Αυγουστίνος Καντιώτης



ΤΙ ΠΡΟΦΗΤΕΨΑΝ ΟΙ ΠΑΤΕΡΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΛΗΡΙΚΟΥΣ ΤΩΝ ΕΣΧΑΤΩΝ ΧΡΟΝΩΝ 2. Γκεοργκιεφσκι: Δεν εχουμε κανενα ιχνος συνδεσης με τους αρχαιους Μακεδονες, ειμαστε Σλαβοι… 3. ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: ΑΛΒΑΝΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΠΟΥ ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ ΟΤΙ Η Β.Δ. ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ!!! ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ ΙΟΥΣΤΙΝΟY ΜΠΑΡΔΑΚΑ, ΘΑ ΜΙΛΗΣΗ;

date Σεπ 11th, 2016 | filed Filed under: ΜΗΝΥΜ. ΠΑΡΑΛ. ΠΡΟΩΘ., ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ

ΤΙ ΠΡΟΦΗΤΕΨΑΝ ΟΙ ΠΑΤΕΡΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΛΗΡΙΚΟΥΣ ΤΩΝ ΕΣΧΑΤΩΝ ΧΡΟΝΩΝ

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

ΚΛΩΤΣΙΟΠΑΤΟΥΝ ΤΟ ΑΓΙΟ ΘΥΣΙΑΣΤΗΡΙΟ

Είναι καταπληκτικές οι προφητείες των Αγίων Πατέρων για τους κληρικούς των εσχάτων χρόνων, προφητείες που απεικονίζουν δυστυχώς σε μεγάλο βαθμό την σημερινή κατάσταση των ποιμένων που στην πλειοψηφία τους δυστυχώς μόνο ποιμένες δεν είναι! Οι περισσότεροι έχουν «πιαστεί» είτε από ιδιοτελές συμφέρον είτε από διαβολική πλάνη στα «δίχτυα» του Οικουμενισμού, της μεγαλύτερης σύγχρονης αίρεσης.

Ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός : «Οι κληρικοί θα γίνουν οι χειρότεροι και ασεβέστεροι των όλων» από το «Ο Πατροκοσμάς», Προφητεία 57η , σελ. 39.

Ο Άγιος Ιππόλυτος : «Οι ποιμένες ως λύκοι γενήσονται. Οι ιερείς το ψεύδος ασπάσονται. Οι μοναχοί τα του κόσμου ποθήσουσιν…» από
Άγιος Ιππόλυτος ΒΕΠΕΣ 6, 278.
Ο Άγιος Νείλος ο Αγιορείτης : «Όταν πλησιάση ο καιρός της ελεύσεως του Αντιχρίστου θα σκοτισθή η διάνοια των ανθρώπων από τα πάθη της σαρκός και θα πληθυνθή σφόδρα η ασέβεια και η ανομία… Οι ποιμένες των Χριστιανών Αρχιερείς και ιερείς θα είναι άνδρες κενόδοξοι, μη γνωρίζοντες παντελώς την δεξιάν οδόν από την αριστεράν… Αι εκκλησίαι δε του Θεού θα στερηθούν ευλαβών και ευσεβών Ποιμένων και αλλοίμονον τότε εις τους εν τω κόσμω ευρισκομένους Χριστιανούς οι οποίοι θα στερηθούν τελείως την πίστιν, διότι δεν θα βλέπουναπό κανένα φως επιγνώσεως…» από Προφητεία Αγίου Νείλου. Πιστόν αντίγραφον από το Βιβλίον «Ευαγγελικός Κήπος», της Ιεράς Μονής Σταυροβουνίου Κύπρου.

Ο Αββάς Μωϋσής : «Εν ταις ημέραις εκείναις… θέλουν προχειρίζεσθαι ηγούμενοι και ποιμένες άνδρες αδόκιμοι αρετής, άπιστοι… μη διακρίνοντες την δεξιάν οδόν εκ της αριστεράς, αμελείς, φιλομέριμνοι, τα πρωτεία με δώρα αρπάζοντες… μη γνωρίζοντες κατηχείν και νουθετείν το ποίμνιον… εκ της τοιαύτης δε αμελείαςκαι καταφρονήσεως των ποιμένων απολούνται οι αδελφοί…» από Δ. Παναγόπουλου, «Άγιοι και Σοφοί περί των μελλόντων να συμβώσι», Προφητεία ΑββάΜωϋσέως, σελ. 6.

