Αυγουστίνος Καντιώτης



EΚΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ 2. ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΛΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ ΕΞΑΠΑΤΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ!!! – ΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΙ ΕΠΙ ΤΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ «ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΛΑΟ» 3. Τo ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΛΑΟ – η εν Κρητη Συνοδος και η θεση της εν Ελλαδι Εκκλησιας, οι θεσεις των αλλων και το μελλον της

EΚΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ AΝΕΡΓΟ ΑΔΕΛΦΟ ΜΑΣ !!!

ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ

ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΚΑΛΟΣΥΝΗ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΜΑΣ

http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2017/02/blog-post_357.html

d47Προσπαθοῦν νὰ ἐξαπατήσουν τὸν λαό καὶ νὰ τοῦ κλέψουν τὴν Ορθόδοξη πίστοι!!!

  *   *  *

ΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΙ ΕΠΙ

ΤΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ «ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΛΑΟ»

Ψευδοσυνοδος Κρητης ιντ

Σεβασμιώτατοι Άγιοι Ιεράρχες, σεπτά μέλη της Δ.Ι.Σ. της Εκκλησίας της Ελλάδος,

ασπαζόμεθα την δεξιάν σας και κλίνοντες γόνυ υιϊκώς, καταθέτομεν στην Αγιότητά σας τον έμπονο προβληματισμό μας, πάνω στο περιεχόμενο του κειμένου προς τον λαό, το οποίο εκδώσατε προς ενημέρωση του ποιμνίου της Εκκλησίας της Ελλάδος.
Άγιοι Ιεράρχες, μας διακατέχει καλή διάθεση και θέληση απέναντι στα γεγονότα. Πολύ πριν τον Ιούνιο του 2016, διαβάζοντας τα προσυνοδικά τότε κείμενα, προσπαθήσαμε να καλλιεργήσουμε την πραότητα και την ησυχαστική προσευχή, προς φωτισμό , πρώτα ημών των αναξίων δούλων του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού, και έπειτα υμών των αναδειχθέντων εις τον ύψιστο βαθμό της Αρχιεροσύνης.

Δεν αγανακτήσαμε, δεν κινήσαμε ουρανό και γη, συγκρατήσαμε τα πνευματικά μας τέκνα από το να εκδηλώσουν τα όποια συναισθήματα Ιεράς Οργής, τα οποία, φυσικώ τω τρόπω, δημιουργούνται στην καρδιά κάθε πραγματικά πιστού, όταν βλέπει, ότι η Πίστη του κινδυνεύει από επιθέσεις ποικίλων επιβούλων, εχθρών φανερών ή κρυφοδαγκανιάρηδων…..

http://salpismazois.blogspot.gr/2017/02/blog-post_7.html#more

d47

Τὸ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΛΑΟ – ἡ ἐν Κρήτη Σύνοδος καὶ ἡ θέση τῆς ἐν Ἑλλάδι Ἐκκλησίας, οἱ θέσεις τῶν ἄλλων καὶ τὸ μέλλον της.

Toῦ Βασίλειου Εὐσταθίου, Δρ. Φυσικοῦ, πτ. ΕΚΠΑ Κ.Θεολογίας
Eἰσαγωγή.
Πάνω ἀπὸ μισό έτος μετὰ τὴν Σύνοδο τῆς Κρήτης ἔχει ἀρχίσει πλέον νὰ ὠριμάζει αὐτή ὡς μέρος τῆς ἐκκλησιαστικῆς ἱστορίας στὶς συνειδήσεις τῶν πιστών, ποὺ τοὺς ἐνδιαφέρουν καὶ παρακολουθοῦν τὰ ἐκκλησιαστικὰ γεγονότα καὶ ὅλα αὐτά ποὺ ἀπασχολοῦν καὶ προβληματίζουν τὴν Ἐκκλησία, ἀλλά καὶ ἔχει ἀρχίσει καὶ νὰ προδιαγράφεται ἡ πορεία τοῦ ὅλου πολὺ μεγάλου καὶ σοβαροῦ αὐτοῦ ζητήματος στὸ μέλλον, ἐνῶ ἡ ΙΣΙ τῆς Ἐκκλησίας τῆς Ἑλλάδας πρὶν λίγες μέρες δημοσίευσε τὸ φυλλάδιο ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΛΑΟ, ποὺ τὴ φορά αὐτὴ ἀναφέρεται σὲ αὐτὴν τὴν σύνοδο…..

http://aktines.blogspot.gr/2017/02/blog-post_72.html#mor

d47  

ΑΠΑΝΤΑ Ο ΟΥΡΑΝΟΣ

ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟ…..ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΧΘΕΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΝΕΡΟΠΟΝΤΗ ΣΤΟ ΚΟΛΥΜΒΑΡΙ ΧΑΝΙΩΝ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΨΕΥΔΟΣΥΝΟΔΟΣ ΤΩΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΩΝ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΟΥ 2016….ΜΑΣ ΕΙΧΕ ΠΕΙ Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΣΩΦΡΟΝΙΟΣ ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ….ΟΧΙ ΕΥΛΟΓΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΤΑΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΑΥΤΗ Η ΨΕΥΔΟΣΥΝΟΔΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΩΡΑ….. ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΟΛΟΙ , ΚΛΗΡΟΣ ΚΑΙ ΛΑΟΣ…

http://neataksi.blogspot.gr/2017/02/2016.html

     Add A Comment

You must be logged in to post a comment.