενο γέροντα, δείχνουν τὸν σκοπὸ ποὺ παρευρίσκεται κάποιος στὶς ἐκδηλώσεις.
Ἀν θέλει νὰ παύσουμε νὰ τοῦ ἐπενθυμίζουμε τὴν ἀπαράδεκτη συμπεριφορά του, ἄς ἀπαντήση στὰ ἄρθρα ποὺ δημοσιεύσαμε ἐδῶ καὶ χρόνια (Ἀνδρονίκη Καπλάνογλου)

  •  ΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ Ο π. ΙΟΥΣΤΙΝΟΣ ΜΠΑΡΔΑΚΑΣ! ΠΟΥ «ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΕ ΝΑ ΕΚΛΕΓΕΙ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΗΣ Ο ΘΕΟΚΛΗΤΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗ Ο ΓΕΡΩΝ ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΣ ΚΑΝΤΙΩΤΗΣ»!!!! ΜΠΡΑΒO ΤΟΥ! ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΔΙΠΛΑ!!!
  • http://www.augoustinos-kantiotis.gr/?p=47654
  • ΕΥΛΟΓΙΑ ή ΙΕΡΟΣΥΛΙΑ;
  • http://www.augoustinos-kantiotis.gr/?p=16148
  • ΕΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΤΟΝ ΑΕΙΜΝΗΣΤΟ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟ!
  • http://www.augoustinos-kantiotis.gr/?p=28646

ΔΕΣΤΕ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΣΕ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ

http://neaflorina.blogspot.gr/2016/02/video_41.html

ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΑΡΧΗ ΤΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ, ΜΕΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΙΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡOΝΤΑ ΘΕΜΑΤΑ

Ἡ ἐκδήλωση ἐπαναλήφθηκε καὶ στὴν Πτολεμαϊδα τὴν Κυριακή στὶς 29.2.2016, στὴν μεγάλη αἴθουσα τοῦ Μουσικοῦ Γυμνασίου.

Ἴσως σύντομα, νὰ παρουσιαστῆ καὶ σὲ ἄλλες πόλεις.

058837d2ea8c5l

Σχόλια και Βίντεο από την συγκέντρωση ενάντια στην Κάρτα του Πολίτη στο Άγαλμα Μεγάλου Αλεξάνδρου
Θεσσαλονίκη 28 Φεβρουαρίου 2016

http://opaidagogos.blogspot.gr/2016/02/28-2016.html

————–

—————-

Χιλιάδες κόσμου συμμετείχαν στην αποψινή συγκέντρωση διαμαρτυρίας ενάντια στην Κάρτα του Πολίτη, το Ηλεκτρονικό Φακέλωμα και την Νέα τάξη Πραγμάτων.
Ενθαρρυντικό το γεγονός ότι συμμετείχαν πιστοί του Πάτριου αλλά και του Νέου ημερολογίου.
Κοινός ο αγώνας σε τέτοιες περιστάσεις. Μίλησαν αρκετοί ομιλητές, ανάμεσα τους και αγιορίτες. Έντονη η παρουσία της νεολαίας.
Παρά το ότι η εκδήλωση κράτησε πάνω από 2 ώρες, ο κόσμος πραγματοποίησε αυθόρμητα σε πορεία σε δρόμους της πόλης φωνάζοντας συνθήματα όπως:

ΕΛΛΑΔΑ σημαίνει, ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ
ΟΧΙ, στην Κάρτα, του Πολίτη
Ελληνορθοδοξία, η πιο τρανή αξία
ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΑΣ, Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ
Μασόνοι Προδότες Πολιτικοί
Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες.

Εκφράζουμε την χαρά μας που ο κόσμος παίρνει την πρωτοβουλία και βγαίνει «στο δρόμο», παραγκωνίζοντας τις όποιες διαφορές.
Οι στιγμές για την πατρίδα μας είναι ιδιαίτερα κρίσιμες, τόσο λόγω του κινδύνου ισλαμοποίησης, όσο και των ραγδαίων εξελίξεων στο θέμα της ηλεκτρονικής σκλαβιάς (τραπεζικές κάρτες, αχρήματη κοινωνία, ΑΜΚΑ, Κάρτα Πολίτη)
Παραθέτουμε πρόχειρο δίλεπτο βίντεο από την αυθόρμητη πορεία :

     Add A Comment

You must be logged in to post a comment.