Ο Άγιος Κύριλλος : «Αλλά ζητάμε δικό μας σημείο της παρουσίας του Κυρίου. Εμείς οι εκκλησιαστικοί ζητάμε εκκλησιαστικό σημείο, και ο Κύριος λέγει• “και τότε θα σκανδαλισθούν πολλοί και θα παραδώσουν ο ένας τον άλλο και θα μισήσουν ο ένας τον άλλο” (Ματθ. Κ’ , ις’ ). Αν ακούσεις ότι, επίσκοποι στρέφονται εναντίον επισκόπων, και κληρικοί εναντίον κληρικών, και λαοί εναντίον λαών, και φτάνουν μέχρι να χυθεί αίμα, να μην ταραχθείς. Διότι κάτι τέτοιο είναι ήδη γραμμένο» από Αγίου Κυρίλλου Ιεροσολύμων, ΕΠΕ 2, 130.

Ο Αββάς Ισχυρίων : Κάποτε, τον 4ο αιώνα, όταν ρωτήθηκαν κάποιοι μοναχοί για το πως θα ζουν και θα είναι οι Μοναχοί και Κληρικοί τις επόμενες γενεές, και τα έσχατα χρόνια, ο Αββάς Ισχυρίων είπε τα εξής σημαντικά: «Οι Άγιοι Πατέρες της σκήτεως προφήτευσαν περί της εσχάτης γενεάς: “Πως ζούμε και τι πνευματική εργασία κάνουμε άραγε εμείς σήμερα”, λέγει κάποιος από τους πατέρες της σκήτεως ; Και απαντάει ένας από αυτούς που λεγότανΑββάς Ισχυρίων και ήταν πολύ ενάρετος και μεγάλος πνευματικά σε σχέση με όλους τους άλλους.
“Εμείς προσπαθήσαμε, αγωνιστήκαμε και τηρήσαμε τις εντολές του Θεού”. Και λένε κάποιοι. “Αλήθεια μετά από εμάς τι θα πράξουν και πως θα ζουν οι επόμενοι;” Και απήντησε ο Αββάς Ισχυρίων: “Αυτοί πρόκειται να εργασθούν και να φθάσουν στα μισά απ’ ότι μπορέσαμε και φθάσαμε εμείς”. Και ερώτησαν πάλι. “Και μετά απ’ αυτούς οι μετέπειτα τι θα κάνουν;” Και απήντησε: “Εκείνοι δεν πρόκειται να έχουν κανένα πνευματικό έργο και καμία ουσιαστική αρετή. Πρόκειται δε να τους έλθει πολύ μεγάλος πειρασμός και όσοι μπορέσουν να αντέξουν και να τον υπομείνουν μέχρι τέλους, θα φανούν ανώτεροι από όλους ημάς και τους αγίους μας”».

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

d47

 Γκεοργκιεφσκι: Δεν εχουμε κανενα ιχνος συνδεσης με τους αρχαιους Μακεδονες, ειμαστε Σλαβοι…

