Αυγουστίνος Καντιώτης



«ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΣΗ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ, ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΦΛΩΡΙΝΗΣ ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΥ ΚΑΝΤΙΩΤΟΥ 2. ΑΝΤΙ-ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΑΔΙΚΗ Η ΔΙΩΞΗ ΤΟΥ ΠΑΤΡΟΣ ΦΩΤΙΟΥ ΤΖΟΥΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟΥ 3. «Το »μπουμερανγκ» & ο »Νερων» της Ζακυνθου»

date Αυγ 29th, 2017 | filed Filed under: ΑΝΤΙΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΙΚΑ

1. «ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΣΗ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ»

ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΦΛΩΡΙΝΗΣ ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΥ ΚΑΝΤΙΩΤΟΥ

———-

————-

2. ΑΝΤΙΚΑΝΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΑΔΙΚΗ Η ΔΙΩΞΗ ΤΟΥ ΠΑΤΡΟΣ ΦΩΤΙΟΥ

ΤΖΟΥΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΣIΔHΡOKAΣTΡOΥ

Κείμενο συμπαράστασης προς τον π. Φώτιο Τζούρα. Πατῆστε τον τίτλο και διαβάστέ το σε pdf

DΙΩΓΜΟΣ π. ΦΩΤΙΟΥ

Του Βασιλείου Κερμενιώτη

Ο γράφων έστειλε κείμενο συμπαράστασης προς τις ειδησεογραφικές ιστοσελίδες του Νομού Σερρών για τον διωκόμενο ιερέα π. Φώτιο Τζούρα. Μέχρι χθες Κυριακή, δημοσιεύθηκε σε τέσσερις:
Infoserres, serresbomb, serrestv και kastrosintikis.
Το κείμενο είχε ως βασικό κορμό το άρθρο που δημοσιεύθηκε πριν λίγες μέρες με τίτλο «Αντι-Κανονική και άδικη η δίωξη των δύο Μοναστηριών της μητροπόλεως Φλωρίνης». Πάνω στο κείμενο αυτό έγιναν κατάλληλες τροποποιήσεις, βελτιώσεις και προσθήκες. Επίσης, εμπλουτίστηκε με το ανάλογο φωτογραφικό υλικό που αφορά την περιοχή. Στο τέλος του άρθρου, καλείται ο μητροπολίτης Σιδηροκάστρου Μακάριος να πάρει θέση. Εστάλη, ταχυδρομικώς, στο σύλλογο πολυτέκνων του Ν. Σερρών και σε αρκετούς ιερείς.
Συν Θεώ, ανάλογη εργασία θα γίνει και για άλλες μητροπόλεις που, ελαφρά τη καρδία, αποδέχτηκαν τις αιρετικές αποφάσεις της ψευδοσυνόδου της Κρήτης.
Το περί ου ο λόγος άρθρο που εστάλη στα ΜΜΕ των Σερρών είναι το εξής: https://drive.google.com/open?id=0B1rFS_QTfNudS3EybU1aaS1ISzA

d47

3. «Το »μπουμερανγκ» & ο »Νερων» της Ζακυνθου» [ΒΙΝΤΕΟ 2017]

Πρόσφατη ομιλία (27-8-2017) του εφημερίου του Ι.Ν. Αγ. Σπυρίδωνος Τριανδρίας Θεσσαλονίκης, π. Νικολάου Μανώλη.

——–

——

     Add A Comment

You must be logged in to post a comment.