«Tα Σκόπια όχι μόνο ρίζες δεν έχουν, αλλά ούτε ίχνη, που να σχετίζονται με την αρχαία ιστορία της περιοχής», δήλωσε ο πρώην πρωθυπουργός των Σκοπίων, Λιούμπτσο Γκεοργκιέφσκι σε συνέντευξή του στη σλαβική εφημερίδα των Σκοπίων «Ούτρινσκι Βέσνικ» με την ευκαιρία των 25 ετών της ανακήρυξης των Σκοπίων ως ανεξάρτητο κράτος.
Ο Γκεοργκιέφσκι τόνισε ότι «οι ρίζες του λαού των Σκοπίων είναι σλαβικές», κατηγορώντας συγχρόνως την κυβερνητική προπαγάνδα για αρχαιοποίηση της κοινωνίας.
«Υπάρχει το ζήτημα του προβλήματος με την Ελλάδα. Το κύριο επιχείρημα της σημερινής κυβέρνησης είναι ότι αν βάλεις έναν όρο εκτός από το όνομα του κράτους, όπως Βόρεια ή Άνω θα αλλάξει η ταυτότητα του ψευδομακεδονικού έθνους. Η μόνη σημαντική αλλαγή της ταυτότητας που έγινε στο λαό μας, την έκανε το σημερινό VMRO-DPMNE.
»Η πρώτη αλλαγή ταυτότητας ήταν με το κομμάτι της εισβολής της αρχαιοποίησης που δεν έχει καμία βάση. Είναι μόνο προπαγάνδα και έχει αποδειχθεί επιστημονικά ότι οι ρίζες του ψευδομακεδονικού έθνους είναι σλαβικές. Η αλλαγή που πρέπει να γίνει είναι στην αντι-αρχαιοποίηση, γιατί όχι μόνο δεν υπάρχει ρίζα αρχαία, αλλά, ούτε ίχνος ιστορικό από την αρχαιότητα ( της περιοχής αυτής)…
»Η δεύτερη αλλαγή της ταυτότητας έγινε με τη μαζική εισβολή από τα μέσα ενημέρωσης που ελέγχονται εξ ολοκλήρου από το VMRO-DPMNE προτάσσοντας την παραδοξότητα για την αλλαγή του κωδικού της ταυτότητας.
Η σύγχυση που προκλήθηκε για τη προέλευση του λαού και το φλερτ με τις αρχαίες ρίζες, συνέβαλαν στο χάσει η χώρα μας την ευρωπαϊκή και τη δημοκρατική της πορεία», είπε χαρακτηριστικά ο πρώην πρωθυπουργός και πρώην ηγέτης του VMRO-DPMNE, όπως διαβάζουμε στο Βαλκανικό Περισκόπιο.
http://www.newsbomb.gr

d47

ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ ΙΟΥΣΤΙΝΟY ΜΠΑΡΔΑΚΑ

ΘΑ ΜΙΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ, ΠΟΥ ΑΡΧΙΣΕ ΑΠΟ ΤΗ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΤΟΥ;

Ή ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΤΟΝ ΕΚΑΝΑΝ ΔΕΣΠΟΤΗ KAI ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΔΕΣΠΟΤΑΔΕΣ ΤΩΝ ΕΣΧΑΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ, ΠΟΥ ΠΟΥ ΜΙΛΟΥΝ ΟΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ;

ΠΟΣΟ «ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΚΟΙ» ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ; ΝΕΟ, ΑΜΙΓΩΣ ΑΛΒΑΝΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ(!) ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ!!! (ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΑ;)
ΘΑ ΤΟ ΕΠΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΣΤΗ ΦΟΡΑ, ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ «ΦΘΑΝΕΙ», ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΠΟΣΟ ΒΡΩΜΙΚΑ «ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ» ΥΛΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ… ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ Κ Α Μ Μ Ι Α ΑΛΗΘΙΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ!
Με αφορμή την ίδρυση ενός ακόμη ΑΜΙΓΩΣ αλβανικού σχολείου(!) στην Ελλάδα (συγκεκριμένα στην Καλαμαριά) και την ανάληψη από τον εκδοτικό οίκο »Αλμπα» της εκτυπώσεως των βιβλίων και όποιων άλλων διδακτικών βοηθημάτων χρειασθούν, αξίζει να μαθευτεί ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΜΗΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ, ποιό είναι ακριβώς, το Τ Ρ Ι Σ Α Θ Λ Ι Ο περιεχόμενο των βιβλίων, που «ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΥΤΗ ΜΑΣ» διδάσκονται οι μαθητές των ΕΔΩ αλβανικών σχολείων!

http://www.triklopodia.gr/%CF%80%CE%BF%CF%83%CE%BF-%CE%B1%CF%85%CF%84%CE%BF%CE%BA%CF%84%CE%BF%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%B9-%CE%BC%CF%80%CE%BF%CF%81%CE%B5%CE%B9-%CE%BD%CE%B1-%CE%B5%CE%B9%CE%BC%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%B5-%CE%BD/

     Add A Comment

You must be logged in to post a comment.